Prijavite se na e-novice!

 

SILVESTROVANJE V BEOGRADU

ODHOD: 30. december 2017 | 3 dni | avtobus | šifra: SBG433

1. dan, sobota, 30.12.2017
Odhod iz Slovenije v jutranjih urah. Potovanje mimo Zagreba in Slavonskega Broda z vmesnimi postanki. Prestop meje z Srbijo in prihod v BEOGRAD zgodaj popoldan. Ogled znamenitosti: pravoslavna cerkev sv. Save, cerkev sv. Marka, mestna skupščina, nekdanji »zvezni parlament«, Trg republike, Trg Nikole Pašića… Sledi peš ogled starega mestnega jedra; Trg republike, Narodni muzej, Narodno gledališče, Študentski trg, Kalemegdan, Saborna cerkev, »konak« kneginje Ljubice, »kafana?«... Namestitev v hotelu Elegance***. Možnost večerje (doplačilo) in nočitev.

2. dan, nedelja, 31.12.2017
Zajtrk. Vožnja na Dedinje. Po želji obisk »Hiše cvetja« z grobnico maršala Tita in ogled etnografskega muzeja, ki hrani »titova« darila (doplačilo). Od tu nadaljujemo pot mimo slovite Marakane, Cecine hiše, Tv Pink na Avalo. Zapeljali se bomo mimo spomenika ruskim letalcem, si ogledali Mestrovičev spomenik neznanemu vojaku ter telekomunikacijski stolp: vzpon na stolp po želji. Povratek v hotel. Prosto, čas za počitek in pripravo na najdaljšo noč. Ob dogovorjeni uri odhod na silvestrovanje v eno izmed restavracij na Skadarliji (doplačilo) ali pa pričakovanje Novega leta v središču Beograda na prostem. Srečno 2018!

3. dan, ponedeljek, 01.01.2018
Kasnejši zajtrk. Še nekaj prostega časa za samostojno odkrivanje mesta, nakup spominka, sprehod po Knezmihajlovi ulici… V opoldanskem času slovo od srbske prestolnice in vožnja nazaj  proti domu. Prihod v Slovenijo v večernih urah.

 

HOTEL ELEGANCE*** sodi med boljše hotele v svoji kategoriji. Hotel ima 54 sob, opremljenih s televizorjem, telefonom, brezplačnim wi-fi dostopom, trezorjem in sušilcem za lase ...  V hotelu imajo restavracijo, banketno in konferenčno dvorano. Hotel je cca. 6 km  od mestnega jedra.  Za avtobusni prevoz na silvestrovanje v center mesta in nazaj bo poskrbljeno.

 

CENA: 140 EUR pri najmanj 40 potnikih 

            160 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu Elegance*** v 1/2 sobah TWC, ogled mesta z lokalnim vodnikom, izlet na Avalo, vse oglede po programu, lokalno vodenje (kjer je obvezno), cestnine in pristojbine, slov. vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 40 EUR, za silvestrovanje v tipični restavraciji na Skadarliji = 75 EUR (ob prijavi), za večerjo z glasbo na splavu 1. dan = cca 25 EUR (vodniku na poti), za vstop v Hišo cvetja = cca 400 RSD (na licu mesta), vzpon na Avalski stolp = cca 200 RSD (na licu m.).

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top