ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

BISERI MORAVSKE

27. april | 2 dni | avtobus

Olomouc, Kromeriž, Slavkov u Brno, Brno, Lednice, Valtice... Vključene vstopnine: za vrtove v Kromerižu, vrtove Ville Tugendhat in grad Liechtenstein v Lednicah.

Več tukaj...

ribbon

IRSKA - naša uspešnica!

28. april | 4 dni | letalo

Clonmacnoise, Galway, Cliffs Of Moher, Adare, Rock Of Cashel, Kilkenny, Glendalough, Dublin, Trinity College, pivovarna Guinness...

Več tukaj...

ribbon

PRVOMAJSKO MINI KRIŽARJENJE Z MSC ORCHESTRO - pohitite!

 28. april | 6 dni | ladja

Zagotovljeno skupinsko križarjenje: Benetke, Dubrovnik, Sarande, Civitavecchia, Genova...
POSEBNA AKCIJA - 100 €/kabino!

Več tukaj...

Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

SILVESTROVANJE V DALMACIJI (Vodice, Knin, Šibenik, Zadar...)

ODHOD: 30. december 2018 | 4 dni | avtobus | šifra: SVD434


1. dan: nedelja, 30.12.2018:
Jutranji odhod iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško in z vmesnimi postanki vožnja proti Dalmaciji. V zgodnjih popoldanskih urah prihod v VODICE in namestitev v hotelu Punta****. Čas za počitek in sprostitev, kopanje v notranjem bazenu, prvi sprehod po mestnem jedru. Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: ponedeljek, 31.12.2018: Zajtrk. Prosto v hotelu za kopanje, koriščenje storitev v wellnessu, raziskovanje mesta po svoje. Na željo zanimiv izlet v KNIN in v ETNOLAND (vožnja do starega kraljevskega mesta Knin, ogled starega jedra in vzpon na znano kninsko trdnjavo, sledi obisk muzeja na prostem Etnoland v Pakovem selu, vključeno kosilo; popoldanska vrnitev v hotel). Počitek in priprava na najdaljšo noč. Ob 20. uri začetek silvestrovanja z bogato SILVESTRSKO VEČERJO in živo glasbo s hotelskim ansamblom. Polnočni šampanjec in zabava do zgodnjih ur.

3. dan: torek, 1.1.201: Pozen zajtrk. Sledi krajši novoletni izlet v ŠIBENIK za peš ogled srednjeveškega mestnega jedra do znamenite katedrale sv. Jakova, nekaj prostega v mestu in popoldanska vrnitev v Vodice. Zabava in večerja v hotelu. 

4. dan: sreda, 2.1.2019: Zajtrk in dopoldansko slovo od hotela. Vožnja v ZADAR. Ogled starega jedra s cerkvijo sv. Donata, sprehod do »morskih orgel« in prosto v centru mesta za morebitne manjše nakupe ... Vrnitev proti domu po avtocesti in prihod v Slovenijo v zgodnjih večernih urah. 

 

HOTEL PUNTA**** leži ob morju na polotoku, bogatim s sredozemskim rastjem. Središče slikovitega dalmatinskega mesta Vodice z živahno rivo in tipičnimi ozkimi uličicami je oddaljeno zgolj nekaj minut hoje. Sobe so opremljene s prho, sušilnikom za lase, minibarom, klimatsko napravo, sefom, televizorjem, balkonom ali teraso. V hotelu se nahaja še notranji bazen, fitness, wellnes center (savne, masažni center ...), bar in restavracija. Uporaba fitnessa in notranjega bazena je že vključena v ceno, koriščenje storitev wellnes centra proti doplačilu.

 

CENA: 269 EUR pri najmanj 40 potnikih 

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, 3 x polpenzion (obroki so samopostrežni) v sobah 1/2 TWC (vključena tudi svečana silvestrska večerja s polnočnim šampanjcem), živo glasbo na Silvestrovo, hotelsko animacijo, uporabno notranjega bazena in fitnesa, ogled Šibenika in Zadra, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 90 EUR, za izlet v Knin in v Etno-selo z vključenim kosilom = 35 EUR/osebo (za izvedbo je potrebno min. 20 udeležencev), za savne, masaže in druge storitve wellnessa v hotelu.

POPUSTI na pomožnem ležišču:  otrok do 7. leta = 60%,  otrok od 7.–12. leta = 30%,  otrok od 12.–18. leta = 15%, odrasla oseba = 10%.

 

MOŽNA JE TUDI UDELEŽBA Z LASTNIM PREVOZOM, CENA: 220 EUR/osebo. (otrok do 7. leta v sobi z dvema odraslima biva brezplačno, od 7–12. leta plača 50%, od 12.–18. leta plača 70%, odrasli na tretjem ležišču plačajo 80%; podrobnejši pogoji v agenciji).

 


 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

BREZPLAČEN TRANSFER NA PLAŽO! DVA OTROKA DO 7 LET BREZPLAČNO!
PREPROSTO NASELJE ZA MANJ ZAHTEVNE GOSTE.
KVALITETNI APARTMAJI 3* PO ZELO UGODNI CENI!
OTROK DO 6 LET BREZPLAČNO! AKCIJA 7=6 v terminu 1.6.-22.6.
AKCIJA -15%, STORITEV NOČITEV ZAJTRK!!
HOTEL NA SUPER LOKACIJI - V BLIŽINI PLAŽE IN CENTRA MESTA! PRIPOROČAMO!
OTROK DO 12 LET BREZPLAČNO!

top