ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

 

MALTA - ugodno!

Odhod: 29. april | 4 dni | letalo

Mdina, Rabat, St. Julian's/Sliema, modra jama, Hagar Qim, Mosta, otok Gozo, Fungus, modro okno, La Valetta, Malta Experience...

Več tukaj...

ribbon

Gala večer v Benetkah - NOVO!

17. marec | 1 dan | avtobus

Ekskluzivno! Pridružite se nam v gledališču AVANSPETTACOLO na gala allinclusive večerji in na eni najbolj ekskluzivnih zabav v Benetkah. Namesto ogleda prestave je možen tudi prost večer v Benetkah...

Več tukaj...

ribbon

Križarjenje: Menorca, Sardinija, Malta
SUPER CENA DO 28.2.!

27. oktober 2018 | 8 dni | avtobus, ladja

MSC OPERA: jesensko križarjenje s slovenskim spremljevalcem. V super ceno sta že vključena 2 vodena peš ogleda: Cagliarija in Neaplja! Pohitite!

Več tukaj...

Prijavite se na e-novice!

 

NOVOLETNA BURMA: Dežela tisočerih pagod in prijaznih ljudi

ODHOD: 27. december 2017 | 11 dni | letalo | šifra: NB1056

1. dan: Zbor na zagrebškem letališču oz. možnost organiziranega prevoza do letališča. Polet z enim vmesnim pristankom v Azijo.

2. dan: Jutranji postanek v Burmi. Dan posvečen ogledu YANGONA. Ogled prvega od mnogih čudes na tej poti, pagode ŠVEDAGON s sijočo zlato osrednjo stupo. Tu bomo dobili prvi stik z verskim življenjem Burmancev, ki so večinsko budisti. Obisk  priljubljenega svetišča med domačini Sule, sprehod po parku Bogyoke in po tržnici. Večerja in nočitev.

3. dan: Po zajtrku let na ŠANSKO PLANOTO, eno od najbolj razgibanih delov dežele, znano po barvitih sejmih in mešanici ljudstev. Vožnja do JEZERA INLE, kjer na plavajočih vrtovih pridelajo dovolj zelenjave za skoraj celotno državo. To omogoča nekoliko hladnejše ozemlje in rodovitna prst z jezerskega dna, ki ni več kot štiri metre globoko. Okoli jezera so številne vasi, kjer potekajo zanimivi sejmi, ki jim dajejo čar domačini v tradicionalnih oblačilih. Večerja in nočitev.

4. dan: Zajtrk. Posebno doživetje bo vožnja po jezeru, kjer so domačini zaradi plitvega dna razvili posebno tehniko veslanja. Ribiči so k temu dodali še zelo izvirno lovljenje rib. Vožnja med plavajočimi vrtovi in obisk vasi, znanem po tkanju… Večerja in nočitev.

5. dan: Po zajtrku polet v MANDALAY, kulturno in versko središče države ter tudi zadnjo prestolnico burmanskih kraljev. Vzpon na vrh griča, od koder je lep razgled na mesto in riževa polja v okolici. Na ogled bo tudi največja knjiga na svetu, ki je sestavljena iz več kot sedemsto plošč z budističnimi mislimi. Popoldne vožnja do MINGUNA, kjer naj bi nastal največji budistični tempelj na svetu, pa sta kralju to onemogočila smrt in potres. Na ogled bo največji zvon na svetu, ki tehta okrog 90 ton. Vrnitev v Mandalay. Ogled MAHAMUNIJA, budovega kipa, ki je zavetnik burmanskih šoferjev. Obisk katere od delavnic, kjer izdelujejo zlate lističe, obdelujejo marmor. Večerja in nočitev.

6. dan: Po zajtrku ogled starih kraljevih prestolnic: AMARAPURA, ki je danes znana predvsem po dolgem mostu iz tikovega lesa, SAGAING, ki je znan po neštetih samostanih in pagodah, AVO in njene spomenike. Večerja in nočitev.

7. dan: Po zajtrku čudovita vožnja po najdaljši burmanski reki IRAVADIJU. Doživetje, ki je eno najmočnejših na vsej poti! Vožnjo popestri razgibano življenje ob bregovih, prodajalci sadja, pogled na rečne otočke. Proti večeru prihod v BAGAN, nekdaj središče mogočnega kraljestva, ki je danes eno najpomembnejših arheoloških mest na svetu. Večerja in nočitev.

