Prijavite se na e-novice!

 

 

SKRITA PONUDBA!

 

OBJAVLJENE AKCIJSKE CENE VELJAJO IZKLJUČNO ZA OBISKOVALCE SPLETNIH STRANI NOVEGA TEDNIKA IN RADIA CELJA.

Velja samo za nove prijave. Vsi ostali pogoji (popusti, doplačila, zavarovanja, itd.) ostajajo nespremenjeni.

 

SKANDINAVIJA Z NORDKAPOM, odhod 23.6.2017

1. dan: Popoldanski zbor potnikov na letališču Brnik in polet v Helsinke ob 19.20. Po pristanku ob cca. 23.00 vožnja do hotela s slovenskim avtobusom. Nastanitev in nočitev.

2. dan: Po zajtrku dopoldanski ogled finske prestolnice HELSINKI: senatni trg, stolnica, katedrala Uspenski, dvorana Finlandia, opera, cerkev Temppeliaukio, spomenik Janu Sibeliusu, železniška postaja ... Popoldanska vožnja do mesta LAHTI za krajši ogled: mestna hiša, cerkev Alvara Aalta, Sibeliusova dvorana, športni objekti z znamenito skakalnico. Nato vožnja proti severovzhodu in nastanitev v mestu Mikkeli ali v bližini. Večerja in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prihod v letoviško mesto SAVONLINNA. Ogled znamenitega gradu OLAVINLINNA, nato vožnja med jezeri do mesta KUOPIO, enega najpomembnejših mest in letovišč finske jezerske plošče. Krajši ogled mesta s centrom, tržnico in obalo jezera, nato vzpon na stolp Puijo z enkratnim razgledom na okolico. Vožnja preko osrednjega hribovja do mesta OULU ob Botnijskem morju, ki je znano kot »Belo mesto« in mesto tehnološkega napredka. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

4. dan: Zajtrk. Potovanje skozi mesto Kemi in preko reke Kemijoki. Prihod na Laponsko in v pokrajinsko glavno mesto ROVANIEMI. Ogled mesta, katerega prenovo je začrtal znan arhitekt Alvar Aalto. Popoldanski prestop SEVERNEGA TEČAJNIKA – vstop v polarni dan. Obisk Božička v njegovi rojstni vasici. Vožnja preko Sodankyle proti Ivalu. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

5. dan: Zajtrk v hotelu. Vožnja do tretjega največjega finskega jezera INARI s približno 3000 otočki, postanek ob jezeru. Prestop na Norveško v pokrajino Finnmark in vožnja na relaciji Karasjok–Lakselv proti najsevernejši točki Evrope. Prihod do Kafjorda in vožnja skozi tunel na otok Mageroya. Nastanitev v HONNINGSVAGU ali okolici. Večerja, nato odhod do NORDKAPA in opazovanje polnočnega sonca. Povratek v hotel po polnoči in nočitev.   

6. dan: Po poznem zajtrku vrnitev do Russenesa, in naprej po razčlenjeni poti ob zahodni norveški obali. Vožnja do slikovitega HAMMERFESTA, “mesta polnočnega sonca”. Po krajšem ogledu nadaljevanje do mesta ALTA ob istoimenskem fjordu. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.   

7. dan: Zajtrk. Potovanje ob zalivih in manjših fjordih proti pokrajini Troms. Pozno popoldne prihod v TROMSO, prestolnico severne Norveške, ki mu zaradi živahnega nočnega življenja pravijo tudi severni Pariz. Krožni ogled: most, arktična katedrala, muzej ... Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

8. dan: Po zajtrku vožnja ob razgibani obali preko otočja Vesteralov (vmes postanki). Prihod na vulkanske LOFOTSKE OTOKE, enega naravno najatraktivnejših predelov Skandinavije. Nastanitev v hotelu v mestu SVOLVEAR, večerja in nočitev.

9. dan: Zajtrk v hotelu, nato atraktivna vožnja po Lofotskem otočju preko mostov in celo pod morjem. Postanki na zanimivejših točkah: pokrajina zasneženih vrhov in globokih fjordov, ribiških vasi, ptičjih kolonij ... Postanek v idilični ribiški vasici na otoku Moskenes. Vkrcanje na trajekt v Sorvagnu in 3-urna plovba proti mestu BODO. Po krajši panorami mesta še ogled naravnega fenomena – vodnih vrtincev, ki nastajajo zaradi plimovanja. Nadaljevanje vožnje preko planote Saltfjell in prečkanje Severnega polarnega kroga. Pozen večerni prihod v mesto MO I RANA ob fjordu Nordrana. Nastanitev v hotelu in nočitev.

