Prijavite se na e-novice!

 

SILVESTROVANJE V SLAVONIJI

ODHOD: 31. december 2017 | 3 dni | avtobus | šifra: SS1045

1. dan, nedelja, 31.12.2017
Jutranji odhod iz Slovenije (iz Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora). Prestop meje na Hrvaško in vožnja z vmesnimi postanki do SLAVONSKEGA BRODA. Ogled baročnega mestnega jedra: kompleks nekoč strateško izjemno pomembne »Trdnjave brod« v kateri so danes številne vsebine in ustanove, »korzo«, hiša Brličevih, cerkev sv. Trojice… V bližnjem gostišču bo že čakala topla malica. Nadaljevanje vožnje čez osrčje Slavonije mimo Đakova do OSIJEKA. Popoldanska namestitev v hotelu Silver***. Čas za počitek in pripravo na najdaljšo noč. Ob 20. uri začetek bogate SILVESTRSKE VEČERJE in ples s priznanim tamburaškim ansamblom. Vsa pijača ta večer je vključena. Srečno 2018! Polnočni šampanjec in zabava do zgodnjih ur.
2. dan,  ponedeljek, 1.1.2018

Po poznem zajtrku sledi ogled OSIJEKA, največjega mesta v Slavoniji in Podravini. Krožni panoramski ogled, obisk kompleksa trdnjave s cerkvijo sv. Mihaela. Postanek  v mestnem jedru in ogled osrednjega mestnega trga s cerkvijo sv. Petra in Pavla. Po želji še sprehod po promenadi ob reki Dravi. Nato nadaljevanje vožnje v Baranjo do Kneževih vinogradov. V eni najlepših kleti v Evropi, zgrajeni l. 1526, bo pokušnja njihovih vin. Vrnitev v hotel, krajši počitek. Večerja in novoletni ples. Za glasbo bo ponovno poskrbel tamburaški ansambel. Nočitev.
3. dan, torek, 2.1.2018

Poznejši zajtrk. Dopoldanski odhod iz hotela in vožnja do ĐAKOVA, pomembnega verskega in kulturnega središča sredi rodovitne Slavonije. Ogled veličastne katedrale, za gradnjo katere je zaslužen škof in mecen Josip Juraj Strossmayer. Sledi ogled ERGELE ĐAKOVO, kjer vzrejajo lipicance. Popoldanski povratek na avtocesto in vožnja proti domu. Prihod v Slovenijo v zgodnjih večernih urah.

 

Hotel SILVER*** je sodoben družinski hotel. Od središča mesta je oddaljen 2,5 km.  V sklopu hotela je restavracija, konferenčna dvorana, igralni salon. Sobe so udobne, s kopalnico, mini barom, trezorjem, SAT-TV in brezplačnim internetom.

 

CENA: 270 EUR pri najmanj 40 potnikih 

            299 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu**** v sobah 1/2 TWC, svečano silvestrsko večerjo vključno s pijačo in polnočnim šampanjcem ter glasbo, novoletno večerjo z glasbo, toplo malico prvega dne, degustacijo vin, vse oglede po programu, vodenje, organizacijo.

Vključena vstopnina: za Ergelo (kobilarno) Đakovo.

 

ZA ZABAVO bo oba večera z veliko plesne glasbe skrbel priznani tamburaški ansambel. 

 
 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top