ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

LEDENIK DACHSTEIN IN SCHLADMING - novo!

3. avgust | 1 dan | avtobus

Ogled mesta Schladming, Ramsau: vzpon z gondolo na 2.700 metrov visoki ledenik Dachstein, čudovit razgled z razgledne ploščadi »Sky walk«, zgodovinsko mestece Radstadt...

Več tukaj...

ribbon

ZADAR: aktivne počitnice v severni Dalmaciji

24. avgust | 8 dni | avtobus

Avtobusni prevoz iz Slovenije, 7x polpenzion v hotelu Zadar 4*, vključena 2 izleta: ogled mestnega jedra v Zadru in celodnevni izlet na otok Pag, slovenski spremljevalec...

POSEBNA AKCIJA -5%!

Več tukaj...

ribbon

JESENSKO KRIŽARJENJE - SUPER AKCIJA!

 26. oktober | 8 dni | avtobus, ladja

Skupinsko križarjenje: Italija, Francija, Španija, ladja Costa Diadema: izjemna notranja oprema, vrhunska kulinarika, odličen wellness center...
AKCIJA: 50 € POPUSTA/kabino - velja do PREKLICA! Notranja kabina že za samo 514 €/osebo!

Več tukaj...

Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

KANADA – VZHOD in ZAHOD  

ODHOD: 7. julij 2019 | 11 dni | letalo | šifra: KAN902

ČISTOPIS PROGRAMA:

1. dan: Zbor potnikov na letališču Zagreb (ali proti doplačilu organiziran transfer do letališča). Ob 10.10. direkten let proti Kanadi in pristanek v Torontu ob 13.45. Prvi panoramski ogled mesta TORONTO. Nastanitev v hotelu in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Dopoldanski ogled mestnih znamenitosti: Eaton Center, mestna hiša, kitajska četrt, nabrežje jezera. Vzpon na 550-metrski stolp CN z razgledom na mesto in jezero. Opoldne vožnja do NIAGARSKIH SLAPOV in plovba pod slapovi z ladjo »Maid of the Mist«. Vrnitev v Toronto in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Vožnja ob Ontarijskem jezeru do KINGSTONA in krajši postanek. Vkrcanje na ladjico in plovba po območju TISOČERIH OTOKOV. Nadaljevanje proti provinci Quebec in popoldanski prihod v MONTREAL. Sprehod po središču tega multikulturnega mesta: mestna hiša, bazilika Notre Dame, osrednji trg … Nastanitev, večerja in nočitev.

4. dan: Zajtrk. Odhod iz Montreala, opoldanski postanek v mestecu TROIS RIVIERES ter nadaljevanje v QUEBEC CITY, prestolnico istoimenske province. Prvi ogled mesta: citadela, staro mesto, trg Royal, parlament, bazilika Notre Dame … Nastanitev, večerja in nočitev.

5. dan: Zajtrk. Vožnja po desnem bregu reke Sv. Lovrenca mimo Montreala v kanadsko prestolnico OTTAWO in ogled: kompleks parlamenta, kanal Rideau, dvorec Laurier, narodna galerija, spomenik padlim kanadskim vojakom … Vožnja proti Torontu, nastanitev in nočitev.

6. dan: Po zajtrku vožnja do letališča v Torontu. Polet v CALGARY ob vznožju kanadskega dela SKALNEGA GOROVJA. Ogled nekaterih znamenitosti mondenega zimskega smučarskega središča, prizorišča OI leta 1988. Vzpon v skalno gorovje in večerni prihod v BANFF, gorsko turistično mestece z istim imenom kot eden najlepših kanadskih narodnih parkov. Nastanitev, večerja in nočitev.

7. dan: Zajtrk in ogled nekaterih naravnih lepot parka: jezer, gorskih vrhov in nasploh čudovite narave. Vožnja skozi narodna parka YOHO in GLACIER, postanki na zanimivejših razglednih mestih. Nadaljevanje mimo narodnega parka MT. REVELSTOKE in nastanitev na poti. Večerja in nočitev.

8. dan: Zajtrk. Sledi potovanje proti Vancouvru. Opoldanski prihod v pristanišče, vkrcanje na trajekt in plovba na Vancouvrski otok. Pozno popoldansko izkrcanje in kasnejši prihod v prestolnico VICTORIA. Panoramski ogled, nato sprehod po mestu in ogled: parlament Britanske Kolumbije, notranje pristanišče, ribiški pomol … Večerja, nastanitev in nočitev.

9. dan: Zajtrk. Po potrebi nadaljevanje ogledov, sicer slikovita vožnja proti severu. Postanek v krajih Duncan in Chemainus, krajša panorama. Prihod v pristaniški NANAIMO in vkrcanje na trajekt za vrnitev na celino v VANCOUVER. Ogled nekaterih znamenitosti mesta: Gastown s slavno uro, Kitajska četrt, Robson Street, Stanley Park … Nastanitev in nočitev.

10. dan: Zajtrk. Nadaljevanje ogledov v mestu oz. prosto za samostojne oglede. Transfer na letališče v Vancouvru in ob 16.20 polet proti Evropi. 

11. dan: Pristanek v Frankfurtu ob 11.05. Sledi nadaljevalni polet ob 12.20 s pristankom v Zagrebu ob 13.45.

 

CENA: 3.690 EUR pri najmanj 10 potnikih 

             3.890 EUR pri najmanj 7 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 9 x nočitev z zajtrkom v hotelih ali motelih**/*** v sobah 1/2 TWC, 5 x večerja po programu, vse oglede po programu, prevoz s klimatiziranim ameriškim kombijem, vožnjo s trajektom na Vancouver Island, cestnine in ostale pristojbine, letalski poleti Zagreb–Toronto, in Vancouver–Frankfurt-Zagreb, polet znotraj Kanade na relaciji Toronto–Calgary, letališko in varnostno takso v višini cca. 490 EUR, dovolilnico ETA za vstop v Kanado. slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: za vse narodne parke po programu, za vzpon na stolp CN, za vožnjo z ladjicami na Niagarskih slapovih in po Ontarijskem jezeru.

MOŽNI POPUSTI:

- pri nastanitvi v sobah 1/3 TWC = –80 EUR/osebo,

- pri nastanitvi v sobah 1/4 TWC = –110 EUR/osebo.


Večina sob v hotelih v Kanadi ima dve veliki zakonski postelji, zato je nastanitev za tri ali štiri osebe primerna za družine ali za dva para, ki se med sabo poznata.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 360 EUR, povratni transfer do letališča Zagreb = 35 EUR/osebo.

OPOMBA: Zajtrki v hotelih bodo prilagojeni možnostim na terenu. Nekateri hoteli ponujajo kontinentalni zajtrk, nekateri zajtrka ne nudijo (v tem primeru bo zajtrk organiziran v bližini).
 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

DVA OTROKA DO 6 LET BREZPLAČNO! ALLINCLUSIVE!
BREZPLAČEN TRANSFER NA PLAŽO! DVA OTROKA DO 7 LET BREZPLAČNO!
PRIPOROČAMO TUDI DRUŽINAM! ALLINCLUSIVE! VSE SOBE IMAJO BALKON!
ULTRA LAST MINUTE POPUST DO 25%! PREPROSTO NASELJE ZA MANJ ZAHTEVNE GOSTE.
POLETJE 21.06.-08.09.2019 (ALL INCLUSIVE LIGHT) 1 OTROK DO 12 LET GRATIS
AKCIJA 4=3 V DOLOČENIH TERMINIH - 2019 in 2019/2020
ZELO UGODNO -15% ALI 10% POPUST!

top