ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

Predbožični Dunaj

16. in 23. december | 1 dan | avtobus

Okrašena avstrijska prestolnica v predprazničnem vzdušju ima še poseben čar: Schönbrunn, Ring, opera, Hofburg, parlament, cerkev sv. Štefana, božično-novoletni sejem...

Več tukaj...

ribbon

Predbožična Budimpešta

16. december | 1 dan | avtobus

 Elizabetin most, mestno jedro Vaci, pokrita tržnica, ribiška utrdba, Matijeva cerkev, mestna hiša na hribu Buda ob nekdanjem grajskem kompleksu...

Več tukaj...

ribbon

Avstralija in Nova Zelandija

14. februar 2018 | 21 dni | letalo

Polet iz Zagreba: Kuranda, veliki koralni greben, Ayers Rock, Olgas, Uluru, Alice Springs, Melbourne, Sydney, Christchurch, Hokitika, Mt. Cook, Queenstown, Wellington, Auckland, Wairakei, Rotoura...

Več tukaj...

Prijavite se na e-novice!

 

KOLUMBIJA

ODHOD: 24. november 2017 | 13 dni | letalo | šifra: KO1251

1. dan: Organiziran transfer na enega od bližnjih letališč. Polet proti Kolumbiji z enim vmesnim postankom. Pristanek v BOGOTI. Po ureditvi carinskih formalnosti panoramska vožnja po mestu, večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku ogled milijonske prestolnice: muzej zlata, sprehod po starem delu mesta Candelaria in trgu Bolivar s katedralo, parlamentom, vladno palačo, kipom Simona Bolivarja. Sledi pot v kolumbijsko kordiljero, kjer se nahaja nekaj lepih kolonialnih mestec. Postanek V TUNJI, ter zaključek dne s sprehodom po slikoviti VILLI DE LEYVI. Večerja in nočitev.

3. dan: Po zajtrku ogled mesta Villa de Leyva s kolonialno podobo iz 16. stoletja s tlakovanimi ulicami ter značilnimi fasadami. Kosilo. Sledi povratek proti Bogoti mimo krajev, ki so znani po izdelkih domače obrti (Sutamarchan, Tinjaca, Raquira). Postanek v ZIPAQUIRI v tamkajšnjem rudniku s solnimi skulpturami in podzemno katedralo. Zvečer polet v ARMENIO, središče »kavne« pokrajine. Nočitev.

4. dan: Po zajtrku obisk plantaže, ter seznanitev s postopkom pridelave prvorazredne kave. Nato vožnja v dolino COCORA, s  prekrasno pokrajino in čudovitimi razgledi. Tu raste kolumbijski narodni simbol, drevo Palma de Cera, ena od najvišjih palm na svetu. Postanek v barviti vasici SALENTO z zanimivi trgovinicami lokalnih obrtnikov in umetnikov. Večerja in nočitev.

5. dan: Po zajtrku vožnja po območju andskega gorovja. Prihod v mesto MEDELLINA, ki je v zadnjem desetletju doživel popoln preobrat iz centra kokainskih navez do urejenega in enega najvarnejših mest Južne Amerike. Zaradi prijetne klime,  se ga je prijelo tudi ime »mesto večne pomladi«. Leži na nadmorski višini 1.500 metrov in je z vseh strani obdan s hribi in vrhovi. Postanek na trgu Botero, ki nosi ime po svetovno znanem kolumbijskem umetniku Fernandu Boteru. Večerja in nočitev.

6. dan: Po zajtrku vožnja do okoli 200 metrov visokega monolita, na katerega se povzpnemo po kar 740 stopnicah. Napor bo poplačan s prečudovitim razgledom na pokrajino zelenih gora in modrih jezer. Obisk vasice GUATAPE. Vožnja po slikoviti cesti skozi višavja pokrajine Antiohije, po želji vožnja s čolnom po kakšnem od jezer, dovolj bo časa za kakšen sprehod… Večerja in nočitev.  

