ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

 

MALTA - ugodno!

Odhod: 29. april | 4 dni | letalo

Mdina, Rabat, St. Julian's/Sliema, modra jama, Hagar Qim, Mosta, otok Gozo, Fungus, modro okno, La Valetta, Malta Experience...

Več tukaj...

ribbon

Gala večer v Benetkah - NOVO!

17. marec | 1 dan | avtobus

Ekskluzivno! Pridružite se nam v gledališču AVANSPETTACOLO na gala allinclusive večerji in na eni najbolj ekskluzivnih zabav v Benetkah. Namesto ogleda prestave je možen tudi prost večer v Benetkah...

Več tukaj...

ribbon

Križarjenje: Menorca, Sardinija, Malta
SUPER CENA DO 28.2.!

27. oktober 2018 | 8 dni | avtobus, ladja

MSC OPERA: jesensko križarjenje s slovenskim spremljevalcem. V super ceno sta že vključena 2 vodena peš ogleda: Cagliarija in Neaplja! Pohitite!

Več tukaj...

Prijavite se na e-novice!

 

BOL - aktivne počitnice na Braču

ODHOD: 25. avgust 2018 | 8 dni (7 nočitev) | avtobus-trajekt

1. dan: Odhod avtobusa iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane, Novega mesta ...). Prestop na Hrvaško pri Karlovcu in vožnja po avtocesti proti Dalmaciji z vmesnimi postanki. Prihod v pristanišče Split in vkrcanje potnikov (skupaj z avtobusom) na trajekt za otok Brač. Približno 1-urna plovba in pristanek na severnem delu otoka Braču v mestecu Supetar. Izkrcanje in še avtobusna vožnja na južni del otoka do znanega letoviškega mesteca BOL. Popoldanska nastanitev v hotelu Kaštil***. Prosto za prvo kopanje in spoznavanje kraja. Večerja v restavraciji in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Prost dopoldan za kopanje in spoznavanje okolice. Sprehod z vodnikom skozi mesto in do plaže Zlatni rat za krajši ogled. Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Po zajtrku sledi avtobusni izlet po otoku. Panoramska vožnja skozi otoške vasi in mesteca in postanki na zanimivejših krajih: Pučišča (braški marmor in kamnoseška šola), Postira, Splitska .... Prihod v največje mesto na otoku SUPETAR in krajši ogled starega jedra ... Prosto za kosilo. Sledi  popoldanski postanek v mestecu Milna, nato pa vzpon z avtobusom še na VIDOVO GORO, ki je s 780 m najvišja točka jadranskih otokov. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

4. - 7. dan: Zajtrk in večerja v hotelu. Prosti dnevi za kopanje, počitek, sprehode v okolico oziroma možnost udeležbe na organiziranih izletih (s pomočjo našega vodnika bodo organizirani izleti z ladjico na otok Hvar, z ladjico na ribji piknik, z avtobusom in trajektom v mesto Makarska, k domačinu na pokušnjo vina, po želji tudi peš tura na Vidovo goro ...).

8. dan: Zajtrk in vožnja v pristanišče v Supetru. Vkrcanje na trajekt in plovba nazaj do Splita. Po izkrcanju sledi avtobusni povratek iz Splita proti Sloveniji z vmesnimi postanki. Prihod nazaj v Slovenijo predvidoma v poznih večernih oz. nočnih urah.

 

Nastanitev bo v središču mesteca BOL, enega najbolj znanih letoviških krajev na Jadranu v priljubljenem hotelu KAŠTIL*** v dvoposteljnih sobah TWC. Hotel se delno nahaja v preurejeni baročni trdnjavi iz 17. stoletja. Vse sobe so obrnjene na morsko stran in imajo klimo, prho/wc, tv, minibar ter brezplačen Wi-Fi dostop. Hotel leži tik ob morju v centru mesteca, prva manjša plaža je oddaljena 300 m, do znamenite plaže Zlatni rat je iz mesta speljana široka promenadna pot (cca 20 -25 minut peš, možnost koriščenja prevoza z vlakcem ali ladjico). Ponudba v hotelu: restavracija (samopostrežni zajtrk in večerja), picerija, coctail bar. V  neposredni bližini hotela najdemo več restavracij, barov in trgovin. Več informacij o hotelu na: www.kastil.hr.

