ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

CINQUE TERRE IN MANTOVA

29. oktober | 2 dni | avtobus

Mantova, Portovenere, vožnja z ladjico (vlakom) na območje znamenitega predela CINQUE TERRE, postanek in ogled treh od petih vasic (Monterosso, Vernazza, Riomaggiore), 1x polpenzion...

Več tukaj...

ribbon

NARODNI PARK BRIONI IN ROVINJ

29. september | 1 dan | avtobus

Rovinj, Fažana, plovba z ladjo na otok Veliki Brion, ogled narodnega parka BRIONI z vlakcem, ogled muzejske zbirke “Tito na Brionih”...

Več tukaj...

ribbon

ZAKLJUČEK POLETJA S POSKOČNIMI MUZIKANTI (vikend v Dalmaciji)

28. september | 3 dni | avtobus

Karlovac, Biograd na Moru, Šibenik, Zadar, hotel Adria 3*, 2x allinclusive, POSKOČNI MUZIKANTI bodo poskrbeli za pravo vzdušje in plesno glasbo oba večera. Vsak udeleženec prejme tudi reklamno majico!

Več tukaj...

Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

DNEVI TARTUFOV V ISTRI: Livade, Motovun, Hum

ODHOD: 20. oktober 2018 | 1 dan | avtobus | šifra: DTI428

Odhod iz Maribora ob 5. uri zjutraj (TPC City). Pobiranje potnikov: ob 5.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 6.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 7.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja mimo Postojne, Razdrtega, Črnega Kala … Prestop meje in vožnja v dolino reke Mirne. Obisk mesteca MOTOVUN, znanega po vsakoletnem filmskem festivalu. Vzpon v mesto z lokalnim avtobusom. Ogled srednjeveškega jedra: mestna vrata, lapidarij in glavni trg s cerkvijo sv. Štefana, zgrajene po načrtih beneškega arhitekta Andrea Palladija. Prosto za samostojno raziskovanje slikovitega mesteca: trgovinice z lokalnimi proizvodi, predvsem izdelki iz tartufov. Po pavzi kratka vožnja v bližnjo vasico LIVADE v osrčju motovunskega gozda, ki je eno najbogatejših območij s tartufi v Evropi. Obisk sejma dnevi tartufov, ogled razstave in spoznavanje jedi iz tartufov. Možnost pokušnje in nakupa svežih ali vloženih tartufov. Ogled prikaza iskanja tartufov s psi v bližnjem gozdu. Preprosto istrsko kosilo v bližnjem gostišču: fuži s tartufi. Popoldanska vožnja proti Buzetu, skozi Roč, ob ALEJI GLAGOLJAŠEM vse do HUMA, najmanjšega istrskega mesteca. Krajši ogled: mestna vrata, loža, cerkev sv. Jeronima, muzej v stari šoli. Možnost nakupa lokalne pijače Bisko, likerjev ali spominkov. Vrnitev v Slovenijo. Prihod v Ljubljano, Celje in Maribor v večernih urah.

 

CENA: 59 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja  

             54 EUR iz Ljubljane 

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, vzpon z lokalnim avtobusom v Motovun, demonstracija iskanja tartufov, oglede po programu, preprosto istrsko kosilo, cestnine in parkirnine, vodenje in organizacijo.

POPUSTI: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

OPOMBA: Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

SKUPINSKI ODHOD! IZJEMNO UGODNO. V CENI ŽE VKLJUČEN POVRATNI TRANSFER DO HAMBURGA!
KVALITETNI APARTMAJI 3* PO ZELO UGODNI CENI!
OTROK DO 6 LET BREZPLAČNO! ALLINCLUSIVE!
IZJMENO UGODNO! Organiziran skupinski odhod s slovenskim spremljevalcem.
top