ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

LEDENIK DACHSTEIN IN SCHLADMING - novo!

3. avgust | 1 dan | avtobus

Ogled mesta Schladming, Ramsau: vzpon z gondolo na 2.700 metrov visoki ledenik Dachstein, čudovit razgled z razgledne ploščadi »Sky walk«, zgodovinsko mestece Radstadt...

Več tukaj...

ribbon

ZADAR: aktivne počitnice v severni Dalmaciji

24. avgust | 8 dni | avtobus

Avtobusni prevoz iz Slovenije, 7x polpenzion v hotelu Zadar 4*, vključena 2 izleta: ogled mestnega jedra v Zadru in celodnevni izlet na otok Pag, slovenski spremljevalec...

POSEBNA AKCIJA -5%!

Več tukaj...

ribbon

JESENSKO KRIŽARJENJE - SUPER AKCIJA!

 26. oktober | 8 dni | avtobus, ladja

Skupinsko križarjenje: Italija, Francija, Španija, ladja Costa Diadema: izjemna notranja oprema, vrhunska kulinarika, odličen wellness center...
AKCIJA: 50 € POPUSTA/kabino - velja do PREKLICA! Notranja kabina že za samo 514 €/osebo!

Več tukaj...

Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

SILVESTROVANJE V SARAJEVU

ODHOD: 30. december 2018 | 3 dni | avtobus | šifra: SVS878


1. dan: nedelja, 30.12.2018:
Odhod iz Slovenije v jutranjih urah. Prestop na Hrvaško, vožnja mimo Zagreba do Slavonskega Broda. Prestop v Bosno in nadaljevanje vožnje do Doboja ter po dolini reke Bosne mimo Maglaja in Zenice. Popoldne prihod v SARAJEVO. Panoramska vožnja proti staremu mestnemu jedru. Ob poti se bodo zvrstili: Marijin dvor, Skenderija, Principov most, židovska sinagoga, Careva džamija …  Peš nadaljujemo mimo »vječnice« do »Sebilj česme« na Baščaršijo – srce  starega mestnega jedra. Še po osrednji ulici »Ferhadiji«, mimo katedrale, pravoslavne cerkve do Gazi Husrev-begove džamije. Namestitev v hotelu TERME**** na ILIDŽI. Večerja in nočitev.

2. dan:  ponedeljek, 31.12.2018: Zajtrk v hotelu. Dan boste lahko izkoristili za kopanje v bazenu s termalno vodo in koriščenje storitev centra wellness & spa, za sprehod na Vrelo Bosne ali pa se boste odpravili na Baščaršijo: možnost  nakupa v številnih trgovinicah, obisk obrtnih delavnic, kavarnic, čevapdžinic, burekdžinic. Po želji izlet v hercegovsko prestolnico Mostar (doplačilo). Popoldne pa čas za počitek in pripravo na najdaljšo noč. Svečana silvestrska večerja ob živi glasbi v hotelski restavraciji (doplačilo) oz. silvestrovanja na prostem v središču Sarajeva. Skupaj bomo nazdravili novemu letu. 

3. dan: torek, 1.1.2019: Pozen zajtrk. Opoldanski odhod iz hotela in vožnja v mestno jedro, kjer bo moč čutiti praznični novoletni utrip. Čas za manjše nakupe, za pravo bosansko kavo ali okrepčilo s čevapčiči. Slovo od bosanske prestolnice in povratek proti domu. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

 

HOTEL TERME**** je sodoben hotel z 219 sobami, nahaja se v znanem klimatskem zdravilišču na Ilidži, 8 km od središča Sarajeva. Sobe so sodobno opremljene; kopalnica s prho/kadjo, sušilnik za lase, sat tv, telefon, mini bar. Gostom je na voljo brezplačen Wi-Fi. V ceno je vključena brezplačna uporaba bazena, fitnessa in savne. Ostale storitve centra wellness & spa se doplačajo. Gostje hotela imajo brezplačen vstop na Vrelo Bosne. V sklopu hotela je restavracija, bar, kongresni center … Iz Ilidže do centra mesta je redna povezava z lokalnim prevozom. 

 

CENA: 170 EUR pri najmanj 40 potnikih 

            195 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, 2 x nočitev s samopostrežnim zajtrkom, 1 x penzionsko večerjo, uporabo notranjega bazena, fitnessa in savne, cestnine in parkirnine, lokalno vodenje (kjer je obvezno), slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: za silvestrsko večerjo z živo glasbo = 65 EUR, za sobo 1/1 = 30 EUR, za izlet v Mostar = cca. 25 EUR/min 20 oseb.

POPUSTI: otrok do 12 let (z 2 odraslima) 25%.

 


 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

PRIPOROČAMO TUDI DRUŽINAM! ALLINCLUSIVE! VSE SOBE IMAJO BALKON!
BREZPLAČEN TRANSFER NA PLAŽO! DVA OTROKA DO 7 LET BREZPLAČNO!
ULTRA LAST MINUTE POPUST DO 25%! PREPROSTO NASELJE ZA MANJ ZAHTEVNE GOSTE.

top