ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

 

MALTA - ugodno!

Odhod: 29. april | 4 dni | letalo

Mdina, Rabat, St. Julian's/Sliema, modra jama, Hagar Qim, Mosta, otok Gozo, Fungus, modro okno, La Valetta, Malta Experience...

Več tukaj...

ribbon

Gala večer v Benetkah - NOVO!

17. marec | 1 dan | avtobus

Ekskluzivno! Pridružite se nam v gledališču AVANSPETTACOLO na gala allinclusive večerji in na eni najbolj ekskluzivnih zabav v Benetkah. Namesto ogleda prestave je možen tudi prost večer v Benetkah...

Več tukaj...

ribbon

Križarjenje: Menorca, Sardinija, Malta
SUPER CENA DO 28.2.!

27. oktober 2018 | 8 dni | avtobus, ladja

MSC OPERA: jesensko križarjenje s slovenskim spremljevalcem. V super ceno sta že vključena 2 vodena peš ogleda: Cagliarija in Neaplja! Pohitite!

Več tukaj...

Prijavite se na e-novice!

 

NAJDALJŠA NOČ NA SLOVAŠKEM

ODHOD: 30. december 2017 | 4 dni | avtobus | šifra: NN1277

1. dan, sobota, 30.12.2017
Odhod avtobusa iz Ljubljane predvidoma ob 5. uri zjutraj. Pobiranje potnikov preko Celja, Slov. Bistrice in  Maribora ... Prestop v Avstrijo in  potovanje z vmesnimi  postanki mimo Gradca, Wiener Neustadta in Nežiderskega jezera.  Prestop meje na Slovaško in vožnja mimo Bratislave do letoviškega mesteca SENEC, za postanek ob tamkajšnjih jezerih in toplo malico v enem izmed gostišč v bližini. Vožnja proti Pezinoku. Na vinski cesti pod vznožjem Malih Karpatov, sledi obisk ene izmed tamkajšnjih vinskih kleti in degustacija lokalnih vin. Popoldansko nadaljevanje do mesta TRNAVA, postanek za krajši ogled mestnega jedra. Še vožnja mimo Trenčina in proti večeru nastanitev v komfortnem hotelu Panorama**** v znanem slovaškem zdravilišču TRENČIANSKE TEPLICE. Večerja in nočitev.

2. dan, nedelja, 31.12.2017
Po zajtrku vožnja v vas ČIČMANY z ohranjeno lokalno arhitekturo, tipičnimi lesenimi hišami z ornamentalno poslikavo. Nadaljevanje poti do romantičnega gradu BOJNICE. Danes najbolj obiskan slovaški grad je bil v 19. st. preurejen po vzoru francoskih dvorcev v dolini Loare. Ogled grajskih soban s slikami florentinskih mojstrov, rezbarij v zlati dvorani, grajske kapele in votline s sarkofagom grofa Palffyja. Vrnitev v hotel, čas za kopanje in krajši počitek ter pripravo na najdaljšo noč. Ob 20. uri zbor v hotelski restavraciji in začetek bogate SILVESTRSKE VEČERJE. Za glasbo bo skrbel slovenski zabavnoglasbeni ansambel DANCE BAND. Pozdrav Novemu letu 2018, zabava in ples do zgodnjih ur.

3. dan, ponedeljek, 01.01.2018
Pozen zajtrk. Prosto v hotelu za kopanje v bazenu, koriščenje savn. Možnost kopanja in koriščenja ostalih storitev v bližnjem zdraviliškem kompleksu. Popoldanski izlet v mesto TRENČIN za ogled glavnih znamenitosti mesta: mestna hiša, meščanske hiše, jezuitski samostan in cerkev sv. Frančiška Ksaverija, sinagoga, mestni stolp in obzidje… Vrnitev v hotel in počitek. Večerja in NOVOLETNI PLES z našim ansamblom, ki nas bo tudi ta večer zabaval s plesno glasbo.

