Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

SILVESTROVANJE V DALMACIJI: Baška Voda, Trogir, Makarska...

ODHOD: 30. december 2019 | 4 dni | avtobus | šifra: SVD434

1. dan: ponedeljek, 30.12.2019:  Jutranji odhod iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško in potovanje proti Dalmaciji. Prihod v TROGIR. Ogled dobro ohranjenega mestnega jedra (pod zaščito Unesca) z romansko-gotsko arhitekturo in stavbami v beneškem slogu ... Prosto za kosilo. Nadaljevanje vožnje ob obali mimo Splita in Omiša. Pozno popoldne prihod v BAŠKO VODO in namestitev v Grand hotelu Slavia****. Čas za prvo kopanje, sprehod po obalni promenadi … Zabava v hotelu, večerja in nočitev.  
2. dan: torek, 31.12.2019:
  Zajtrk. Prost dan za obisk hotelskega wellness centra (kopanje v notranjem bazenu, koriščenje savn, uporabo lepotilnega centra in masažnega salona ...), možnost sprehodov v okolici ... (oziroma možnost udeležbe na izletu v BIH v MOSTAR, ogled mesta z lokalnim vodnikom, prosto za kosilo in manjše nakupe ...). Zvečer priprava na najdaljšo noč v letu. Ob 20. uri se prične silvestrovanje z bogato SILVESTRSKO VEČERJO in živo glasbo. Polnočni šampanjec in zabava do zgodnjih jutranjih ur.
3. dan: sreda, 1.1.2020:
 Pozen zajtrk (podaljšan novoletni brunch do 13. ure) in prost dan za počitek, kopanje in koriščenje storitev v hotelskem wellnessu, čas za sprehode oz. druge aktivnosti po želji ... V popoldanskem času sledi izlet v bližnje mesto MAKARSKA (krajši ogled mesta in nekaj prostega ob osrednji promenadi). Vrnitev v Baško Vodo, zvečer glasba v hotelu, večerja in nočitev. 
4. dan: četrtek, 2.1.2020:
  Zajtrk in še prosto dopoldne za zadnje kopanje, ipd. V opoldanskem času slovo od hotela in povratek proti domu. Vožnja po avtocesti v smeri severne Dalmacije in Like z vmesnimi postanki. Vrnitev v Slovenijo v večernih urah.

 

Grand hotel SLAVIA****, LUSKUZEN HOTEL - je eden najboljših hotelov na makarski rivieri. Nahaja se ob čudoviti prodnati plaži, le 200 m od središča priljubljenega letovišča Baška Voda na Makarski rivieri. Leta 2016 popolnoma renoviran lifestyle hotel, ki nudi moderno udobje v zavetju borovcev ima bogato zgodovino in je del arhitekturne kulturne dediščine. Gostom je na voljo 72 sob in suit v 4 nadstropjih. Prostorne sobe, opremljene v retro-vintage slogu, imajo klimatsko napravo, sat-TV z ravnim zaslonom, telefon, minibar, sef ter kopalnico s prho ali kadjo, sušilcem za lase. Hotelski wellness center Fontana spa ima kar 800 m² površin (notranji bazen s sladko vodo, 2 whirpoola, 4 različne savne). Možnost koriščenja masaž, manikure, pedikure in lepotilnih tretmajev. V hotelu najdemo še fitnes, aperitiv bar in kavarno, a la carte restavracijo Del Posto.

 

CENA: 355 EUR pri najmanj 40 potnikih 

POSEBNA AKCIJA: -40 EUR popusta na sobo. Velja za rezervacije do 30.11.2019.

CENA VKLJUČUJE: pijačo dobrodošlice, 3 x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v sobah 1/2 TWC, 2 x večerjo, 1 x silvestrsko večerjo s polnočnim šampanjcem in živo glasbo, prevoz s turističnim visokopodnim avtobusom, ogled Trogirja in Makarske, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

Cena vključuje tudi: kopanje v notranjem bazenu, vodne masaže, jacuzzi, koriščenje savne (aroma-savna, ruska savna, finska savna, bio savna ...), uporabo fitnesa. Storitve centra wellness za doplačilo.

MOŽNA DOPLAČILA:  za sobo 1/1 = 110 EUR, za izlete v Mostar (min. 20 potnikov): 25 EUR.

POPUST:  otrok do 12. leta na 3. ležišču 25% popusta, otrok od 12.-18. leta na 3. ležišču 10% popusta.

ZA ZABAVO na SILVESTROVO bo skrbel dalmatinski ansambel. Vabimo vas na ples z dalmatinsko in internacionalno glasbo.

 


 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top