Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

PREDPRAZNIČNA VERONA - mesto Romea in Julije

ODHOD: 8. december 2018 | 1 dan | avtobus | šifra: PV1281


Spoznajte kraj, kjer se je rodila zgodba o romantični ljubezni Romea in Julije. Čudovito mesto ob reki Adiži vas bo očaralo z enim najlepše ohranjenih rimskih amfiteatrov na svetu.

Odhod iz Maribora (pred TC City) ob 4. uri. Pobiranje potnikov: ob 4.30 v Slov. Bistrici (pri Sparu ob avtocesti), ob 5.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 6.10 še v Ljubljani (Dolgi most). Potujemo preko Fernetičev v Italijo. Vožnja s postanki vdolž tržaškega zaliva, mimo Trsta, Benetk, Padove in Vicenze do VERONE – mesta Romea in Julije. Prihod v mestno jedro mimo veronskega sejmišča, skozi Nova mestna vrata. Postanek za zunanji ogled bazilike San Zeno. nato peš v mestno jedro: osrednji trg Piaza Bra s slovitim rimskim amfiteatrom, trg Piazza erbe, Julijin balkon, spomenik Danteju, grobnica Scalighierijev, Palazzo Vechio. Vrnitev na trg Bra in vstop v Areno, znano predvsem ljubitejem opere. Ogled več kot 400 različnih postavitev jaslic z vsega sveta, ki je na ogled vsako leto v času adventa. Gigantska skulptura kometa, ki se razteza preko arene je postala simbol adventa v Veroni. Nato čas za obisk prazničnih stojnic, samostojno odkrivanje mesta, manjše nakupe. Slovo od Verone in vrnitev po isti poti mimo Padove in Benetk. Prihod v poznih večernih urah.

 

CENA: 52 EUR iz Celja, Sl. Bistrice, Maribora, 

           46 EUR iz Ljubljane.

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, vse oglede po programu, vstopne takse in parkirnino, cestnine, vodenje in organizacijo. 

Vključena vstopnina: za razstavo jaslic v Areni.

POPUSTI: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).


Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. Dežurna številka na dan odhoda je 02 80 51 807.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top