ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

Veselo MARTINOVANJE v Posavju

11. november | 1 dan | avtobus

Sevnica, topla malica, Kostanjek - izletniška turistična kmetija Dular, VESELO MARTINOVANJE - večerja, krst mošta, živa glasba in zabava

Več tukaj...

ribbon

Benetke

28. oktober | 1 dan | avtobus

Plovba z ladjico po beneški laguni v Benetke: Trg Sv. Marka, Bazilika, Doževa Palača, Most Vzdihljajev, Most Rialto, Kanal Grande…

Več tukaj...

ribbon

Silvestrovanje v Dalmaciji - NOVO!

30. december | 3 dni | avtobus

FIRST MINUTE DO 30.10.: Trogir, Split, otok Čiovo: hotel Sveti Križ****, 2x POL; svečana silvestrska večerja s polnočim šampanjcem, živa glasba na Silvestrovo...

Več tukaj...

Prijavite se na e-novice!

 

VELA LUKA - aktivne počitnice na Korčuli

ODHODA: 26. avgust, 2 september | 8 dni (7 nočitev) | avtobus

1. dan: Odhod avtobusa iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane, Novega mesta ...). Prestop na Hrvaško pri Karlovcu in vožnja po avtocesti proti Dalmaciji z vmesnimi postanki. Prihod v pristanišče Split in vkrcanje potnikov na trajekt za otok Korčula. Približno 3-urna plovba in pristanek na otoku Korčula v mestecu VELA LUKA. Izkrcanje in krajši transfer do hotela Posejdon***. Nastanitev, večerja v restavraciji in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Prost dopoldan za kopanje in spoznavanje okolice. Sprehod z vodnikom v center mesteca za krajši ogled. Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Po zajtrku sledi avtobusni izlet po otoku. Panoramska vožnja skozi otoške vasi in mesteca: Blato, Smokvica, Čara, Pupnat .... Prihod v mesto KORČULA in ogled srednjeveškega jedra z mestnim obzidjem, katedralo, hišo Marca Pola ... Prosto za kosilo. Na povratku sledi pokušnja domačega vina pri enem izmed domačinov. Večerja in nočitev v hotelu.

4. - 7. dan: Zajtrk in večerja v hotelu. Prosti dnevi za kopanje, počitek, sprehode v okolico oziroma možnost udeležbe na organiziranih izletih (s pomočjo našega vodnika bodo organizirani izleti z ladjico na otoke Lastovo, na otok Vis in Biševo z znamenito Modro votlino, na otok Proizd ...).

8. dan: Zajtrk in transfer v pristanišče v Veli Luki. Vkrcanje na trajekt in plovba nazaj do Splita. Po izkrcanju sledi avtobusni povratek iz Splita proti Sloveniji z vmesnimi postanki. Prihod nazaj v Slovenijo predvidoma v poznih večernih oz. nočnih urah.

 

Nastanitev bo Veli Luki v hotelu POSEJDON***v dvoposteljnih sobah TWC. Vse sobe imajo klimo, prho/wc, sušilnik za lase, sat-tv, telefon in Wi-Fi dostop (doplačilo). Hotel leži tik ob morju, ob prodnati in betonirani plaži. Do centra mesta je cca 1,2 do 1,5 km (cca 15 – 20 minut peš ob morju). V centru mesta najdemo več restavracij, barov in trgovin. Ponudba v hotelu: restavracija (samopostrežni zajtrk in večerja), bar, brezplačni internet v lobiju, masažni salon, notranji bazen, terasa za sončenje. Pri večerji je vključeno lokalno vino, pivo, sok in voda (iz šankomata). Na plaži so na voljo (proti doplačilu) ležalniki in senčniki.

 

CENA: 455 EUR za odhod 26.8.2017

            435 EUR za odhod 2.9.2017

CENA VKLJUČUJE: 7 x polpenzion v hotelu Posejdon*** v Veli Luki v sobah 1/2 TWC, (samopostrežni zajtrk in večerja, pri večerji vključena pijača iz šankomata), krožni izlet po otoku Korčula, avtobusni prevoz iz Slovenije do Splita in nazaj, vožnjo s trajektom iz Splita do Vele Luke in nazaj, potreben transfer iz pristanišča do hotela in nazaj, slovenskega predstavnika – vodnika, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: za enoposteljno sobo = 90 EUR, za sobo z balkonom na park stran = 25 EUR/osebo, za sobo na morsko stran brez balkona = 25 EUR/osebo, za sobo na morsko stran z balkonom = 45 EUR/osebo, za polni penzion = 40 EUR/osebo.

POPUSTI: 1 otrok z dvema odraslima do 12. leta starosti = 30% popusta, popust za 3. odraslo osebo v sobi = 10%.

MOŽNI DODATNI IZLETI (ob zadostnem številu udeležencev): na otok Lastovo, na otoka Vis in Biševo, na otok Proizd … Vodnik in predstavnik agencije Sajko bo prisoten v hotelu in bo skrbel za različne aktivnost in organizacijo izletov.

POMEMBNO: Zaradi omejenih trajektnih povezav, si pridržujemo pravico prevoza na otok Korčula tudi na relaciji: Split - Ploče – Neum – polotok Pelješac – Orebič – Korčula (namesto s trajektom iz Splita v Velo Luko), če bo to potrebno.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

 

 

OTROK DO 12 LET BREZPLAČNO!
SKUPINSKI ODHOD! IZJEMNO UGODNO - FIRST MINUTE DO 30.11.! V CENI ŽE VKLJUČEN POVRATNI TRANSFER DO HAMBURGA!
OTROK DO 14 LET BREZPLAČNO!
OTROK DO 7 LET BREZPLAČNO. PRI VEČERJI VKLJUČENA ENA PIJAČA.
HOTEL JEZERO - RAZLIČNI PAKETI ZA LETO 2017
VKLJUČENA SILVESTRSKA VEČERJA! OTROK DO 12 LET BREZPLAČNO!
top