ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

 

MALTA - ugodno!

Odhod: 29. april | 4 dni | letalo

Mdina, Rabat, St. Julian's/Sliema, modra jama, Hagar Qim, Mosta, otok Gozo, Fungus, modro okno, La Valetta, Malta Experience...

Več tukaj...

ribbon

Gala večer v Benetkah - NOVO!

17. marec | 1 dan | avtobus

Ekskluzivno! Pridružite se nam v gledališču AVANSPETTACOLO na gala allinclusive večerji in na eni najbolj ekskluzivnih zabav v Benetkah. Namesto ogleda prestave je možen tudi prost večer v Benetkah...

Več tukaj...

ribbon

Križarjenje: Menorca, Sardinija, Malta
SUPER CENA DO 28.2.!

27. oktober 2018 | 8 dni | avtobus, ladja

MSC OPERA: jesensko križarjenje s slovenskim spremljevalcem. V super ceno sta že vključena 2 vodena peš ogleda: Cagliarija in Neaplja! Pohitite!

Več tukaj...

Prijavite se na e-novice!

 

NOVOLETNE POČITNICE NA MAURITIUSU

ODHOD: 26. december 2017 | 10 dni | letalo | ŠIFRA: NM1279

Otok v Indijskem oceanu je obdan s koralnim grebenom in se ponaša s prelepimi belimi peščenimi plažami, ki jih ponekod popestrijo črne kamnine. Mavricij je zelo zelen in ima prelepe narodne parke in botanične vrtove. Zaradi široke palete naravnih in umetnih privlačnosti, tropskega podnebja, toplega morja, čudovitih belih peščenih plaž, tropske flore in favne v kombinaciji z multietničnim in kulturnim prebivalstvom se uvršča med najbolj prestižne turistične destinacije sveta. Pustite se zapeljati v sanjske počitnice z nami!

1. dan: Zbor potnikov na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana v jutranjih urah in polet proti ISTANBULA. Po pristanku sledi ogled mesta na dveh celinah s slikovitimi ulicami, Velikim bazarjem,  Modro mošejo,  Hagio Sofijo. Po ogledu mesta sledi večerja in povratek na letališče.

2. dan: Zgodnji jutranji polet in pristanek na Mavriciju v zgodnjih popoldanskih urah. Organiziran prevoz do izbranega hotela. Nastanitev na bazi »all inclusive« in nočitev.

3. dan: Prost dan za oddih na plaži ali ob bazenu. Proti doplačilu celodnevni izlet do glavnega mesta PORT LOUIS in njegovih glavnih znamenitosti. Sledi ogled starega sladkornega mlina, ki so ga spremenili v sodoben muzej. Degustacija sladkorja in ruma. Nato vožnja do botaničnega vrta PAMPLEMOUSSES. Park je najbolj obiskana turistična znamenitost in slovi po svojih ogromnih vodnih magnolijah, katerih list se razširi v premer velikosti treh metrov. Prav tako slovi po Talipotu, ki cveti le enkrat na vsakih 30 do 100 let in po čudovitih mahagoni drevesih ter orjaških želvah. Vrnitev v hotel in nočitev.

4. dan: Prost dan za kopanje in sončenje ali po želji (za doplačilo) poldnevni izlet poln adrenalina – zipline na jugu otoka. Izlet ponuja neverjetno dogodivščino raziskovanja reke RIVIERE–DES–GALETS, njenih bregov in številnih slapov. Tukaj se nahaja kar nekaj ziplinov, ki ponujajo nepozaben spust in pogled na osupljivo naravo. Sledi postanek ob reki, kjer se boste lahko okopali in osvežili pod slapovi ter okrepčali s tradicionalnim mauricijskim kosilo. Vožnja do hotela in prosto popoldne.

5. dan: Prosto za razvajanje v hotelu ali za doplačilo celodnevna mistična turi po jugu otoka: vožnja do mesteca CUREPIPE, ki je poznano po luksuzni aristokratski palači, sodobnih stavbah ter čudoviti mestni hiši poimenovani Hotel de Ville. Sledi vožnja do najvišje točke mesteca - do kraterja spečega vulkana TROU – AUX CERFS. Nadaljevanje poti proti svetemu jezeru GANGA TALAO, ki se nahaja v osrčju Mavricija na višini 1800 m nadmorske višine. Kraj velja za najbolj sveti Hindujski prostor na Mavriciju. Popoldan vožnja v naravni rezervat LA VANILLE CROCODILE PARK s čudovitimi palmami, bananovci in bambusi. V parku živi preko 2000 krokodilov, orjaške želve Aldabra in očarljivi metulji. Za nepozaben zaključek dneva pa boste obiskali plažo Gris Gris, kjer se boste prepustili dramatičnemu razgledu in sončnemu zahodu. Vrnitev v hotel in nočitev.