10. dan: Zajtrk. Vožnja do MOSJOENA in ogled predela Sjogata s tipičnimi lesenimi hišami in osemkotno cerkvijo. Vožnja ob jezeru Snasa in Trondheimskem fjordu ter pozen popoldanski prihod v TRONDHEIM, tretje največje norveško mesto in srednjeveško prestolnico Norveške. Ogled katedrale Nidaros, lesene kraljeve rezidence, starega dela mesta ... Nastanitev v hotelu v mestu ali okolici, večerja in nočitev.

11. dan: Po zajtrku nadaljevanje potovanja mimo Oppdala do turističnega zimskega središča LILLEHAMMER. Postanek za krajši panoramski ogled olimpijskega mesta. Vožnja mimo Hamarja proti prestolnici OSLO. Nastanitev v hotelu v mestu ali okolici. Večerja in nočitev.

12. dan: Zajtrk. Ogled znamenitosti: muzej Kontiki, Vigelandov park, mestna hiša, katedrala, kraljevska palača ... Še vzpon do znamenite skakalnice HOLMENKOLLEN in zunanji ogled. Popoldansko nadalkjevanje vožnje proti jugu, prestop meje na Švedsko in prihod v GÖTEBURG. Krajši ogled glavnih znamenitosti in nastanitev v hotelu v mestu ali okolici. Večerja in nočitev.

13. dan: Zajtrk. Potovanje južno in prestop na Dansko. Opoldanski prihod v KOPENHAGEN in ogled zanimivosti: mestna hiša, okrogli stolp, palača Christiansborg, Amalienborg, Nyhavn, morska deklica ...  Še nekaj prostega časa v mestu, nato vožnja proti jugu do pristanišča Rodby. Vkrcanje na trajekt in vožnja v nemški Puttgarden. Pozna nastanitev v hotelu nekje v bližini Hamburga. Nočitev v hotelu.    

14. dan: Po zajtrku vožnja na relaciji Hamburg–Kassel–Wurzburg–Regensburg–Passau. Nadaljevanje čez Avstrijo in prihod v Slovenijo v poznih večernih urah. Povratek v Maribor, Celje in Ljubljano. 

CENA: 1.890 1.790 EUR pri najmanj 40 potnikih 

           1.990 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: letalski polet Ljubljana–Helsinki, letališke takse v višini cca. 80 EUR, 13 x nočitev z zajtrkom v hotelih turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, 10 x večerjo po programu, vse navedene oglede, vse ostale vožnje s trajekti na Norveškem, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine in predor do Nordkapa, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: grad Olavinlinna, stolp Puijo, ploščad Nordkap, muzej Kontiki Oslo, okrogli stolp v Copenhagnu.

POPUSTI:
-15% popusta za otroka do 12. let na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima,

-5% popusta za otroka do 12. let v sobi z enim odraslim,
-5% popusta za tretjo odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču.
Troposteljne sobe proti potrditvi!

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 v hotelih = 390 EUR, za transfer iz Maribora do Brnika = 15 EUR v eno smer.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ALBANIJA – odhod 24.6.2017

1. dan: Zbirališče potnikov na letališču Jožeta Pučnika okoli 11.00 ure dopoldan. Polet letala Adrie v Tirano ob 12.45. Pristanek na letališču v Tirani okoli 14.00. Po ureditvi formalnosti takojšnja vožnja v staro albansko prestolnico KRUJA. Ogled Skenderbegove trdnjave in muzeja. Po ogledu nastanitev v hotelu v Draču ali Tirani, večerja in nočitev.  

2. dan: Zajtrk. Krožni ogled prestolnice TIRANE: Skenderbegov trg, urni stolp, opera, nacionalna knjižnica, Ethem Begova mošeja ... Ogled nacionalnega muzeja. Popoldanska vožnja do DRAČA in ogled glavnih znamenitosti starega jedra z amfiteatrom in obzidjem. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

3. dan:  Zajtrk in celodnevni avtobusni izlet. Vožnja proti jugu v  BERAT, mesto tisočerih oken, ki velja za eno najstarejših in tudi najlepših mest. Postanek za ogled gradu in ene najstarejših cerkva z znamenitimi ikonami. Popoldan še ogled APOLONIE, enega glavnih arheoloških najdišč v Albaniji. Vožnja nazaj do hotela, večerja in nočitev.  

