ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

Predbožični Dunaj

16. in 23. december | 1 dan | avtobus

Okrašena avstrijska prestolnica v predprazničnem vzdušju ima še poseben čar: Schönbrunn, Ring, opera, Hofburg, parlament, cerkev sv. Štefana, božično-novoletni sejem...

Več tukaj...

ribbon

Predbožična Budimpešta

16. december | 1 dan | avtobus

 Elizabetin most, mestno jedro Vaci, pokrita tržnica, ribiška utrdba, Matijeva cerkev, mestna hiša na hribu Buda ob nekdanjem grajskem kompleksu...

Več tukaj...

ribbon

Avstralija in Nova Zelandija

14. februar 2018 | 21 dni | letalo

Polet iz Zagreba: Kuranda, veliki koralni greben, Ayers Rock, Olgas, Uluru, Alice Springs, Melbourne, Sydney, Christchurch, Hokitika, Mt. Cook, Queenstown, Wellington, Auckland, Wairakei, Rotoura...

Več tukaj...

Prijavite se na e-novice!

 

VELA LUKA - aktivne počitnice na Korčuli

ODHODA: 26. avgust, 2 september | 8 dni (7 nočitev) | avtobus

1. dan: Odhod avtobusa iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane, Novega mesta ...). Prestop na Hrvaško pri Karlovcu in vožnja po avtocesti proti Dalmaciji z vmesnimi postanki. Prihod v pristanišče Split in vkrcanje potnikov na trajekt za otok Korčula. Približno 3-urna plovba in pristanek na otoku Korčula v mestecu VELA LUKA. Izkrcanje in krajši transfer do hotela Posejdon***. Nastanitev, večerja v restavraciji in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Prost dopoldan za kopanje in spoznavanje okolice. Sprehod z vodnikom v center mesteca za krajši ogled. Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Po zajtrku sledi avtobusni izlet po otoku. Panoramska vožnja skozi otoške vasi in mesteca: Blato, Smokvica, Čara, Pupnat .... Prihod v mesto KORČULA in ogled srednjeveškega jedra z mestnim obzidjem, katedralo, hišo Marca Pola ... Prosto za kosilo. Na povratku sledi pokušnja domačega vina pri enem izmed domačinov. Večerja in nočitev v hotelu.

4. - 7. dan: Zajtrk in večerja v hotelu. Prosti dnevi za kopanje, počitek, sprehode v okolico oziroma možnost udeležbe na organiziranih izletih (s pomočjo našega vodnika bodo organizirani izleti z ladjico na otoke Lastovo, na otok Vis in Biševo z znamenito Modro votlino, na otok Proizd ...).

8. dan: Zajtrk in transfer v pristanišče v Veli Luki. Vkrcanje na trajekt in plovba nazaj do Splita. Po izkrcanju sledi avtobusni povratek iz Splita proti Sloveniji z vmesnimi postanki. Prihod nazaj v Slovenijo predvidoma v poznih večernih oz. nočnih urah.

 

Nastanitev bo Veli Luki v hotelu POSEJDON***v dvoposteljnih sobah TWC. Vse sobe imajo klimo, prho/wc, sušilnik za lase, sat-tv, telefon in Wi-Fi dostop (doplačilo). Hotel leži tik ob morju, ob prodnati in betonirani plaži. Do centra mesta je cca 1,2 do 1,5 km (cca 15 – 20 minut peš ob morju). V centru mesta najdemo več restavracij, barov in trgovin. Ponudba v hotelu: restavracija (samopostrežni zajtrk in večerja), bar, brezplačni internet v lobiju, masažni salon, notranji bazen, terasa za sončenje. Pri večerji je vključeno lokalno vino, pivo, sok in voda (iz šankomata). Na plaži so na voljo (proti doplačilu) ležalniki in senčniki.

 

CENA: 455 EUR za odhod 26.8.2017

            435 EUR za odhod 2.9.2017

CENA VKLJUČUJE: 7 x polpenzion v hotelu Posejdon*** v Veli Luki v sobah 1/2 TWC, (samopostrežni zajtrk in večerja, pri večerji vključena pijača iz šankomata), krožni izlet po otoku Korčula, avtobusni prevoz iz Slovenije do Splita in nazaj, vožnjo s trajektom iz Splita do Vele Luke in nazaj, potreben transfer iz pristanišča do hotela in nazaj, slovenskega predstavnika – vodnika, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: za enoposteljno sobo = 90 EUR, za sobo z balkonom na park stran = 25 EUR/osebo, za sobo na morsko stran brez balkona = 25 EUR/osebo, za sobo na morsko stran z balkonom = 45 EUR/osebo, za polni penzion = 40 EUR/osebo.

POPUSTI: 1 otrok z dvema odraslima do 12. leta starosti = 30% popusta, popust za 3. odraslo osebo v sobi = 10%.

MOŽNI DODATNI IZLETI (ob zadostnem številu udeležencev): na otok Lastovo, na otoka Vis in Biševo, na otok Proizd … Vodnik in predstavnik agencije Sajko bo prisoten v hotelu in bo skrbel za različne aktivnost in organizacijo izletov.

POMEMBNO: Zaradi omejenih trajektnih povezav, si pridržujemo pravico prevoza na otok Korčula tudi na relaciji: Split - Ploče – Neum – polotok Pelješac – Orebič – Korčula (namesto s trajektom iz Splita v Velo Luko), če bo to potrebno.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

 

 

POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 31.3.2018 za termin 16.6.-1.9.2018
SKUPINSKI ODHOD! IZJEMNO UGODNO - FIRST MINUTE DO 28.2.! V CENI ŽE VKLJUČEN POVRATNI TRANSFER DO HAMBURGA!
POPUSTI ZA ZGODNJE REZERVACIJE veljajo za bivanje v terminu 6.5.-31.10.2018 -15% ob rezervaciji do 15.2.2018 -10% ...
SPREMSTVO SLOVENSKEGA VODNIKA! VKLJUČEN TUDI LETALSKI PREVOZ IZ ZAGREBA TER OGLED MIAMIJA!
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE za bivanje v terminu 16.6.-8.9.2018 -15% ob rezervaciji do 31.3.2018 za BGW 1/2+1 (b ...
SKUPINSKI ODHOD! IZJEMNO UGODNO - FIRST MINUTE DO 28.2.2018!
VKLJUČENA SILVESTRSKA VEČERJA. NOTRANJI BAZEN!
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 31.1.2018 -10% ob rezervaciji do 31.3.2018
Turikzna voda je kristalno jasna in kot nalašč za kopanje, naravni koralni greben nudi veliko potapljanja, obala pa je i ...
AKCIJA: -10% za bivanje 7 dni do 20.6. in od 25.8.
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -20% ob rezervaciji do 31.1.2018 -15% ob rezervaciji do 15.3.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -20% ob rezervaciji do 31.1.2018
top