ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

BISERI MORAVSKE

27. april | 2 dni | avtobus

Olomouc, Kromeriž, Slavkov u Brno, Brno, Lednice, Valtice... Vključene vstopnine: za vrtove v Kromerižu, vrtove Ville Tugendhat in grad Liechtenstein v Lednicah.

Več tukaj...

ribbon

IRSKA - naša uspešnica!

28. april | 4 dni | letalo

Clonmacnoise, Galway, Cliffs Of Moher, Adare, Rock Of Cashel, Kilkenny, Glendalough, Dublin, Trinity College, pivovarna Guinness...

Več tukaj...

ribbon

PRVOMAJSKO MINI KRIŽARJENJE Z MSC ORCHESTRO - pohitite!

 28. april | 6 dni | ladja

Zagotovljeno skupinsko križarjenje: Benetke, Dubrovnik, Sarande, Civitavecchia, Genova...
POSEBNA AKCIJA - 100 €/kabino!

Več tukaj...

Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

ZIMSKA PRAVLJICA NA TIROLSKEM IN BAVARSKEM

(Kitzbühel, Wilder Kaiser, Garmischpartenkirchen, Oberammegau)

ODHOD: 15. december 2018 | 2 dni | avtobus | šifra: ZP1226

1. dan: sobota, 15. december 2018

Odhod iz Maribora ob 4.00 uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Celju, Ljubljani ... Vožnja proti avstrijski Koroški, mimo Beljaka in Spittala do Lienza ter naprej skozi predor Felbertauern do Mittersilla. Preko prelaza Passturn prihod v KITZBÜHEL. Postanek za krajši ogled tega mondenega zimsko-športnega središča. Opoldanski prihod v osrčje tirolske pokrajine WILDER KAISER, kjer snemajo priljubljeno serijo Gorski zdravnik. Postanek na vaškem trgu v GOINGU, ki je srce serije. Sprehod po vaškem trgu, ogled cerkev, »gostilne« in še nekaterih kulis iz tv-nadaljevanke. V sosednjem ELLMAU sledi še sprehod do »ordinacije dr. Gruberja”. Po pavzi vožnja na Bavarsko do znanega zimsko-športnega središča GARMISCH-PARTENKIRCHEN. Informativni ogled in sprehod skozi osvetljeno mestno jedro. Obisk predbožičnega sejma in omamno dišečih stojnic na osrednjem trgu Richarda Straussa. Večerna namestitev bo predvidoma v hotelu Forsthaus*** v bližnji vasici OBERAU. Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: nedelja, 16. december 2018

Po zajtrku ogled muzeja jaslic v Oberau. Odhod z avtobusom do znamenite bavarske vasice OBERAMMERGAU, ki je znana po slikovito poslikanih pročeljih in svojih pasijonskih igrah. V bližnjem ETTALU ogled cerkve v znanem benediktinskem samostanu. Potovanje preko osrčja Bavarske do zdraviliškega mesta BAD TÖLZ, ki velja za zeleno oazo ob reki Isar. Krajši ogled starega jedra z značilno arhitekturo. Obisk predbožičnega sejma na osrednji ulici in trgih. Ob dogovorjeni uri sledi povratek proti domu. Vožnja po avtocesti mimo Rosenheima in Salzburga. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

 

 

CENA: 132 EUR pri najmanj 40 potnikih

           147 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, 1 x polpenzion v hotelu Forsthaus*** v sobah 1/2 TWC, dajatve, cestnine, tunelnine in parkirnine, vodenje in organizacijo.

Vključena vstopnina: za muzej jaslic v Oberau.   

MOŽNO DOPLAČILO: - za sobo 1/1 TWC = 25 EUR (ob prijavi).

POPUSTI: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top