Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

MUZEJSKI VLAK »STEYRTAL«: PREDBOŽIČNI STEYR IN CHRISTKINDL

ODHOD: 14. december 2019 | 1 dan | avtobus,vlak | šifra: MV1385

Vabimo vas na vožnjo z muzejskim vlakom. S parno lokomotivo se boste popeljali po najstarejši ozkotirni železnici v Avstriji. Obiščite romantično mestece v Gornji Avstriji, ki je v predprazničnem času še posebej privlačno. Z »božične pošte« boste poslali voščila svojim najbližjim.

Odhod iz Ljubljane (Dolgi most) ob 4.45. Pobiranje potnikov: ob 6.00 v Celju (dvorana Zlatorog), ob 6.30 v Slov. Bistrici (pri Sparu ob avtocesti) in ob 7.00 še v Mariboru (pred TC City). Vožnja do Šentilja, po Pyhrnski avtocesti mimo Gradca in naprej proti Gorni Avstriji. Dopoldanski prihod v mestece Grünburg ob reki Steyr, kjer sledi vkrcanje na muzejski vlak  »STEYRTAL MUSEUMBAHN«. Vožnja s parno lokomotivo bo pravo doživetje. Vožnja z vlakom vse do romantičnega mesta STEYR na sotočju rek Steyr in Enns. V bližnem CHRISTKINDLU sledi ogled romarske cerkve  ter mehanskih in Pöttmesserjevih jaslic – največjih jaslic na svetu. Z »božičkove pošte« je možno poslati voščila svojim najdražjim. V nadaljevanju krajši ogled mestnih znamenitosti Steyrja: rdeči vodnjak, Mihaelova cerkev, Taborski stolp, grad Lamberg, mestni trg z mestno hišo ... Samostojno odkrivanje prazničnega dogajanja ob številnih stojnicah na božični promenadi vdolž osrednjega mestnega trga. Čas bo za okrepčilo, topel napitek, nakup daril. Sledi povratek proti domu. Prihod v Slovenijo v večernih urah.

 

CENA: 56 EUR iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja
             63 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine in dajatve, vse oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključeni: vožnja z muzejski vlakom Steyrtal Museumbahn ter ogled  mehanskih in Pöttmesserjevih jaslic.

POPUST: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. Dežurna telefonska številka v času odhoda: 02 80 51 807. 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top