ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

 

MALTA - ugodno!

Odhod: 29. april | 4 dni | letalo

Mdina, Rabat, St. Julian's/Sliema, modra jama, Hagar Qim, Mosta, otok Gozo, Fungus, modro okno, La Valetta, Malta Experience...

Več tukaj...

ribbon

Gala večer v Benetkah - NOVO!

17. marec | 1 dan | avtobus

Ekskluzivno! Pridružite se nam v gledališču AVANSPETTACOLO na gala allinclusive večerji in na eni najbolj ekskluzivnih zabav v Benetkah. Namesto ogleda prestave je možen tudi prost večer v Benetkah...

Več tukaj...

ribbon

Križarjenje: Menorca, Sardinija, Malta
SUPER CENA DO 28.2.!

27. oktober 2018 | 8 dni | avtobus, ladja

MSC OPERA: jesensko križarjenje s slovenskim spremljevalcem. V super ceno sta že vključena 2 vodena peš ogleda: Cagliarija in Neaplja! Pohitite!

Več tukaj...

Prijavite se na e-novice!

 

ZDA - NARODNI PARKI IN VELEMESTA ZAHODA 

ODHOD: 20. september 2017 | 17 dni | letalo | šifra: NZ12489

Poudarek potovanja je na naravnih znamenitostih in narodnih parkih v zahodnem delu ZDA, vključeni pa so tudi ogledi San Francisca, Las Vegasa in Los Angelesa.

1. dan: Organiziran transfer iz Maribora, Celja in Ljubljane na letališče v Benetkah. Polet v ZDA z enim prestopanjem, obroki na letalu. Pristanek v SAN FRANCISCU. Vožnja v mesto za prvi krožni ogled in sprehod ob obali po znanem turističnem pomolu Fisherman's Wharf. Nočitev v hotelu.

2. dan: Po zajtrku  vzpon na razgledno točko Twin Peaks z razgledom na zaliv San Francisca z mostom Golden Gate. Nadaljevanje ogledov v mestu: trg Alamo, vožnja do obale Tihega oceana, kitajska četrt, vožnja z znamenitimi »cable cars« po strmih ulicah, nekdanji hipijevski Haight Ashbury, prečkanje mostu Golden Gate. Zvečer po želji obisk katerega od klubov bluesa. Nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Vožnja do NARODNEGA PARKA YOSEMITE z znamenito steno El Capitan, ki pritegne tudi mnoge slovenske alpiniste. Postanek pri jezeru Mirror. Po ozki in slikoviti poti še do slapov Vernall nad osrednjo dolino Yosemite. Večerna nastanitev v bližini.

4. dan: Po zajtrku nadaljevanje ogledov v parku. Območje Mariposa Grove je znano po sekvojah, ki spadajo med najstarejša bitja na svetu. Sprehod do ene največjih na svetu – Velikega grizlija. Popoldne do točke Glacier Point s čudovitim razgledom. Nočitev.

5. dan: Po zajtrku vožnja preko prelaza Tioga do BELIH PLANIN (White Mountains) s 4000-letnimi borovci. Vzpon nad 3000 m nadmorske višine ter razgled na dolino Owens in gorovje Sierra Nevada. Vrnitev proti krajema Bishop in Lone Pine. Nočitev.

6. dan: Zajtrk in zgodnji odhod proti DEATH VALLEY (Dolini smrti), enemu najbolj vročih in suhih krajev na zahodni polobli. Postanek pri peščeni sipini, v centru za obiskovalce, vožnja vzdolž slane planote do kraja Badwater, ki leži 85 m pod morsko gladino. Nadaljevanje proti Nevadi in popoldanski prihod v LAS VEGAS. Panoramska vožnja po Stripu, glavnem bulevarju z razkošnimi igralniškimi hoteli. Nastanitev in prosto za sprostitev in zabavo.