6. dan: Prost dan za poležavanje na plaži ali izlet »Barvni čudež otoka« (za doplačilo): celodnevni izlet na zahod otoka do pustolovskega parka CASELA WORLD, kjer se nahaja več kot 1.500 vrst ptic, divje mačke kot so bengalski tigri, gepardi, beli levi in risi, zebre, velikanske želve, opice, .. Sledi kosilo v zelenem okolju Chamarela in ogled vasice ter njenih naravnih čudes: veličasten slap Chameral in Seven Coloured Earth (sedmero obarvana zemlja). Vrnitev v hotel in priprava na najdaljšo noč v letu.

7. dan: Prost dan. Po želji (proti doplačilu) ježa konjev po južni strani otoka na dolgi peščeni plaži Pomponnette. Odločite se lahko za 1 ali 2 - urno ježo, ježo ob sončnem zahodu ali ob mesečini. Po koncu ježe se lahko odločite še za kopanje s konji in se prepustite veličastnemu razgledu na Souillac klife. Vrnitev v hotel.

8. dan: Prosto za zadnje užitke na nebeškem otoku ali pa se od otoka poslovite s izletom, kjer se boste srečali z delfini (za doplačilo): poldnevni izlet s hitro ladjo vam ponuja edinstveno izkušnjo plavanja z delfini v njihovem naravnem okolju. Vrnitev v hotel.

9. dan: V popoldanskih urah odhod na letališče in polet proti Istanbulu.

10. dan: Nadaljevalni polet proti  Ljubljani. Pristanek na letališču Jožeta Pučnika v jutranjih urah.

 

Nastanitev možna v naslednjih hotelih:

TROPICAL ATTITUDE 3* SUPERIOR
https://hotels-attitude.com/en/tropical-attitude/
Storitev: polpenzion in gala silvestrska večerja

CENA NA OSEBO: 2.390 €

 

EMERAUDE BEACH ATTITUDE 3*
https://hotels-attitude.com/en/emeraude-beach-attitude/
Storitev: all inclusive in gala silvestrska večerja

CENA NA OSEBO: 2.490 €

 

RIU LE MORNE 4*, adults only
https://www.riu.com/en/hotel/mauritius-island/morne-brabant/hotel-riu-le-morne/
Storitev: all inclusive 24 ur/dan in gala silvestrska večerja

CENA NA OSEBO: 2.740 €

 

CENA VKLJUČUJE: letalski polet Ljubljana – Mavricij – Ljubljana, letališke takse, povratni transfer iz letališča na Mavriciju do izbranega hotela, 5x polpenzion ali allinclusive (odivsno od izbranega hotela), posebna silvestrska večerja (cocktail bar, samopostrežna gala večerja,..), ognjemet, DJ in živa glasba, slovenski spremljevalec (minimalno prijavljenih 15 oseb), organizacija potovanja.

POPUSTI: 690 EUR za 2-12 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb.

MOŽNA DOPLAČILA: enoposteljna soba: 450 EUR/osebo, povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja do letališča 30 EUR.

MOŽNA DOPLAČILA ZA IZLETE:
- Glavno mesto Port Louis, tovarna sladkorja in botanični vrt: 100 EUR/osebo,
- Dan poln adrenalina – zipline, vključeno kosilo 110 EUR/osebo,
- Mistična tura po jugu otoka: 95 EUR/osebo
- Barvni čudež otoka, vključeno kosilo: 120 EUR/osebo,
- Ježa konjev na plaži: 110 EUR/osebo,
- Srečanje z delfini: 100 EUR/osebo,

 

OPOMBA: program se zaradi prilagajanja letalskim prevozom lahko spremeni, ob prijavi potrebujemo kopijo potnega lista, katerega veljavnost mora biti še najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

POPUSTI ZA ZGODNJE REZERVACIJE veljajo za bivanje v terminu 6.5.-31.10.2018 -15% ob rezervaciji do 15.2.2018, -10 ...
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 31.3.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -10% ob rezervaciji do 31.3.2018
SKUPINSKI ODHOD! IZJEMNO UGODNO - FIRST MINUTE DO 28.2.2018!
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -10% ob rezervaciji do 31.3.2018 za bivanje do 8.6. in od 8.9. za bivanje min. 3 dni
SKUPINSKI ODHOD! IZJEMNO UGODNO - FIRST MINUTE DO 28.2.! V CENI ŽE VKLJUČEN POVRATNI TRANSFER DO HAMBURGA!
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 28.2.2018 -10% ob rezervaciji do 31.3.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 31.3.2018 za termin 16.6.-1.9.2018
ZIMA 2018 IN SKI PAKET, DRUŽINSKI TEDEN PAKET IN FRI SKI PAKET.
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -20% ob rezervaciji do 31.1.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE - 10% ob rezervaciji do 31.1.2018
VKLJUČENO: NOČITEV Z ZAJTRKOM - ZELO UGODNA CENA
OB PLAŽI, DRUŽINAM PRIJAZNO, GOSTJE PRIPOROČAJO
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 28.2.2018
NOTRANJI BAZEN S SLADKO VODO
top