 

CENA: 499 EUR pri najmanj 40 potnikih

POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE:  - 10% ob rezervaciji do 31.3.2018

CENA VKLJUČUJE: 7 x polpenzion v hotelu Kaštil*** v kraju Bol v sobah 1/2 TWC, (samopostrežni zajtrk in večerja), krožni avtobusni izlet po otoku Brač, avtobusni prevoz iz Slovenije po celotni trasi do Bola in nazaj, vožnjo s trajektom iz Splita do Supetra in nazaj (naš avtobus potuje s skupino), slovenskega predstavnika – vodnika ves čas bivanja, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: za enoposteljno sobo = 100 EUR,  za sobo z balkonom = 35 EUR/osebo (sob z balkonom je manjše število).

POPUSTI: 1 otrok z dvema odraslima do 12. leta starosti = 25% popusta, popust za 3. odraslo osebo v sobi = 15% (dod. ležišče v sobi proti potrditvi).

MOŽNI DODATNI IZLETI (ob zadostnem številu udeležencev): z ladjo na otok Hvar, ribji piknik na ladjici, izlet v Makarsko z avtobusom in trajektom, pokušnja vin pri domačinu, pohod na Vidovo goro …  Vodnik-predstavnik agencije Sajko bo prisoten v hotelu in bo skrbel za različne aktivnost in organizacijo izletov.

MOŽNOST LETALSKEGA PREVOZA: Na željo lahko potnikom, ki bi raje kot z avtobusom na otok Brač potovali z letalom, uredimo tudi letalski prevoz na relaciji Ljubljana-Bol-Ljubljana. Doplačilo za letalsko vozovnico stane od cca 160 EUR/osebo dalje (cena se lahko spremeni, odvisno od razpoložljivosti v času rezervacije). V primeru letalskega prevoza je na licu mesta treba doplačati še transfer iz letališča do hotela (cca. 25 EUR za taxi v eno smer). 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

 

 

SKUPINSKI ODHOD! IZJEMNO UGODNO - FIRST MINUTE DO 28.2.! V CENI ŽE VKLJUČEN POVRATNI TRANSFER DO HAMBURGA!
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE za bivanje v terminu 16.6.-8.9.2018 -10% ob rezervaciji do 31.3.2018 za BGW 1/2+1 (beli ...
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -10% ob rezervaciji do 31.3.2018 za bivanje do 8.6. in od 8.9. za bivanje min. 3 dni
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 31.3.2018
SKUPINSKI ODHOD! IZJEMNO UGODNO - FIRST MINUTE DO 28.2.2018!
POPUSTI ZA ZGODNJE REZERVACIJE veljajo za bivanje v terminu 6.5.-31.10.2018 -15% ob rezervaciji do 15.2.2018, -10 ...
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE 15% ob rezervaciji do 31.3.2018 za termin 24.6.-2.9.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 28.2.2018 -10% ob rezervaciji do 31.3.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -10% ob rezervaciji do 31.5.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji 120 dni pred prihodom -10% ob rezervaciji 60 dni pred prihodom
Hotel Porto Ligia je priljubljen družinsko voden hotel z idealno lego tik ob morju in 5 km od središča letovišča.
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE (ne velja za best price sobo) - 5% ob rezervaciji do 28.2.2018 - 5% ob rezervacij ...
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -5% ob rezervaciji do 31.3.2018 (velja za akcijo Sajko)
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -10% ob rezervaciji do 31.3.2018 za bivanje od 26.5.2018
top