7. dan: Po zajtrku vožnja v državo Utah, ki slovi po najlepših narodnih parkih ZDA. Z lokalnimi avtobusi vožnja v osrčje NP ZION, nekaj krajših pohodov do Smaragdnih tolmunov, Jokajoče stene in ob reki Virgin, ki je oblikovala sotesko parka. Možnost daljšega pohoda. Nočitev.

8. dan: Po zajtrku vožnja do slikovitega kanjona BRYCE. Ogled s postanki na razglednih točkah ob naravnem amfiteatru v rdeči glini. Nastanitev v bližini.

9. dan:  Zajtrk in nadaljevanje mimo parka CAPITOL REEF. Postanek ob starodavnih indijanskih risbah na ogromnih stenah iz rdečega peščenjaka. V DOLINI ŠKRATOV ogled nenavadnih stvaritev narave. Večerni prihod v mestece MOAB, izhodišče za okoliške kanjone in parke. Nastanitev v mestu ali okolici.

10. dan: Po zajtrku najprej ogled NP ARCHES in nato NP CANYONLAND ob rekah Green in Kolorado, ki sta te kanjone oblikovali. Še ogled parka DEAD HORSE, znanega po snemanju filma Thelma & Louise. Večerna sprostitev in zabava v mestecu.

11. dan: Zajtrk in odhod do slikovite DOLINE SPOMENIKOV (Monument Valley) v bližini rezervata plemena Navajo med Utahom in Arizono. Tu je John Ford snemal vesterne in ponesel ime doline v svet. Če bo možno, obisk naselja, kjer Navaji še živijo na tradicionalen način. Nočitev.

12. dan: Po zajtrku vožnja v mestece PAGE. Postanek ob mogočnem jezu Glen Canyon na reki Colorado, nato do PODKVASTEGA OKLJUKA (Horseshoe Bend), še ene naravne znamenitoste reke Kolorado. Popoldanska vožnja proti Cameronu. Nočitev. 

13. dan: Po zajtrku vstop v narodni park GRAND CANYON (Veliki kanjon). Postanki na razglednih točkah vse do zadnje Hermit’s Rest. Možnost poleta s helikopterjem za enkratno doživetje kanjona iz zraka. Popoldanski odhod iz parka in v bližini Flagstaffa obisk območja METEOR CRATER, ki ga je pred 50 tisoč leti povzročil padec asteroida na Zemljo. Krater velja za najbolje ohranjenega na svetu. Nočitev v Flagstaffu.

14. dan: Zajtrk. Dopoldanska vožnja po znameniti cesti ROUTE 66. Vrnitev v Kalifornijo in obisk NP JOSHUA TREE na stičišču dveh puščavskih ekosistemov, Mojave in Colorado. Vožnja do Keys View, razgled na dolino Coachella in znamenito prelomnico San Andreas. Nastanitev predvidoma v mestu PALM SPRINGS.

15. dan: Zajtrk. Dopoldanski prihod v LOS ANGELES in ogled: stari mehiški del z Olvera Street, center z nebotičniki, HOLLYWOOD s Kitajskim in Kodakovim gledališčem ter Promenado slavnih z zvezdami in odtisi rok filmskih igralcev. Vožnja po bulevarju Sunset do Beverly Hillsa in ulice Rodeo Drive. Še vožnja skozi Westwod, mimo Century City, do Santa Monice. Nastanitev v hotelu.

16. dan: Zajtrk. Prosto do odhoda na letališče za zadnje oglede ali nakupe. Transfer na letališče ter polet letala proti Evropi. Obroki na letalu.

17. dan: Polet v Benetke z enim prestopanjem. Sledi organiziran prevoz v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora.   

