Prijavite se na e-novice!

 

SILVESTROVANJE V DALMACIJI (Trogir, Split...)

ODHOD: 30. december 2017 | 3 dni | avtobus | šifra: SVD434

1. dan: sobota, 30. december 2017:

Jutranji odhod iz Slovenije (iz Maribora, Sl. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja preko Novega mesta in Metlike na Hrvaško in naprej proti Dalmaciji. Prihod v TROGIR v popoldanskih urah. Ogled dobro ohranjenega mestnega jedra (pod zaščito Unesca) z romansko-gotsko arhitekturo in stavbami v beneškem slogu ... Nekaj prostega, nato vožnja preko mostu na bližnjo OTOK ČIOVO in nastanitev v hotelu ali vili Sveti Križ****. Čas za počitek in sprostitev, večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: nedelja, 31. december 2017:

Zajtrk. Odhod iz hotela in avtobusna vožnja v mesto SPLIT. Ogled starega mestnega jedra (tudi pod zaščito Unesca), ki se nahaja v neposredni bližini pristanišča: katedrala sv. Duje, Dioklecijanova palača, beneški stolp, ... (zunanji ogledi, notranji ogledi po želji in proti doplačilu, če bo možno). Nekaj prostega za kosilo in samostojne oglede v središču mesta. Popoldne vrnitev v hotel in priprava na najdaljšo noč (po želji lahko tudi dodaten postanek v središču Trogirja). Ob 20. uri začetek silvestrovanja z bogato SILVESTRSKO VEČERJO in živo glasbo s hotelskim ansamblom. Polnočni šampanjec in zabava do zgodnjih ur.

3. dan: ponedeljek, 01. januar 2018:

Pozen zajtrk in prosto dopoldne za koriščenje wellnessa v hotelu po želji. V opoldanskem času slovo od hotela. Vrnitev proti domu. Vožnja po avtocesti in prihod v Slovenijo v večernih urah.

 

HOTEL SVETI KRIŽ**** leži ob obali v kraju Arbanija na otoku Čiovo in je od Trogirja oddaljen dobre 3 km. Nastanitev za naše goste bo v modernih sobah (telefon, TV, tuš/wc, sušilec za lase, ...). V hotelu se nahaja še wellness (savna, fitnes, jacuzzi, hidroterapije, masaže), bar s teraso in restavracija. Ob plaži zraven hotela (cca 20 m oddaljena) leži tudi novozgrajena VILA SVETI KRIŽ****. Naši gostje so lahko nastanjeni tudi v Vili.

 

CENA: 199 EUR pri najmanj 45 potnikih

             215 EUR pri najmanj 35 potnikih.

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, pijačo dobrodošlice, 2 x polpenzion v komfortnih sobah 1/2 TWC (vključena svečana silvestrska večerja s polnočnim šampanjcem), živo glasbo na Silvestrovo, ogled Trogirja, ogled Splita, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 45 EUR, za koriščenje wellnessa v hotelu (po ceniku v hotelu).

POPUSTI na pomožnem ležišču: otroci do 11. leta starosti = 30%, odrasla oseba = 10%.


 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top