Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

TERME ČATEŽ: HOTEL TERME**** - POL2020

Cena od: 54 EUR
Kontakt KLICNI CENTER TA SAJKO
Telefon: 01 24 44 850
Email: anamarija@sajko-turizem.si

Opis

 ČATEŽ


Slovenija

 

 

OTROK BREZPLAČNO

-brezplačno za otroka do 6 let

 

 Poletna TERMALNA RIVIERA: 10.000 m2 termalnih vodnih površin; olimpijski bazen, 10 bazenov na prostem z vodnimi tobogani, vodnimi drčami in slapovi; vodna goba, trampolini, whirpooli, odbojka na mivki, bazen z valovi, počasna reka, otroški bazen, gusarski otok, termalna formula, gostinski lokali.

 PESTER ANIMACIJSKI PROGRAM – VSE DNI V TEDNU.

  Zimska TERMALNA RIVIERA: 2.300 m2 termalnih vodnih površin; proga za deskanje, gusarska ladja, notranji in zunanji bazeni, otroški bazen, bazen z valovi, tobogani, hitra reka, masažna ležišča, vodni tok, vodna goba, slapovi, whirlpooli, drevo doživetja, ročne masaže, restavracija, terasa, livada za sončenje.

 

 

 HOTEL TERME****

 Lega: v središču Term Čatež.

 Ponudba: restavracija, restavracija MM z jedmi po naročilu, aperitiv bar, terasa, trgovina s spominki in časopisi, Wi-Fi (brezplačno); izleti v okolico.

 Parkiranje: brezplačno (nevarovano).

 Hrana, pijača: samopostrežni zajtrk in večerja.

 Soba z balkonom: klima, prha ali kad, wc, sušilnik za lase, kopalni plašč, sat-tv, mini bar, trezor, telefon, brezžični dostop do interneta (brezplačno).

 Šport: hotelski notranji in zunanji bazen, Center zdravja in lepote, edinstvene Rimsko irske kopeli.

 

Za zmanjšanje možnosti širjenja virusa Covid-19 in za zagotovitev brezskrbnejšega počitnikovanja je možno, da bo ponudba v hotelu nekoliko prilagojena oz. usklajena z veljavnimi ukrepi.  Prilagoditev ponudbe v hotelih lahko vključuje: razkuževanje rok, ohranjanje distance, manjše prilagoditve v samopostrežni restavraciji (lahko tudi streženi obroki namesto tega), prilagojeno čiščenje sob, ipd …

 

 

SPREMEMBA VSTOPA V ZIMSKO TERMALNO RIVIERO:

 

 Zaradi razmer, ki jih je v naša življenja prinesel Covid19, ter v skladu s priporočili NIJZ-ja – bomo v jesenskih in zimskih mesecih 2020 / 2021 omejili število kopalcev v zimski Termalni rivieri.

 Z namenom zaščite zdravja Vas in vseh zaposlenih uvajamo s 1. 9. 2020 spremembe glede kopanja v zimski Termalni rivieri za vse goste, ki bivajo v namestitvenih enotah Term Čatež.

Gostom bomo omogočili kopanje v okviru t.i. 'časovnega traku'.

 

OBVESTILO ZA GOSTE - kliknite tukaj!

 

 

ČATEŽ: TERME ČATEŽ, polpenzion v €/osebo/dan

Hotel

Tip sobe

23.8.-27.12.

AKCIJA  SAJKO

TERME

1/2 TWCB AC

54

Min. št. dni bivanja

2

Prihodi vsak dan.   
POPUSTI: otrok do 6 let brez ležišča BREZPLAČNO. 2+1: otrok do 12 let 50%, odrasli 15%. 1+1 (odrasel plača single use): otrok do 12 let 50%.  
DOPLAČILA: single use v Termah 22 €/dan.
DOPLAČILA V KRAJU: turistična taksa in prijavnina.

 

Lokacija


Topliška cesta 35, 8250 Brežice

Podrobnosti

ID oglasa: 279
Prikazano: 15542
Dodano 2013-02-14 09:52:35
Preteče: 2020-12-27 09:49:00

top