Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

TERME ČATEŽ: HOTEL ČATEŽ*** - POL2020!

Cena od: 49 EUR
Kontakt KLICNI CENTER TA SAJKO
Telefon: 01 24 44 850
Email: anamarija@sajko-turizem.si

Opis

 

ČATEŽ


Slovenija

 

 

OTROK BREZPLAČNO
-brezplačno za otroka do 6 let

 

Poletna TERMALNA RIVIERA: 10.000 m2 termalnih vodnih površin; olimpijski bazen, 10 bazenov na prostem z vodnimi tobogani, vodnimi drčami in slapovi; vodna goba, trampolini, whirpooli, odbojka na mivki, bazen z valovi, počasna reka, otroški bazen, gusarski otok, termalna formula, gostinski lokali.

 PESTER ANIMACIJSKI PROGRAM – VSE DNI V TEDNU.

 Zimska TERMALNA RIVIERA: 2.300 m2 termalnih vodnih površin; proga za deskanje, gusarska ladja, notranji in zunanji bazeni, otroški bazen, bazen z valovi, tobogani, hitra reka, masažna ležišča, vodni tok, vodna goba, slapovi, whirlpooli, drevo doživetja, ročne masaže, restavracija, terasa, livada za sončenje.

 

 HOTEL ČATEŽ***

 Hotel v ponudbi Term Čatež nadaljuje tradicijo nekdanjega hotela Zdravilišče.

 Lega: v središču Term Čatež.

 Ponudba: restavracija, aperitiv bar, internetni kotiček, bazeni s termalno vodo, sodoben zdravstveni center z visoko strokovno usposobljenim zdravstvenim osebjem, terapijami, specialističnimi ambulantami, Spa & wellness center, Wi-Fi (brezplačno), hotel je s hodnikom povezan s hotelom Toplice in tudi z zimsko Termalno riviero.

 Parkiranje: brezplačno (nevarovano).

 Hrana, pijača: samopostrežni zajtrk in večerja.

 Sobe z balkonom: klima, prha, wc, sušilnik za lase, mini bar, telefon, sat-tv, balkon (v pritličju terasa), trezor, internetni priključek.

 Sobe s francoskim balkonom: klima, prha, wc, sušilnik za lase, telefon, sat-tv, internetni priključek, ločeni ležišči (možnost enega dodatnega ležišča – omejeno število sob).

 Šport: zunanji in notranji bazen s termalno vodo, tenis, badminton, fitnes, aerobika, squash, kolesarjenje, čolnarjenje in ribolov.

 

Za zmanjšanje možnosti širjenja virusa Covid-19 in za zagotovitev brezskrbnejšega počitnikovanja je možno, da bo ponudba v hotelu nekoliko prilagojena oz. usklajena z veljavnimi ukrepi.  Prilagoditev ponudbe v hotelih lahko vključuje: razkuževanje rok, ohranjanje distance, manjše prilagoditve v samopostrežni restavraciji (lahko tudi streženi obroki namesto tega), prilagojeno čiščenje sob, ipd …

 

 

SPREMEMBA VSTOPA V ZIMSKO TERMALNO RIVIERO:

 Zaradi razmer, ki jih je v naša življenja prinesel Covid19, ter v skladu s priporočili NIJZ-ja – bomo v jesenskih in zimskih mesecih 2020 / 2021 omejili število kopalcev v zimski Termalni rivieri.

Z namenom zaščite zdravja Vas in vseh zaposlenih uvajamo s 1. 9. 2020 spremembe glede kopanja v zimski Termalni rivieri za vse goste, ki bivajo v namestitvenih enotah Term Čatež.

Gostom bomo omogočili kopanje v okviru t.i. 'časovnega traku'.

 

OBVESTILO ZA GOSTE - kliknite tukaj!

 
 

ČATEŽ: TERME ČATEŽ, polpenzion v €/osebo/dan

Hotel

Tip sobe

23.8.-27.12.

25.7.-23.8.

AKCIJA  SAJKO

ČATEŽ

1/2 TWCB AC

49

52

Min. št. dni bivanja

2

Prihodi vsak dan.   
POPUSTI: otrok do 6 let brez ležišča BREZPLAČNO. 2+1: otrok do 12 let 50%, odrasli 15%. 1+1 (odrasel plača single use): otrok do 12 let 50%.  
DOPLAČILA: single use v Čatežu 18 €/dan.
DOPLAČILA V KRAJU: turistična taksa in prijavnina.

 

Lokacija


Topliška cesta 35, 8250 Brežice

Podrobnosti

ID oglasa: 277
Prikazano: 14168
Dodano 2013-02-14 09:37:04
Preteče: 2020-12-27 09:29:00

top