Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

SILVESTROVANJE V BEOGRADU

ODHOD: 30. december 2019 | 3 dni | avtobus | šifra: SVB433

1. dan: ponedeljek, 30.12.2019: Odhod iz Slovenije v jutranjih urah. Potovanje mimo Zagreba in Slavonskega Broda z vmesnimi postanki. Prestop meje z Srbijo in zgodaj popoldne prihod v BEOGRAD. Krožni ogled znamenitosti: pravoslavna cerkev sv. Save, cerkev sv. Marka, mestna skupščina, nekdanji zvezni parlament, Trg republike, Trg Nikole Pašića … Sledi peš ogled starega mestnega jedra: Trg republike, Narodni muzej, Narodno gledališče, Študentski trg, Kalemegdan, Saborna cerkev, »konak« kneginje Ljubice, kafana ? ... Namestitev v hotelu Šumadija****. Možnost večerje na splavu (doplačilo) in nočitev.

2. dan: torek, 31.12.2019: Zajtrk. Vožnja na Dedinje. Po želji obisk Hiše cvetja z grobnico maršala Tita in ogled etnografskega muzeja, ki hrani nekatera protokolarna darila (doplačilo). Nadaljevanje poti mimo slovite Marakane, Cecine hiše, Tv Pink na AVALO. Vožnja mimo spomenika ruskim letalcem, ogled Meštrovičevega spomenika neznanemu vojaku ter telekumunikacijskega stolpa: vzpon na stolp po želji. Povratek v hotel. Prosto, čas za počitek in pripravo na najdaljšo noč. Ob dogovorjeni uri odhod na silvestrovanje v eno izmed restavracij na Skadarliji (doplačilo) ali pa pričakovanje Novega leta v središču Beograda na prostem. Srečno 2020!

3. dan: sreda, 1.1.2020: Kasnejši zajtrk. Še nekaj prostega časa za samostojno odkrivanje mesta, nakup spominka, sprehod po Knezmihajlovi ulici … V opoldanskem času slovo od srbske prestolnice in vožnja  proti domu. Prihod v Slovenijo v večernih urah.

HOTEL ŠUMADIJA**** je moderen poslovni hotel. Nudi idealno namestitev poslovnim potnikom in turistom. Nahaja se v mirnem delu mesta, le 2 km od Beograjskega sejmišča in Ade Ciganlije. V neposredni bližini je izletniška točka Košutnjak, idealna za sprehod v naravo. Hotel je cca. 5 km oddaljen od mestnega jedra. Sobe so opremljene s sat-tv, telefonom, z brezplačnim wi-fi dostopom, mini barom, s trezorjem, grelnikom vode, likalnikom, sušilcem za lase ... V sobi sta vam na voljo kopalni plašč in copati. V hotelu imajo veliko restavracijo Ada, kava bar ter več banketnih in konferenčnih dvoran. Za doplačilo so vam na voljo storitve manjšega wellness centra in fitness.  Za avtobusne prevoze na silvestrovanje v center mesta in nazaj bo poskrbljeno.

 

CENA: 159 EUR pri najmanj 40 potnikih
             179 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu Šumadija**** v 1/2 sobah TWC, ogled mesta z lokalnim vodnikom, izlet na Avalo, vse oglede po programu, lokalno vodenje (kjer je obvezno), cestnine in pristojbine, slovensko vodenje in organizacijo.


MOŽNA DOPLAČILA:

- za sobo 1/1 = 44 EUR,
- za silvestrovanje v tipični restavraciji na Skadarliji (vključen kozarec šampanjca) = 80 EUR (ob prijavi),
- za večerjo z glasbo na splavu 1. dan = cca 25 EUR (vodniku na poti),
- za vstopnino v Hišo cvetja = cca 400 RSD (na licu mesta),
- za vzpon na Avalski stolp = cca 300 RSD (na licu mesta).

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top