ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

PO PREŠERNOVIH POTEH: Vrba, Kranj, Ljubljana

8. februar | 1 dan | avtobus

Vrba, ogled rojstne hiše Franceta Prešerna, Kranj - vrnitev v Prešernov čas, "Prešernov smenj", Ljubljana, postanek ob cerkvi v Trnovem, sprehod mimo Primičeve hiše do Prešernovega trga...

Več tukaj...

ribbon

KUBA - atraktivno

21. februar | 10 dni | letalo

Živahna Havana, ribiška vas Cojimar, Pinar del Rio (območje pridelave tobaka), ogled tovarne cigar, Vinales, ogled moderne skalne poslikave in obisk starodavne indijanske jame s kapniki, NP Cienaga de Zapata, Cienfuegos, Trinidad, Santa Clara...

Več tukaj...

ribbon

LONDON

2. maj | 4 dni | letalo

Letalo iz Ljubljane, 3x nočitev z zajtrkom, ogled Londona z našim vodnikom: trg Piccadily, trg Trafalgar, parlament, opatija Westminster, Knightsbridge, muzej Victoria in Albert, Madame Tussaud’s (doplačilo), Tower of London, Tower Bridge Cutty Sark...

Več tukaj...

Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

SILVESTROVANJE V SARAJEVU

ODHOD: 30. december 2018 | 3 dni | avtobus | šifra: SVS878


1. dan: nedelja, 30.12.2018:
Odhod iz Slovenije v jutranjih urah. Prestop na Hrvaško, vožnja mimo Zagreba do Slavonskega Broda. Prestop v Bosno in nadaljevanje vožnje do Doboja ter po dolini reke Bosne mimo Maglaja in Zenice. Popoldne prihod v SARAJEVO. Panoramska vožnja proti staremu mestnemu jedru. Ob poti se bodo zvrstili: Marijin dvor, Skenderija, Principov most, židovska sinagoga, Careva džamija …  Peš nadaljujemo mimo »vječnice« do »Sebilj česme« na Baščaršijo – srce  starega mestnega jedra. Še po osrednji ulici »Ferhadiji«, mimo katedrale, pravoslavne cerkve do Gazi Husrev-begove džamije. Namestitev v hotelu TERME**** na ILIDŽI. Večerja in nočitev.

2. dan:  ponedeljek, 31.12.2018: Zajtrk v hotelu. Dan boste lahko izkoristili za kopanje v bazenu s termalno vodo in koriščenje storitev centra wellness & spa, za sprehod na Vrelo Bosne ali pa se boste odpravili na Baščaršijo: možnost  nakupa v številnih trgovinicah, obisk obrtnih delavnic, kavarnic, čevapdžinic, burekdžinic. Po želji izlet v hercegovsko prestolnico Mostar (doplačilo). Popoldne pa čas za počitek in pripravo na najdaljšo noč. Svečana silvestrska večerja ob živi glasbi v hotelski restavraciji (doplačilo) oz. silvestrovanja na prostem v središču Sarajeva. Skupaj bomo nazdravili novemu letu. 

3. dan: torek, 1.1.2019: Pozen zajtrk. Opoldanski odhod iz hotela in vožnja v mestno jedro, kjer bo moč čutiti praznični novoletni utrip. Čas za manjše nakupe, za pravo bosansko kavo ali okrepčilo s čevapčiči. Slovo od bosanske prestolnice in povratek proti domu. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

 

HOTEL TERME**** je sodoben hotel z 219 sobami, nahaja se v znanem klimatskem zdravilišču na Ilidži, 8 km od središča Sarajeva. Sobe so sodobno opremljene; kopalnica s prho/kadjo, sušilnik za lase, sat tv, telefon, mini bar. Gostom je na voljo brezplačen Wi-Fi. V ceno je vključena brezplačna uporaba bazena, fitnessa in savne. Ostale storitve centra wellness & spa se doplačajo. Gostje hotela imajo brezplačen vstop na Vrelo Bosne. V sklopu hotela je restavracija, bar, kongresni center … Iz Ilidže do centra mesta je redna povezava z lokalnim prevozom. 

 

CENA: 170 EUR pri najmanj 40 potnikih 

            195 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, 2 x nočitev s samopostrežnim zajtrkom, 1 x penzionsko večerjo, uporabo notranjega bazena, fitnessa in savne, cestnine in parkirnine, lokalno vodenje (kjer je obvezno), slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: za silvestrsko večerjo z živo glasbo = 65 EUR, za sobo 1/1 = 30 EUR, za izlet v Mostar = cca. 25 EUR/min 20 oseb.

POPUSTI: otrok do 12 let (z 2 odraslima) 25%.

 


 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top