4. dan: Zajtrk. Prost dan za kopanje ob morju ob znameniti plaži v Draču. Po želji možen tudi odhod na organiziran izlet v mesto Skader na severu oz. kak drug izlet po dogovoru. Večerja in nočitev.

5. dan: Po zajtrku čas za zadnje oglede in nakupe v Tirani ali Draču. Transfer do letališča v Tirani in polet letala ob 15.15 proti Ljubljani. Pristanek na letališču Jožeta Pučnika ob 16.35 in po želji še transfer proti Mariboru.

 CENA: 680 630 EUR pri najmanj 30 potnikih 

            740 EUR pri najmanj 20 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 4 x polpenzion v hotelih***, polet Ljubljana–Tirana–Ljubljana, vse letališke takse, vse prevoze v Albaniji, lokalnega vodnika, kjer je potreben, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

Vključene vse vstopnine po programu v Albaniji.   

MOŽNA DOPLAČILA: za 1/1 sobo = 46 EUR/osebo,  za povratni transfer iz Maribora do letališča 30 EUR/osebo.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 HOTEL ZADAR**** - AKCIJA - 15% NA OBJAVLJENE CENE

ZADAR: Hrvaška • Dalmacija

3 x polpenzion že za 138 € os.

OTROK do 7 let BREZPLAČNO Lega:
na ugodni lokaciji 500 m od morja in sprehajalne promenade Kolovare, 1500 m od živahnega centra mesta s številnimi znamenitostmi, 200 m od avtobusne postaje.
Plaža: 500 - 600 m, prodnata, delno prekrita s kamenčki in betonirana. Ima modro zastavo, idealna za bivanje z otroki. Nad plažo zelena površina v senci, kjer se lahko otroci igrajo. Na plaži garderobe, prhe in sanitarije.
Ponudba: nov turistični objekt, v celoti klimatiziran hotel, recepcija, restavracija, kavarna, a la carte restavracija, zunanji bazen s sladko vodo, terasa za sončenje z ležalniki (omejeno število), fitness center, soba za masažo, savna.
Parkiranje: brezplačno (nevarovano).
Hrana, pijača: samopostrežni zajtrk, večerja izbor dveh menijev.
Sobe v hotelu Zadar****: pribl. 25–35m2, sodobno opremljene, klima, prha, wc, sušilnik za lase, telefon, sat-tv, trezor, hladilnik, balkon, pogled na park.
Šport, zabava: zunanji bazen s sladko vodo, izposoja koles, scooterjev, rent-a-car, izleti, transferji.

 

Akcija: 15% popusta na objavljene cene.

ZADAR: HOTEL ZADAR****, polpenzion + tt v €/osebo/dan

Tipa sobe

3.6.-17.6.

17.6.-24.6.
29.8.-16.9.

24.6.-15.7.
19.8.-29.8.

15.7.-19.8.

1/2 TWCB AC

46 - 15% = 39,1

48 - 15% = 40,8

54 - 15% = 45,9

59 - 15% = 50,2

Min. št. dni bivanja

3

3

3

3

Prihodi vsak dan.

POPUSTI: 2+1, 2+2 (dvoposteljna soba z enim ali dvema dodatnima ležiščema): otrok do 7 let BREZPLAČNO, 7-10 let 70%, 10-14 let 50%, 14-18 let 30%, odrasli 20%.

DOPLAČILA: kosilo 9 €/osebo/dan, enoposteljna soba (single use) 30%, otroška posteljica 5 €/dan.

 

OBJAVLJENE AKCIJSKE CENE VELJAJO IZKLJUČNO ZA OBISKOVALCE SPLETNIH STRANI NOVEGA TEDNIKA IN RADIA CELJA.

Velja samo za nove prijave. Vsi ostali pogoji (popusti, doplačila, zavarovanja, itd.) ostajajo nespremenjeni.

 ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Ponudba, ki vas zanima
* Termin
* Riziko odpovedi Da 
  Morebitne dodatne želje

 
top