LJ MB SB

Lyttos Mare *****

Grčija - Kreta - Anissaras

Lega: Luksuzen hotel se nahaja v obmorski vasici Analipsi, le 4 km od mesta Hersonissos. Do znamenite peščene plaže Analipsi je 150 m.
Ponudba: Čudovit hotel z osupljivo arhitekturo nudi svojim gostom recepcijo s sprejemno dvorano, brezplačen WiFi, 5 restavracij, 4 bare, wellnes center, fitnes, mini market, trgovino, pralnico, več bazenov, otroški bazen, teraso s senčniki in ležalniki, vrt ter otroško igrišče. Možnost brezplačnega obiska vodnega parka v hotelu Lyttos Beach.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Različni prigrizki od 11.00 do 18.00 ure. Domače alkoholne in brezalkoholne pijače od 10.00 do 23.00 ure. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo nogomet, namizni tenis, mini golf, košarka, odbojka na plaži ter za doplačilo še spa z različnimi lepotnimi in sprostitvenimi tretmaji. Mini klub za otroke. Dnevna in večerna animacija.
Nastanitev: Elegantno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem WC, copate, kopalni plašč, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, sef, TV, telefon, brezplačen WiFi, grelnik vode za kavo ali čaj, mini hladilnik in balkon. Superior sobe so enako opremljene, le da so večje in imajo ločeno spalnico. Družinske sobe so enako opremljene, s tem da so še večje in imajo dve spalnici.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
  • za pare
  • bazen
  • bogata wellness ponudba
  • wifi
  • otroški bazen
  • moderno
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava