ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

SANKT PETERBURG IN MOSKVA - naša uspešnica!

28. april | 5 dni | letalo

Moskva, kompleks Kremlja (kremeljska palača, carski zvon, katedrala...), Sankt Peterburg, trdnjava sv. Petra in Pavla z grobnico, Ermitaž, Tsarskoje Selo...

Več tukaj...

ribbon

PORTUGALSKA - ugodno!

30. april | 5 dni | letalo

Belem, celodnevni ogled Lizbone, Cabo del Roca (rt in skrajna zahodna točka Portugalske), Sintra, Obidos, Batalha, Fatima, Ciombra, Porto...
 

Več tukaj...

ribbon

MAROKO

MAROKO - naša uspešnica!

 28. april | 7 dni | letalo

Casablanca, Marakesh - eno najlepših maroških mest, Ouarzazate, ogled soteske reke Todra, Erfoud, prelaz zad, zimsko središče Ifrane, Meknes, najstarejše kraljevsko mesto Fes, Rabat...

Več tukaj...

Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

SILVESTROVANJE V HEVIZU

ODHOD: 30. december 2018 | 4 dni | avtobus | šifra: SH1165

HEVIZ sodi med najstarejša in najbolj obiskana zdravilišča na Madžarskem. V kraju je veliko hotelov, restavracij in raznovrstnih trgovin za vsak žep. Osrednja atrakcija je veliko termalno jezero, ki je s površino cca. 44.000 m2 največje termalno kopališče na svetu. Voda vsebuje žveplo, radij, kalcij in magnezij in dobro vpliva na revmatična in lokomotorična obolenja. Mesto Kesthely in Blatno jezero sta med sabo oddaljena samo 6 km.

1. dan, nedelja, 30.12.2018: organiziran odhod iz Ljubljane ob 8. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Celju, Slov. Bistrici in Mariboru. Vožnja na Madžarsko preko mejnega prehoda Pince ali Dolga vas. Opoldanski prihod v najbolj znan madžarski zdraviliški kraj HEVIZ in v centru mesteca nastanitev v hotelu Palace****. Prosto popoldne za prvo spoznavanje kraja, kopanje v notranjem bazenu, uporabo savne, wellnesa ... Večerja v hotelski restavraciji. Nočitev.

2. dan, ponedeljek, 31.12.2018: Zajtrk. Prosto za kopanje v notranjem bazenu oz. uporabo savn. Čas za sprehod v okolico, manjše nakupe z. po želji kopanje v bližnjem termalnem jezeru. Popoldanski počitek in priprava na najdaljšo noč. Predvidoma ob 19. uri začetek bogate SILVESTRSKE VEČERJE v hotelski restavraciji z živo glasbo. Polnočni šampanjec in zabava do zgodnjih ur.

3. dan, torek, 1.1.2019: Kasnejši zajtrk in prost dan za kopanje, uporabo savne, wellnesa, tudi spet možnost kopanja v bližnjem termalnem jezeru, sprehod v okolico ipd. Večerja v hotelu in nočitev.

4. dan, sreda, 2.1.2019: Zajtrk in še nekaj prostega za zadnje kopanje. Odhod iz hotela v opoldanskem času proti Sloveniji. Povratek v Maribor, Celje oz. Ljubljano v popoldanskih urah.

 Hotel Palace**** je moderen hotel s 165 sobami. Prostorne sobe (28m2 in več) so opremljene s telefonom, televizorjem, minibarom, klimo, sušilnikom za lase, balkonom, brezplačnim Wi-Fi-jem. V hotelu so restavracija Monarchy, kavarna Walzer ter Wellnes & Spa center z bazenom, savne in fitnes. Temperatura vode v bazenu je 30oC, na voljo je jacuzzi in parna kopel, od savn pa finska savna, biosavna in infrardeča savna. Uporaba bazena in savn je že vključena v ceno bivanja. V sobah imajo gostje tudi kopalni plašč. Ob doplačilu so na voljo številne dodatne storitve Wellnessa (razne masaže, relax in beauty programi itd.). Hotel je v samem središču Heviza ob peš coni in cca. 200 m od termalnega jezera.

 

CENA: 369 EUR

CENA VKLJUČUJE: 3 x nočitev s samopostrežnim zajtrkom, 2 večerji v hotelski samopostrežni restavraciji, samopostrežno silvestrsko gala večerjo, polnočni šampanjec, prevoz s turističnim avtobusom in organizacijo.

POPUSTI: otrok do 6. leta brezplačno, otrok od 6. do 12. leta 40%, če spi v sobi s starši na dodatnem ležišču. Tretja oseba v sobi 15%.

MOŽNO DOPLAČILO: za sobo 1/1 = 120 EUR.

Za zabavo na Silvestrovo bo za veliko plesne in mednarodne glasbe skrbel madžarski ansambel.

 

MOŽNA JE TUDI UDELEŽBA Z LASTNIM PREVOZOM:

CENA: 335 EUR/osebo. V tem primeru so vključeni 3 polpenzioni s silvestrsko večerjo, uporaba bazena in savn.


 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

HOTEL NA SUPER LOKACIJI - V BLIŽINI PLAŽE IN CENTRA MESTA! PRIPOROČAMO! -10% FIRST MINUTE DO 31.3.!
NA VOLJO APARTMAJI ZA 2 OSEBI DO 6 OSEB. ZRAVEN SMUČARSKE PROGE.
-15% ob rezervaciji do 15.3.2019 v app Sol Stella 25.4.-15.9.
POPUST ZA ZGODNJE PRIJAVE: 10% popust za prijave do 31.03. Ob večerji vključena pijača. Otrok do 12 let brezplačno. ...
OTROK DO 12 LET BREZPLAČNO!

top