 

CENA: 3.190 EUR pri najmanj 12 potnikih 

             3.490 EUR pri najmanj 7 potnikih

CENA VKLJUČUJE: letalske polete Benetke–San Francisco in Los Angeles–Benetke (z vmesnimi postanki oz. prestopanjem), vse letališke takse v višini cca 420 EUR, vse transferje in prevoze z najetim kombijem po ZDA (naš vodnik je tudi šofer), vse oglede po programu, 15 x nočitev z zajtrkom v sobah 1/2 v hotelih oz. motelih turistične kategorije, povratni  transfer iz Maribora do letališča Benetke, strošek registracije/avtorizacije vstopa v ZDA (ESTA), slovenskega vodnika, celotno organizacijo.

Vključene vstopnine za parke: Yosemite, White Mountains, Death Valley, Zion, Bryce, Goblin Valley, Arches, Canyonlands, Death Horse, Grand Canyon, Meteor Crater, Joshua Tree.

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji: za sobo 1/1 = 660 EUR/osebo.

MOŽNA DOPLAČILA na potovanju: za vožnjo s helikopterjem nad Grand Canyonom = od 150 USD/osebo, za obisk naselja Indijancev Navajo, za ogled kanjona Antelope, itd. (doplačilu vodniku na poti v skladu z razpoložljivostjo).

MOŽNI POPUSTI: pri nastanitvi v sobah 1/3 TWC = –150 EUR/osebo, pri nastanitvi v sobah 1/4 TWC = –220 EUR/osebo. Večina sob v hotelih v ZDA ima dve veliki zakonski postelji, zato je nastanitev za tri ali štiri osebe primerna za družine ali za dva para, ki se med sabo poznata.

OPOMBI: V ZDA zajtrk ne sodi nujno k uslugam hotela. Zajtrki bodo prilagojeni možnostim. Če hotel ne nudi zajtrka, bo ta organiziran v bližini.

 

Vsak potnik mora oddati ob prijavi kopijo svojega potnega lista z veljavnostjo vsaj še 6 mesecev od dneva zaključka potovanja. Turistična agencija na podlagi podatkov iz potnega lista uredi obvezno predhodno registracijo za vstop v ZDA.

POMEMBNO: Osebe, ki so po 1. marcu 2011 potovale v Irak, Iran, Sirijo, Sudan, Somalijo, Libijo ali Jemen oz. imajo zraven slovenskega tude državljansto katere izmed teh držav, morajo za vstop v ZDA pridobiti vizum.

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -10% ob rezervaciji do 31.3.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE 15% ob rezervaciji do 31.3.2018 za termin 24.6.-2.9.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 31.3.2018 za termin 16.6.-1.9.2018
SKUPINSKI ODHOD! IZJEMNO UGODNO - FIRST MINUTE DO 28.2.! V CENI ŽE VKLJUČEN POVRATNI TRANSFER DO HAMBURGA!
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE za bivanje v terminu 16.6.-8.9.2018 -10% ob rezervaciji do 31.3.2018 za BGW 1/2+1 (beli ...
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -10% ob rezervaciji do 31.3.2018 za bivanje do 8.6. in od 8.9. za bivanje min. 3 dni
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 28.2.2018 -10% ob rezervaciji do 31.3.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 31.3.2018
Osrednja atrakcija je veliko termalno jezero, ki je s površino cca. 44.000 m2 največje termalno kopališče na svetu.
Hotel Santa Marina se nahaja na hribu nad slikovito vasico Agios Nikitas, kjer lahko občudujete čudovite sončne zahode. ...
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -10% ob rezervaciji do 28.2.2018 za bivanje v terminu 19.5.-6.7. in 25.8.-5.10.2018 ...
PRI VEČERJI VKLJUČENA PIJAČA.
ZA NEZAHTEVNE GOSTE, KI SI ŽELIJO ODDIHA V PRIJETNEM OKOLJU!
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE - 8% ob rezervaciji do 10.4.2018
OTROK DO 7 LET BREZPLAČNO
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -20% ob rezervaciji do 31.1.2018 -15% ob rezervaciji do 15.3.2018
V CENO JE VKLJUČENA SMUČARSKA VOZOVNICA ZA VSE DNEVE BIVANJA.
top