8. dan: Po zajtrku celodnevno spoznavanje veličastnih templjev iz rdečih opek, pagod z zlatimi vrhovi, svetišči s stenskimi poslikavami in starimi kipi. Opazovanje sončnega zahoda ob enem najpomembnejših templjev. Večerja in nočitev.

9. dan: Po zajtrku obisk MOUNT POPA, ki velja za zbirališče duhov. Med domačini je namreč poleg budizma še precej zakoreninjeno tudi animistično verovanje v različne duhove. Na poti na vrh hriba, ki zanimivo štrli iz preostale okolice naletimo na kipe duhov, ki jim Burmanci darujejo sadje, pa tudi denar. Večerni let v Yangon. Večerja in nočitev.

10. dan: Po zajtrku vožnja do BAGOJA s kipom ležečega bude. Naš cilj bo eden od najsvetejših krajev v deželi, in sicer zlata skala na vrhu hriba Kyaikhtio. To je prva burmanska romarska pot, nekateri domačini si privoščijo, da jih na vrh prinesejo celo z nosili. Za zlato skalo, ki stoji na robu stene pa pravijo, da jo v ravnotežju drži budov las v pagodi na vrhu skale. Pogled nanjo je resnično impresiven. Vrnitev v Yangon. Večerja in nočitev.

11. dan: Jutranji polet z vmesnim postankom v Evropo. Pristanek na okoliškem letališču in še prevoz do Ljubljane in Maribora.

 

CENA:  2.590 EUR pri najmanj 20 potnikih 

              2.690 EUR pri najmanj 15 potnikih

              2.790 EUR pri najmanj 10 potnikih

CENA VKLJUČUJE: vse letalske prevoze (vključno z notranjimi poleti v Burmi), vse letališke in varnostne takse, prevoz do letališča in nazaj, 9 x nočitev v hotelih 3*** in 4**** v sobah 1/2 TWC, polpenzione po programu, avtobusne in vse druge prevoze, oglede in vstopnine, slovenskega vodnika in lokalne spremljevalce, organizacijo.

OBVEZNO DOPLAČILO: izhodne takse 20 USD (na letališču ob odhodu).

MOŽNA DOPLAČILA: 1/1 soba 250 evrov, priporočljive napitnine 50 USD (vodniku na poti),

VIZUM boste dobili na letališču v Yangonu, že pred odhodom pa potrebujemo barvno fotografijo in »scan« prve strani potnega lista za ureditev elektronske prijave (doplačilo 50 EUR).

 

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE 15% ob rezervaciji do 31.3.2018 za termin 24.6.-2.9.2018
SKUPINSKI ODHOD! IZJEMNO UGODNO - FIRST MINUTE DO 28.2.! V CENI ŽE VKLJUČEN POVRATNI TRANSFER DO HAMBURGA!
POPUSTI ZA ZGODNJE REZERVACIJE veljajo za bivanje v terminu 6.5.-31.10.2018 -15% ob rezervaciji do 15.2.2018, -10 ...
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 31.3.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -10% ob rezervaciji do 31.3.2018 za bivanje do 8.6. in od 8.9. za bivanje min. 3 dni
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 31.3.2018 za termin 16.6.-1.9.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE za bivanje v terminu 16.6.-8.9.2018 -10% ob rezervaciji do 31.3.2018 za BGW 1/2+1 (beli ...
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 28.2.2018 -10% ob rezervaciji do 31.3.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -10% ob rezervaciji do 31.3.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE (ne velja za best price sobo) -10% ob rezervaciji do 28.2.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 28.2.2018
ZIMSKE RADOSTI 08.01.-31.03.2018
PRI VEČERJI VKLJUČENA PIJAČA IZ ŠANKOMATA.
499 € - 10% ob rezervaciji do 31.3.2018 = 449,10 € Avtobusni prevoz, krožni izlet po otoku Braču!
FIRST MINUTE POPUSTI IN Posebna akcija za Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora (velja za termine 01.12.-26.12.17, 02.01.- ...
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE (ne velja za best price sobo) - 5% ob rezervaciji do 28.2.2018 - 5% ob rezervacij ...
top