ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

NORMANDIJA IN PARIZ
- 100 € popusta zaradi odpovedi!

 1. maj | 5 dni | letalo-avtobus

Ženevsko jezero, Ženeva, dolina Loare, grad Chenonceaux, grad Amboise, grad Chambord, Chartres, Pariz... Potovanje s FIRST CLASS avtobusom, ki ima večji razmak med sedeži.

Več tukaj...

ribbon

LONDON

3. maj | 4 dni | letalo iz Ljubljane

Ogled Londona s slovenskim vodnikom: parlament in opatija Westminster, muzej Victoria & Albert, muzej voščenih lutk Madame Tussauds, Oxford Street, Tower of London, Tower Bridge, 3x nočitev z zajtrkom v hotelu***...

Več tukaj...

ribbon

DOLINA LOARE IN NORMANDIJA
- promocijska akcija do preklica!

27. april | 9 dni | FIRST CLASS avtobus

Ženevsko jezero, Ženeva, dolina Loare, grad Chenonceaux, grad Amboise, Chambord, Chartres, Pariz, Normandija, Mont S. Michel, Caen, Bayeoux, Cote'D Nacre, Honfleur, Rouen, Falaise D'aval...

Več tukaj...

Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

NAJDALJŠA NOČ NA SLOVAŠKEM

ODHOD: 30. december 2017 | 4 dni | avtobus | šifra: NN1277

1. dan, sobota, 30.12.2017
Odhod avtobusa iz Ljubljane predvidoma ob 5. uri zjutraj. Pobiranje potnikov preko Celja, Slov. Bistrice in  Maribora ... Prestop v Avstrijo in  potovanje z vmesnimi  postanki mimo Gradca, Wiener Neustadta in Nežiderskega jezera.  Prestop meje na Slovaško in vožnja mimo Bratislave do letoviškega mesteca SENEC, za postanek ob tamkajšnjih jezerih in toplo malico v enem izmed gostišč v bližini. Vožnja proti Pezinoku. Na vinski cesti pod vznožjem Malih Karpatov, sledi obisk ene izmed tamkajšnjih vinskih kleti in degustacija lokalnih vin. Popoldansko nadaljevanje do mesta TRNAVA, postanek za krajši ogled mestnega jedra. Še vožnja mimo Trenčina in proti večeru nastanitev v komfortnem hotelu Panorama**** v znanem slovaškem zdravilišču TRENČIANSKE TEPLICE. Večerja in nočitev.

2. dan, nedelja, 31.12.2017
Po zajtrku vožnja v vas ČIČMANY z ohranjeno lokalno arhitekturo, tipičnimi lesenimi hišami z ornamentalno poslikavo. Nadaljevanje poti do romantičnega gradu BOJNICE. Danes najbolj obiskan slovaški grad je bil v 19. st. preurejen po vzoru francoskih dvorcev v dolini Loare. Ogled grajskih soban s slikami florentinskih mojstrov, rezbarij v zlati dvorani, grajske kapele in votline s sarkofagom grofa Palffyja. Vrnitev v hotel, čas za kopanje in krajši počitek ter pripravo na najdaljšo noč. Ob 20. uri zbor v hotelski restavraciji in začetek bogate SILVESTRSKE VEČERJE. Za glasbo bo skrbel slovenski zabavnoglasbeni ansambel DANCE BAND. Pozdrav Novemu letu 2018, zabava in ples do zgodnjih ur.

3. dan, ponedeljek, 01.01.2018
Pozen zajtrk. Prosto v hotelu za kopanje v bazenu, koriščenje savn. Možnost kopanja in koriščenja ostalih storitev v bližnjem zdraviliškem kompleksu. Popoldanski izlet v mesto TRENČIN za ogled glavnih znamenitosti mesta: mestna hiša, meščanske hiše, jezuitski samostan in cerkev sv. Frančiška Ksaverija, sinagoga, mestni stolp in obzidje… Vrnitev v hotel in počitek. Večerja in NOVOLETNI PLES z našim ansamblom, ki nas bo tudi ta večer zabaval s plesno glasbo.

4. dan, torek, 02.01.2018
Zajtrk. Dopoldansko slovo od hotela in vožnja do slovaške prestolnice BRATISLAVE.  Ogled glavnih znamenitosti mesta ob reki Donavi. Vzpon na grajski grič do mogočnega Bratislavskega gradu in parlamenta, od koder se ob lepem vremenu vidi vse do Malih Karpatov. Nato peš skozi staro mestno jedro: cerkev sv. Martina, kjer so nekoč kronali kralje, del obzidja z obrambnimi stolpi, slikovit glavni trg s staro mestno hišo, rotovž ... Še nekaj prostega za kosilo ali manjše nakupe. Popoldanski odhod nazaj proti Avstriji in vrnitev po avtocesti proti Gradcu. Povratek v Slovenijo do Maribora, Celja in Ljubljane v večernih urah. 

 

Hotel Panorama**** sodi med najboljše hotele v slovaškem zdraviliškem mestecu Trenčianske Teplice. Ima 72 sob, opremljenih s TV, telefonom, brezplačnim internetom, sefom, minibarom, sušilcem za lase ... V hotelu imajo restavracijo, bar, fitnes, wellnes center s tremi savnami, whirpoolom in notranjim bazenom. Notranji bazen, savne in fitnes lahko gostje uporabljajo brezplačno, storitve wellnesa (razne masaže in ostali tretmaji) pa ob doplačilu. Hotel je cca. 500 m oddaljen od jedra mesteca, kjer se nahaja tudi osrednji zdraviliški center, katerega storitve je mogoče koristiti proti doplačilu (bazeni s termalno vodo, hamam, različni tretmaji, masaže, itd.).

 

CENA: 440 EUR pri najmanj 90 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 3 x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v sobah 1/2 TWC, večerjo prvi večer, silvestrsko gala večerjo z vključeno začetno pijačo in kozarcem penine, novoletni ples z večerjo, glasbo s slovenskim ansamblom Dance Band drugi in tretji večer, malico na poti prvega dne, pokušnjo vin pod vznožjem Karpatov, vse vstopnine in oglede po programu, prevoz s turističnim avtobusom, vse cestnine in takse, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

POPUSTI: otrok do 12. leta starosti v sobi skupaj z 2 odraslima ima 20 % popusta, 3. odrasla oseba v sobi 10 % popusta.

MOŽNO DOPLAČILO:  soba 1/1 = 99 EUR.

 

Za zabavo in kvalitetno plesno glasbo bo skrbel slovenski ansambel DANCE BAND v dvo - ali tričlanski zasedbi.

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

DVA OTROKA DO 7 LET BREZPLAČNO!
KVALITETNI APARTMAJI 3* PO ZELO UGODNI CENI!
PREPROSTO NASELJE ZA MANJ ZAHTEVNE GOSTE.
OTROK DO 6 LET BREZPLAČNO! ALLINCLUSIVE!
BREZPLAČNO ZA OTROKA DO 10 LET + DRUGI OTROK 6 LET BREZ LEŽIŠČA BREZPLAČNO!
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 30.4.2018
top