ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

PO PREŠERNOVIH POTEH: Vrba, Kranj, Ljubljana

8. februar | 1 dan | avtobus

Vrba, ogled rojstne hiše Franceta Prešerna, Kranj - vrnitev v Prešernov čas, "Prešernov smenj", Ljubljana, postanek ob cerkvi v Trnovem, sprehod mimo Primičeve hiše do Prešernovega trga...

Več tukaj...

ribbon

KUBA - atraktivno

21. februar | 10 dni | letalo

Živahna Havana, ribiška vas Cojimar, Pinar del Rio (območje pridelave tobaka), ogled tovarne cigar, Vinales, ogled moderne skalne poslikave in obisk starodavne indijanske jame s kapniki, NP Cienaga de Zapata, Cienfuegos, Trinidad, Santa Clara...

Več tukaj...

ribbon

LONDON

2. maj | 4 dni | letalo

Letalo iz Ljubljane, 3x nočitev z zajtrkom, ogled Londona z našim vodnikom: trg Piccadily, trg Trafalgar, parlament, opatija Westminster, Knightsbridge, muzej Victoria in Albert, Madame Tussaud’s (doplačilo), Tower of London, Tower Bridge Cutty Sark...

Več tukaj...

Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

SILVESTROVANJE V DALMACIJI (Vodice, Knin, Šibenik, Zadar...)

ODHOD: 30. december 2018 | 4 dni | avtobus | šifra: SVD434


1. dan: nedelja, 30.12.2018:
Jutranji odhod iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško in z vmesnimi postanki vožnja proti Dalmaciji. V zgodnjih popoldanskih urah prihod v VODICE in namestitev v hotelu Punta****. Čas za počitek in sprostitev, kopanje v notranjem bazenu, prvi sprehod po mestnem jedru. Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: ponedeljek, 31.12.2018: Zajtrk. Prosto v hotelu za kopanje, koriščenje storitev v wellnessu, raziskovanje mesta po svoje. Na željo zanimiv izlet v KNIN in v ETNOLAND (vožnja do starega kraljevskega mesta Knin, ogled starega jedra in vzpon na znano kninsko trdnjavo, sledi obisk muzeja na prostem Etnoland v Pakovem selu, vključeno kosilo; popoldanska vrnitev v hotel). Počitek in priprava na najdaljšo noč. Ob 20. uri začetek silvestrovanja z bogato SILVESTRSKO VEČERJO in živo glasbo s hotelskim ansamblom. Polnočni šampanjec in zabava do zgodnjih ur.

3. dan: torek, 1.1.201: Pozen zajtrk. Sledi krajši novoletni izlet v ŠIBENIK za peš ogled srednjeveškega mestnega jedra do znamenite katedrale sv. Jakova, nekaj prostega v mestu in popoldanska vrnitev v Vodice. Zabava in večerja v hotelu. 

4. dan: sreda, 2.1.2019: Zajtrk in dopoldansko slovo od hotela. Vožnja v ZADAR. Ogled starega jedra s cerkvijo sv. Donata, sprehod do »morskih orgel« in prosto v centru mesta za morebitne manjše nakupe ... Vrnitev proti domu po avtocesti in prihod v Slovenijo v zgodnjih večernih urah. 

 

HOTEL PUNTA**** leži ob morju na polotoku, bogatim s sredozemskim rastjem. Središče slikovitega dalmatinskega mesta Vodice z živahno rivo in tipičnimi ozkimi uličicami je oddaljeno zgolj nekaj minut hoje. Sobe so opremljene s prho, sušilnikom za lase, minibarom, klimatsko napravo, sefom, televizorjem, balkonom ali teraso. V hotelu se nahaja še notranji bazen, fitness, wellnes center (savne, masažni center ...), bar in restavracija. Uporaba fitnessa in notranjega bazena je že vključena v ceno, koriščenje storitev wellnes centra proti doplačilu.

 

CENA: 269 EUR pri najmanj 40 potnikih 

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, 3 x polpenzion (obroki so samopostrežni) v sobah 1/2 TWC (vključena tudi svečana silvestrska večerja s polnočnim šampanjcem), živo glasbo na Silvestrovo, hotelsko animacijo, uporabno notranjega bazena in fitnesa, ogled Šibenika in Zadra, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 90 EUR, za izlet v Knin in v Etno-selo z vključenim kosilom = 35 EUR/osebo (za izvedbo je potrebno min. 20 udeležencev), za savne, masaže in druge storitve wellnessa v hotelu.

POPUSTI na pomožnem ležišču:  otrok do 7. leta = 60%,  otrok od 7.–12. leta = 30%,  otrok od 12.–18. leta = 15%, odrasla oseba = 10%.

 

MOŽNA JE TUDI UDELEŽBA Z LASTNIM PREVOZOM, CENA: 220 EUR/osebo. (otrok do 7. leta v sobi z dvema odraslima biva brezplačno, od 7–12. leta plača 50%, od 12.–18. leta plača 70%, odrasli na tretjem ležišču plačajo 80%; podrobnejši pogoji v agenciji).

 


 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top