7. dan: Zajtrk in takojšnji polet na sever Kolumbije. Ogled enega od najlepših mest Južne Amerike, CARTAGENE, ki je pod zaščito Unesca. Mesto s kolonialno dušo in karibskim šarmom prepriča še tako zahtevnega obiskovalca s svojo pravljično romantičnostjo, tlakovanimi ulicami, velikimi balkoni, nešteto kulturnimi spomeniki, palačami, trgi, cerkvami, muzeji… Popoldne obisk samostan La Popa. Postanek pred utrdbo SAN FELIPE DE BARAJAS, ki je bila največja utrdba, ki so jo Španci kadarkoli postavili v svojih kolonijah. Večerja in nočitev.

8. dan: Po zajtrku prevoz do pristanišča in vožnja zalivu do NARODNEGA PARKA ISLAS DE ROSARIO, ki ga sestavlja 30 otočkov, ki so pravi biser tropske narave. Kristalno modro morje, koralni greben, peščene plaže. Popoldne nastanitev v hotelu, prosto za počitek ali in plavanju v toplem morju. Večerja in nočitev.

9. dan: Zajtrk. Dan za počitek, sprostitev, plavanje, snorkljanje… Večerja in nočitev.

10. dan: Zajtrk. Povratek v Cartageno in nadaljevanje poti proti skrajnemu severu dežele. Na poti postanek ob čisto posebnem miniaturnem vulkanu, ki ima krater napolnjen z blatom. Proti doplačilu možnost mineralne blatne kopeli. Nadaljevanje poti do Santa Marte. Večerja in nočitev.

11. dan: Po zajtrku ogled še enega izjemnega NARODNEGA PARKA TAYRONA z bujno vegetacijo. Krajši treking po tropskem gozdu. Povratek v Santo Marto, večerja in nočitev.

12. dan: Zajtrk. Dopoldne še nekaj časa za sprehode po Santi Marti, nato odhod na letališče in polet preko Bogote v Evropo.

13. dan: Pristanek na enem od bližnjih letališč, od koder se z avtobusom vrnemo v Ljubljano.

 

CENA: 2.750 EUR pri najmanj 20 potnikih

             2.850 EUR pri najmanj 15 potnikih

             2.950 EUR pri najmanj 10 potnikih

CENA VKLJUČUJE: mednarodni letalski prevoz in tri notranje polete v Kolumbiji, prevoz do letališča in nazaj, 11 x nočitev z zajtrkom v hotelih in lodžih *** in ****, polpenzione po programu (kosilo ali večerja), vse lokalne prevoze, oglede in vstopnine, slovenskega vodnika in lokalne spremljevalce, organizacijo.

OBVEZNO DOPLAČILO na licu mesta: izhodna taksa (cca 35 USD).

MOŽNA DOPLAČILA: 1/1 soba = 360 EUR, priporočljive napitnine 50 USD (vodniku na poti).

 INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

SKUPINSKI ODHOD! IZJEMNO UGODNO - FIRST MINUTE DO 28.2.2018!
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE - 20% ob rezervaciji do 28.2.2018 za termin 24.6.-2.9.2018 - 15% o ...
POPUSTI ZA ZGODNJE REZERVACIJE veljajo za bivanje v terminu 6.5.-31.10.2018 -15% ob rezervaciji do 15.2.2018 -10% ...
SPREMSTVO SLOVENSKEGA VODNIKA! VKLJUČEN TUDI LETALSKI PREVOZ IZ ZAGREBA TER OGLED MIAMIJA!
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE za bivanje v terminu 16.6.-8.9.2018 -15% ob rezervaciji do 31.3.2018 za BGW 1/2+1 (b ...
SPREMSTVO SLOVENSKEGA VODNIKA! VKLJUČEN TUDI LETALSKI PREVOZ IZ ZAGREBA TER OGLED MIAMIJA!
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE - 10% ob rezervaciji do 31.3.2018
OTROK DO 12 LET BREZPLAČNO!
NAJVEČJI VODNI PARK NA OBALI!
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 28.2.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 31.1.2018 -10% ob rezervaciji do 31.3.2018
PROSTORNE SOBE! HOTEL V BLIŽINI TERMALNEGA JEZERA HEVIZ.
VKLJUČENA SILVESTRSKA VEČERJA IN NEOMEJEN VSTOP V WELLNESS!
top