Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

PREDBOŽIČNI SALZBURG - 200 LETNICA PESMI SVETA NOČ

ODHOD: 8. december, 22. december 2018 | 1 dan | avtobus | šifra: PS1327

 
Ob 200-letnici prve izvedbe praznične pesmi Sveta noč vas vabimo na obisk krajev, ki so neločljivo povezani s to priljubljeno božično melodijo, nato pa še v Mozartovo mesto v božično-novoletni obleki!

LINIJA 1: Odhod iz Slov. Bistrice (pri Sparu ob avtocesti) ob 4.30. Pobiranje potnikov: ob 5.00 v Mariboru (pred TC City). Vožnja preko Šentilja, mimo Gradca v smeri Schladminga in Radstadta.

LINIJA 2: Odhod iz Celja (dvorana Zlatorog) ob 5. uri. Pobiranje potnikov: ob 6.15 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Sledi vožnja skozi predor Karavanke, mimo Beljaka, skozi Visoke Ture.

Dopoldanski prihod na Solnograško. V mestecu Hallein obisk muzeja Sveta noč, posvečenega Franzu Gruberju, ki je napisal glasbo za pesem. Nadaljevanje v vasico OBERNDORF severno od Salzburga in obisk spominske kapelice, ki stoji na mestu nekdanje cerkve, v kateri je bila prvič zaigrana Sveta noč. Popoldanski prihod v SALZBURG. Ogled glavnih znamenitosti: Mozartov spomenik, Kapiteljski trg, nekdanja rezidenca Salzburških nadškofov, znamenita stolnica, sprehod po ulici Getreidegasse, mimo Rotovža in  rojstne hiše skladatelja W. A. Mozarta. Čas za obisk številnih stojnic prazničnega sejma, s katerih bo omamno dišalo po kuhanem vinu in slaščicah. Slovo od solnograške prestolnice in vrnitev proti Sloveniji. Prihod v poznih večernih urah.

 

CENA: 49 EUR iz Celja, Sl. Bistrice, Maribora, 

           44 EUR iz Ljubljane.

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine in dajatve, vse oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključena vstopnina: za muzej Sveta noč v Halleinu.

POPUSTI: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Odvisno od števila prijavljenih potnikov iz posameznih krajev je možna prerazporeditev voznega reda iz Celja preko Maribora oz. iz Maribora in Slov. Bistrice preko Ljubljane in Gorenjske, o čemer bodo potniki v tem primeru pravočasno obveščeni. Cene ostanejo nespremenjene.  

Prijavnine ni! Program velja kot končno obvestilo. Dežurna telefonska številka v času odhoda: 02 80 51 807.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top