ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

Veselo MARTINOVANJE v Posavju

11. november | 1 dan | avtobus

Sevnica, topla malica, Kostanjek - izletniška turistična kmetija Dular, VESELO MARTINOVANJE - večerja, krst mošta, živa glasba in zabava

Več tukaj...

ribbon

Benetke

28. oktober | 1 dan | avtobus

Plovba z ladjico po beneški laguni v Benetke: Trg Sv. Marka, Bazilika, Doževa Palača, Most Vzdihljajev, Most Rialto, Kanal Grande…

Več tukaj...

ribbon

Silvestrovanje v Dalmaciji - NOVO!

30. december | 3 dni | avtobus

FIRST MINUTE DO 30.10.: Trogir, Split, otok Čiovo: hotel Sveti Križ****, 2x POL; svečana silvestrska večerja s polnočim šampanjcem, živa glasba na Silvestrovo...

Več tukaj...

Prijavite se na e-novice!

 

FLORIDA in križarjenje po BAHAMIH

ODHODI: 19. februar, 23. april, 29. oktober 2017 | 11 dni | letalo, ladja | šifra: FLO890

1. dan: V zgodnjih jutranjih urah transfer potnikov iz Ljubljane, Celja in Maribora na letališče v Gradcu. Polet letala preko Dunaja proti Miamiju in pristanek na FLORIDI. Po ureditvi formalnosti še prevoz do hotela v MIAMIJU. Nastanitev in nočitev. Če bo čas, sprehod po obali ali po mestu.  

2. dan: Po zajtrku prosto, nato v opoldanskem času organiziran transfer do pristanišča in vkrcanje na ladjo ENCHANTMENT OF THE SEAS. Nastanitev v dvoposteljnih notranjih kabinah (polni penzion) za 4-dnevno križarjenje na Bahame in Key West. Nočitev na ladji. 

3. dan: Jutranji pristanek v mestu NASSAU na območju BAHAMOV, ki je bil v zgodovini dolgo center karibskih piratov, od leta 1740 pa je priljubljena turistična destinacija. Možnost obiska studiev filmske družbe Universal, kjer so leta 1996 snemali znamenitega Flipperja. Nočitev na ladji. 

4. dan: Ta dan zasidranje ladje ob otoku COCO CAY, s čudovitimi peščenimi plažami. Možnost različnih izletov ali aktivnosti oz. počitka na ladji. Nočitev na ladji in plovba proti Floridi.

5. dan: Dopoldanski postanek ladje na najjužnejši točki celinskih ZDA in Floride – na otočku KEY WEST, imenovanem tudi “okus Karibov”. Obisk trgovinic in lokalov, ki vabijo turiste, ter pomola, ki je vsak večer poln občudovalcev sončnega zahoda. Tu je nekaj časa živel Ernest Hemingway. Nočitev na ladji. 

6. dan: Jutranji prihod v pristanišče v Miami in izkrcanje. Sledi dopoldanska vožnja do narodnega parka EVERGLADES, največje subtropske divjine v ZDA. Obisk močvirij in mokrišč, domovanj krokodilov, kač, želv in več kot 300 vrst ptic. Vrnitev skozi Key Largo v Miami oz. okolico. Večerja v restavraciji. Nočitev.

7. dan:  Po zajtrku sledi vožnja ob vzhodni obali Floride do vesoljskega izstrelišča CAPE CANAVERAL ob Atlantskem oceanu. Ogled Kennedyjevega vesoljskega centra z lansirnimi ploščadmi in razstavljenimi vesoljskimi plovili. Nadaljevanje v ORLANDO, svetovno središče zabaviščnih parkov, primerno tudi za družine z otroki. Nastanitev v hotelu in nočitev. 

8. dan: Zajtrk. Prost dan. Možnost obiska katerega izmed zabaviščnih parkov v mestu (Universal Studios, Disneyland, Sea World; doplačilo) ali zgolj čas za oglede mesta in nakupe. Nočitev v hotelu.

9. dan: Zajtrk. Odhod proti zahodni obali skozi območje s prostranimi limonovimi nasadi WINTER HAVEN, v FORT MYERS, zimsko rezidenco Thomasa Edisona. Po želji obisk Edisonovega muzeja in botaničnega vrta. Nadaljevanje vožnje mimo mondenih letoviških naselij v obmorsko mestece NAPLES, ki je tudi znano letovišče. Večerja v restavraciji, nastanitev v hotelu in nočitev. 

10. dan: Po zajtrku vožnja do letališča Miami in kasnejši popoldanski let proti Evropi.

11. dan: Dopoldanski pristanek na letališču v Munchnu in takojšen nadaljevalni polet proti Gradcu. Sledi še organiziran prevoz v Slovenijo do Maribora, Celja in Ljubljane, kamor bo prihod v popoldanskih urah.

 

 

CENA: 2.350 EUR pri najmanj 10 potnikih 

          2.490 EUR pri najmanj 7 potnikih

CENA VKLJUČUJE: polet na relaciji Gradec–Dunaj–Miami in Miami–Munchen–Gradec, letališke pristojbine v višini cca. 395 EUR, transfer iz Ljubljane do letališča Gradec, vse prevoze po ZDA v najetih kombijih, 5 x nočitev v hotelih***, 5 x zajtrk in 2 x večerja na celini, križarjenje po programu (4 x nočitev v notranji kabini 1/2, pristaniške takse, razširjeni polni penzion na križarjenju, kapitanovo večerjo, predstave in animacijo, športne aktivnosti, uporabo bazenov in fitnesa), vse oglede po programu, stroške avtorizacije za vstop v ZDA (ESTA), slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: NP Everglades, Kennedyjev center.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 v hotelih in kabino na ladji = 495 EUR, za vstopnine v različne zabaviščne parke v Orlandu po želji (od 50 USD naprej), za muzeje, ki niso vključeni po programu, za napitnine in fakultativne izlete na križarjenju.

OPOMBE: V času objave programa še niso bili potrjeni vsi poleti, zato je možna sprememba odhodnega letališča ter zamik potovanja za dan ali dva, zaradi česar je možna prerazporeditev ogledov. Vsebina potovanja se ne bo spremenila. Ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista. Za križarjenje veljajo posebni splošni pogoji!

POPUST: 3. ali 4. oseba v isti sobi v hotelih: otroci do 12. leta 100 EUR/osebo, odrasli 50 EUR/osebo. Sobe v hotelih v ZDA imajo dve veliki zakonski postelji, zato je nastanitev za tri ali štiri osebe primerna za družine ali za dva para, ki se med sabo poznata. Dodatnih postelj v sobah ni. Večje kabine na ladji mora ladjar potrditi.

POMEMBNO: Osebe, ki so po 1. marcu 2011 potovale v Sirijo, Irak, Iran, Jemen, Somalijo, Libijo ali Sudan oz. imajo zraven slovenskega tudi državljanstvo katere teh držav, morajo zaprositi za vizo na veleposlaništvu ZDA.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

V CENO JE VKLJUČENA SMUČARSKA VOZOVNICA ZA VSE DNEVE BIVANJA - ULTRA FIRST MINUTE -15% POPUST ZA REZERVACIJE DO 15.09.20 ...
NOTRANJI BAZEN S SLADKO VODO
PRIPOROČAMO DRUŽINAM! PRIHODI MOŽNI VSAK DAN!
Pri večerji je vključena pijača iz šankomata.
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -20% ob rezervaciji do 31.1.2018 -15% ob rezervaciji do 15.3.2018
NOVALJA, GAJAC, STARA NOVALJA, PAG, MANDRE, LUN IN OSTALA MESTA NA OTOKU PAGU!
top