Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

PREDPRAZNIČNA BUDIMPEŠTA IN SZENTENDRE

ODHOD: 21. december 2019 | 2 dni | avtobus | šifra: BS1387

1.dan: sobota, 21. december 2019: Odhod iz Ljubljane ob 04.00. Pobiranje potnikov v smeri Maribora. Prestop meje na Madžarsko in vožnja z vmesnimi postanki do BUDIMPEŠTE. Dopoldanski prihod v madžarsko prestolnico. Prvi postanek ob Elizabetinem mostu in sprehod do pokrite tržnice. Krožni ogled mestnih znamenitosti: Narodni muzej, vzhodni kolodvor, Trg herojev, Narodna galerija, cerkev sv. Štefana, parlament ... Nato peš po mestnem jedru Vaci ter do trga Vorosmarty. Prepustili se boste prazničnemu vrvežu. Čas bo za obisk prazničnih stojnic, okrepčilo, nakupe … Nazadnje še vzpon do trdnjave Citadela odkoder se nudi čudovt pogled na osvetljeno mesto. Namestitev v hotelu in nočitev.

2.dan: nedelja, 22. december 2019: Po zajtku sledi še ogled Budimskega dela madžarske prestolnice. Vzpon na grajski grič do ribiške utrdbe, mimo Matijeve cerkve do grajskega kompleksa. Slovo od Budimpešte in vožnja v SZENTENDRE. Obisk slikovitega baročnega mesteca, zbirališča trgovcev, umetnikov in poetov. Čas za samostojno odkrivanje živahnega mestnega jedra, kjer se na vsakem koraku lahko žačutili praznični utrip.  Povratek proti domu. Prihod v Slovenijo v večernih urah.

 

CENA: 95 EUR pri najmanj 40 potnikih
             114 EUR pri najmanj 30 potnikih 

CENA VKLJUČUJE: 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v dvoposteljnih sobah TWC,  vse oglede po programu, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine in dajatve, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 22 EUR (ob prijavi).

POPUST: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top