Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

VRBSKO JEZERO V PRAZNIČNI PODOBI (Celovec in Vrba)

ODHOD: 22. december 2018 | 1 dan | avtobus | šifra: VJP696

Vabimo vas na obisk glavnega mesta avstrijske Koroške. Kamniti ribič, možic z Vrbskega jezera in zmaj vsak zase pripovedujejo svojo zgodbo. Pred kuliso znamenitega »gradu ob Vrbskem jezeru« plava edinstven adventni venec in na tisoče lučk, ki razsvetljujejo gladino Vrbskega jezera.

Odhod iz Maribora (pred TC City) ob 07.00 uri zjutraj. Pobiranje potnikov: ob 07.30 v Slov. Bistrici (pri Sparu ob avtocesti), ob 08.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 9.15 uri še v Ljubljani (Dolgi most). Vožnja v smeri Gorenjske, preko Ljubelja na avstrijsko Koroško do deželne prestolnice CELOVEC. Ogled mesta: gledališče, farna cerkev sv. Egidija, Stari trg, deželna hiša, Novi trg z zmajem, Benediktinski trg s kamnitim ribičem ... Nato se bomo predali vrvežu na Celovških trgih in ulicah. Čas bo za obisk stojnic predbožičnega sejma, s katerih vabijo kuhano vino in druge dobrote. Popoldne panoramska vožnja ob južni obali Vrbskega jezera. Ustavili se bomo v romarskem in turističnem kraju OTOK (Maria Wörth). Nato pa nadaljevali pot do kraja VRBA (Velden), kjer so posneli znano televizijsko nadaljevanko. Praznično razpoloženje ob stojnicah bo polepšalo na tisoče lučk na gladini jezera. Večerni povratek domov skozi predor Karavanke.

 

CENA: 31 EUR iz Celja, Sl. Bistrice, Maribora, 

           24 EUR iz Ljubljane.


CENA VKLJUČUJE:
prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine in dajatve, vse oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.

POPUSTI: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. Dežurna številka na dan odhoda: 02 80 51 807.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top