ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

PO PREŠERNOVIH POTEH: Vrba, Kranj, Ljubljana

8. februar | 1 dan | avtobus

Vrba, ogled rojstne hiše Franceta Prešerna, Kranj - vrnitev v Prešernov čas, "Prešernov smenj", Ljubljana, postanek ob cerkvi v Trnovem, sprehod mimo Primičeve hiše do Prešernovega trga...

Več tukaj...

ribbon

KUBA - atraktivno

21. februar | 10 dni | letalo

Živahna Havana, ribiška vas Cojimar, Pinar del Rio (območje pridelave tobaka), ogled tovarne cigar, Vinales, ogled moderne skalne poslikave in obisk starodavne indijanske jame s kapniki, NP Cienaga de Zapata, Cienfuegos, Trinidad, Santa Clara...

Več tukaj...

ribbon

LONDON

2. maj | 4 dni | letalo

Letalo iz Ljubljane, 3x nočitev z zajtrkom, ogled Londona z našim vodnikom: trg Piccadily, trg Trafalgar, parlament, opatija Westminster, Knightsbridge, muzej Victoria in Albert, Madame Tussaud’s (doplačilo), Tower of London, Tower Bridge Cutty Sark...

Več tukaj...

Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

PREDBOŽIČNI SALZBURG - 200 LETNICA PESMI SVETA NOČ

ODHOD: 8. december, 22. december 2018 | 1 dan | avtobus | šifra: PS1327

 
Ob 200-letnici prve izvedbe praznične pesmi Sveta noč vas vabimo na obisk krajev, ki so neločljivo povezani s to priljubljeno božično melodijo, nato pa še v Mozartovo mesto v božično-novoletni obleki!

LINIJA 1: Odhod iz Slov. Bistrice (pri Sparu ob avtocesti) ob 4.30. Pobiranje potnikov: ob 5.00 v Mariboru (pred TC City). Vožnja preko Šentilja, mimo Gradca v smeri Schladminga in Radstadta.

LINIJA 2: Odhod iz Celja (dvorana Zlatorog) ob 5. uri. Pobiranje potnikov: ob 6.15 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Sledi vožnja skozi predor Karavanke, mimo Beljaka, skozi Visoke Ture.

Dopoldanski prihod na Solnograško. V mestecu Hallein obisk muzeja Sveta noč, posvečenega Franzu Gruberju, ki je napisal glasbo za pesem. Nadaljevanje v vasico OBERNDORF severno od Salzburga in obisk spominske kapelice, ki stoji na mestu nekdanje cerkve, v kateri je bila prvič zaigrana Sveta noč. Popoldanski prihod v SALZBURG. Ogled glavnih znamenitosti: Mozartov spomenik, Kapiteljski trg, nekdanja rezidenca Salzburških nadškofov, znamenita stolnica, sprehod po ulici Getreidegasse, mimo Rotovža in  rojstne hiše skladatelja W. A. Mozarta. Čas za obisk številnih stojnic prazničnega sejma, s katerih bo omamno dišalo po kuhanem vinu in slaščicah. Slovo od solnograške prestolnice in vrnitev proti Sloveniji. Prihod v poznih večernih urah.

 

CENA: 49 EUR iz Celja, Sl. Bistrice, Maribora, 

           44 EUR iz Ljubljane.

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine in dajatve, vse oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključena vstopnina: za muzej Sveta noč v Halleinu.

POPUSTI: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Odvisno od števila prijavljenih potnikov iz posameznih krajev je možna prerazporeditev voznega reda iz Celja preko Maribora oz. iz Maribora in Slov. Bistrice preko Ljubljane in Gorenjske, o čemer bodo potniki v tem primeru pravočasno obveščeni. Cene ostanejo nespremenjene.  

Prijavnine ni! Program velja kot končno obvestilo. Dežurna telefonska številka v času odhoda: 02 80 51 807.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

IZJEMNO UGODNO! Organiziran skupinski odhod s slovenskim spremljevalcem.

top