Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

SILVESTROVANJE NA SLOVAŠKEM

ODHOD: 30. december 2019 | 4 dni | avtobus | šifra: SS1326

1. dan: ponedeljek, 30.12.2019: Odhod avtobusa iz Ljubljane predvidoma ob 6. uri zjutraj. Pobiranje potnikov preko Celja, Slov. Bistrice in  Maribora ... Prestop v Avstrijo in  potovanje z vmesnimi  postanki mimo Gradca, Wiener Neustadta in Nežiderskega jezera. Prestop meje na Slovaško in vožnja mimo Bratislave do mesta TRNAVA, postanek za krajši ogled starega mestnega jedra. Še vožnja mimo Trenčina in popoldanska nastanitev v komfortnem hotelu Panorama**** v znanem slovaškem zdravilišču TRENČIANSKE TEPLICE. Večerja in nočitev.
2. dan: torek, 31.12.2019:
  Po zajtrku vožnja v vas ČIČMANY z ohranjeno lokalno arhitekturo, tipičnimi lesenimi hišami z ornamentalno poslikavo. Nadaljevanje poti do romantičnega gradu BOJNICE. Danes najbolj obiskan slovaški grad je bil v 19. st. preurejen po vzoru francoskih dvorcev v dolini Loare. Ogled grajskih soban s slikami florentinskih mojstrov, rezbarij v zlati dvorani, grajske kapele in votline s sarkofagom grofa Palffyja. Vrnitev v hotel, čas za kopanje in krajši počitek ter pripravo na najdaljšo noč. Ob 19.30 uri zbor v hotelski restavraciji in začetek bogate SILVESTRSKE VEČERJE. Za glasbo bodo skrbeli slovaški glasbeniki. Pozdrav Novemu letu 2020, ognjemet, zabava in ples do zgodnjih ur.
3. dan: sreda, 1.1.2020:
Pozen zajtrk. Prosto v hotelu za kopanje v bazenu, koriščenje savn. Možnost kopanja in koriščenja ostalih storitev v bližnjem zdraviliškem kompleksu. Popoldanski izlet v mesto TRENČIN za ogled glavnih znamenitosti mesta: mestna hiša, meščanske hiše, jezuitski samostan in cerkev sv. Frančiška Ksaverija, sinagoga, mestni stolp in obzidje… Vrnitev v hotel in počitek. Večerja in nočitev v hotelu.
4. dan, četrtek, 2.1.2020
: Zajtrk. Dopoldansko slovo od hotela in vožnja do slovaške prestolnice BRATISLAVE. Ogled glavnih znamenitosti mesta ob reki Donavi. Vzpon na grajski grič do mogočnega Bratislavskega gradu in parlamenta, od koder se ob lepem vremenu vidi vse do Malih Karpatov. Nato peš skozi staro mestno jedro: cerkev sv. Martina, kjer so nekoč kronali kralje, del obzidja z obrambnimi stolpi, slikovit glavni trg s staro mestno hišo, rotovž ... Še nekaj prostega za kosilo ali manjše nakupe. Popoldanski odhod nazaj proti Avstriji in vrnitev po avtocesti proti Gradcu. Povratek v Slovenijo do Maribora, Celja in Ljubljane v večernih urah.

 

 Hotel PANORAMA**** sodi med najboljše hotele v slovaškem zdraviliškem mestecu Trenčianske Teplice. Ima 72 sob, opremljenih s TV, telefonom, brezplačnim internetom, sefom, minibarom, sušilcem za lase ... V hotelu imajo restavracijo, bar, fitnes, wellnes center s tremi savnami, whirpoolom in notranjim bazenom. Notranji bazen, savne in fitnes lahko gostje uporabljajo brezplačno, storitve wellnesa (razne masaže in ostali tretmaji) pa ob doplačilu. Hotel je cca. 500 m oddaljen od jedra mesteca, kjer se nahaja tudi osrednji zdraviliški center, katerega storitve je mogoče koristiti z doplačilom (bazeni s termalno vodo, hamam, različni tretmaji, masaže, itd.).

 

CENA: 375 EUR pri najmanj 40 potnikih 

CENA VKLJUČUJE: 3 x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v sobah 1/2 TWC, dve večerji, silvestrsko gala večerjo s kozarcem penine, glasbo slovaškega ansambla na Silvestrovo, vse vstopnine in oglede po programu, prevoz s turističnim avtobusom, vse cestnine in takse, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

POPUSTI: otrok do 12. leta starosti v sobi skupaj z 2 odraslima ima 20 % popusta, 3. odrasla oseba v sobi 10 % popusta.

MOŽNO DOPLAČILO:  soba 1/1 = 99 EUR.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top