4. dan, torek, 02.01.2018
Zajtrk. Dopoldansko slovo od hotela in vožnja do slovaške prestolnice BRATISLAVE.  Ogled glavnih znamenitosti mesta ob reki Donavi. Vzpon na grajski grič do mogočnega Bratislavskega gradu in parlamenta, od koder se ob lepem vremenu vidi vse do Malih Karpatov. Nato peš skozi staro mestno jedro: cerkev sv. Martina, kjer so nekoč kronali kralje, del obzidja z obrambnimi stolpi, slikovit glavni trg s staro mestno hišo, rotovž ... Še nekaj prostega za kosilo ali manjše nakupe. Popoldanski odhod nazaj proti Avstriji in vrnitev po avtocesti proti Gradcu. Povratek v Slovenijo do Maribora, Celja in Ljubljane v večernih urah. 

 

Hotel Panorama**** sodi med najboljše hotele v slovaškem zdraviliškem mestecu Trenčianske Teplice. Ima 72 sob, opremljenih s TV, telefonom, brezplačnim internetom, sefom, minibarom, sušilcem za lase ... V hotelu imajo restavracijo, bar, fitnes, wellnes center s tremi savnami, whirpoolom in notranjim bazenom. Notranji bazen, savne in fitnes lahko gostje uporabljajo brezplačno, storitve wellnesa (razne masaže in ostali tretmaji) pa ob doplačilu. Hotel je cca. 500 m oddaljen od jedra mesteca, kjer se nahaja tudi osrednji zdraviliški center, katerega storitve je mogoče koristiti proti doplačilu (bazeni s termalno vodo, hamam, različni tretmaji, masaže, itd.).

 

CENA: 440 EUR pri najmanj 90 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 3 x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v sobah 1/2 TWC, večerjo prvi večer, silvestrsko gala večerjo z vključeno začetno pijačo in kozarcem penine, novoletni ples z večerjo, glasbo s slovenskim ansamblom Dance Band drugi in tretji večer, malico na poti prvega dne, pokušnjo vin pod vznožjem Karpatov, vse vstopnine in oglede po programu, prevoz s turističnim avtobusom, vse cestnine in takse, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

POPUSTI: otrok do 12. leta starosti v sobi skupaj z 2 odraslima ima 20 % popusta, 3. odrasla oseba v sobi 10 % popusta.

MOŽNO DOPLAČILO:  soba 1/1 = 99 EUR.

 

Za zabavo in kvalitetno plesno glasbo bo skrbel slovenski ansambel DANCE BAND v dvo - ali tričlanski zasedbi.

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE za bivanje v terminu 16.6.-8.9.2018 -10% ob rezervaciji do 31.3.2018 za BGW 1/2+1 (beli ...
POPUSTI ZA ZGODNJE REZERVACIJE veljajo za bivanje v terminu 6.5.-31.10.2018 -15% ob rezervaciji do 15.2.2018, -10 ...
SKUPINSKI ODHOD! IZJEMNO UGODNO - FIRST MINUTE DO 28.2.! V CENI ŽE VKLJUČEN POVRATNI TRANSFER DO HAMBURGA!
SKUPINSKI ODHOD! IZJEMNO UGODNO - FIRST MINUTE DO 28.2.2018!
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 28.2.2018 -10% ob rezervaciji do 31.3.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -10% ob rezervaciji do 31.3.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 31.3.2018 za termin 16.6.-1.9.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE 15% ob rezervaciji do 31.3.2018 za termin 24.6.-2.9.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji 120 dni pred prihodom -10% ob rezervaciji 60 dni pred prihodom
ZA NEZAHTEVNE GOSTE, KI SI ŽELIJO ODDIHA V PRIJETNEM OKOLJU!
Kolymbia Star je manjše hotelsko naselje v mirnem predelu Kolymbie, ki je obdano z bujnim vrtom.
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 15.3.2018 za bivanje 20.4.-29.9.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -5 €/os/dan ob rezervaciji do 31.3.2018 za termine do 11.8.2018 -4 €/os/dan ob rezer ...
Družinski hotel ob morju, z neposrednim dostopom do plaže Playmar.
ZELO UGODNO! PRIPOROČAMO DRUŽINAM!
top