ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

Predbožični Nürnberg in Rothenburg

9. december | 2 dni | avtobus

Ogled Nürnberga in obisk predbožičnega sejma, nočitev z zajtrkom v hotelu Käferstein***, obisk slikovitega srednjeveškega mesta Rothenburg kjer je služboval Primož Trubar...

Več tukaj...

ribbon

Zimska pravljica na Tirolskem in Bavarskem

16. december | 2 dni | avtobus

Kitzbühel, Wilder Kaiser (Gorski zdravnik), Going, Ellmau, Garmisch-Partenkirchen, 1x polpenzion v hotelu Forsthaus***, Oberau, Oberammergau, Ettal, Bad Tölz...

Več tukaj...

ribbon

Avstralija in Nova Zelandija

14. februar 2018 | 21 dni | letalo

Polet iz Zagreba: Kuranda, veliki koralni greben, Ayers Rock, Olgas, Uluru, Alice Springs, Melbourne, Sydney, Christchurch, Hokitika, Mt. Cook, Queenstown, Wellington, Auckland, Wairakei, Rotoura...

Več tukaj...

Prijavite se na e-novice!

 

ZAKLJUČEK POLETJA S POSKOČNIMI MUZIKANTI (vikend v Kvarnerju)

ODHOD: 29. september | 3 dni | avtobus | šifra: 1218

1. dan: Odhod avtobusa iz Maribora ob 07.00 uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani, Postojni. Vožnja mimo Ilirske Bistrice in prestop na Hrvaško. Dopoldanski prihod v OPATIJO. Sprehod skozi center in po obalni promenadi za ogled glavnih znamenitosti tega mondenega turističnega mesteca in prosto za kosilo. V nadaljevanju vožnja mimo Rijeke in preko mosta na OTOK KRK. Kasnejši popoldanski prihod v BAŠKO. Nastanitev v hotelu Corinthia***. Čas za sprostitev, nato večerja v samopostrežni restavraciji. Po večerji pa zabava in glasba in ples s POSKOČNIMI MUZIKANTI.

2. dan: Zajtrk. Nato zanimiv krožni izlet po otoku Krk. Panoramski postanki v letoviških krajih PUNAT in MALINSKA. Sledi prihod v mesto KRK – otoško prestolnico. Krajši ogled glavnih (frankopanski grad, katedrala, osrednja promenada ...) in prosto za kosilo v živahnem jedru ob morju. Po okrepčilu še vožnja v mestece VRBNIK, ki je zgrajeno na klifu nad morjem in sodi med najstarejše na otoku. Obisk enega izmed tamkajšnjih vinogradnikov in pokušnja lokalnih vin. Kasnejši popoldanski povratek nazaj v hotel. Večerja v samopostrežni restavraciji. Glasba in ples z ansamblom POSKOČNI MUZIKANTI.

3. dan: Zajtrk. Dopoldanski odhod iz hotela in vožnja iz Krka nazaj na celino. Obisk Marijine romarske cerkve na TRSATU nad Reko. Sledi spust v REKO za ogled mestnih znamenitosti v starem mestnem jedru: katedrala sv. Vida, mestni stolp, rimski slavolok, mestna hiša ... Še nekaj prostega, nato sledi odhod nazaj proti domu v popoldanskem času. Zaključek potovanja v Ljubljani, Celju, Slov. Bistrici ter Mariboru v poznih popoldanskih oz. zgodnejših večernih urah.

 

Nastanitev bo v priljubljenem hotelu Corinthia v neposredni bližini znamenite plaže v Baški. Za izjemno vzdušje in obilico dobre glasbe bodo oba večera skrbeli člani ansambla POSKOČNI MUZIKANTI, za zanimive oglede čez dan pa izkušeni vodniki turistične agencije SAJKO!

 

CENA: 155 EUR osebo pri min. 90 potnikih.

 CENA VKLJUČUJE: 2 x polpenzion v hotelu Corinthia*** v 1/2 sobah TWC (samopostrežni zajtrk in večerja, pri večerji vključena pijača), turistično takso, pijačo dobrodošlice, uporabo notranjega bazena in fitnesa, prevoz s turističnim visokopodnim avtobusom, vse oglede po programu, degustacijo lokalnih vin v Vrbniku, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

POSKOČNI MUZIKANTI bodo poskrbeli za pravo vzdušje in plesno glasbo oba večera. Vsak udeleženec prejme tudi reklamno majico!

POPUSTI: otrok do 12 let v sobi z dvema odraslima 25%.

MOŽNO DOPLAČILO: za enoposteljno sobo =20 EUR/osebo, garantirana soba z balkonom 10 EUR/osebo.

MOŽNA JE TUDI UDELEŽBA Z LASTNIM PREVOZOM: = 85 EUR/osebo v 1/2 sobi TWC. Cena v tem primeru ne vključuje organiziranega prevoza in vseh ogledov na poti. V primeru lastnega prevoza je možno na željo tudi daljše bivanje (proti doplačilu 36 EUR/osebo/vsak dodaten dan za polpenzion).

PRIJAVE IN INFORMACIJE: V VSEH POSLOVALNICAH TA SAJKO! VABLJENI!

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

 

 

SPREMSTVO SLOVENSKEGA VODNIKA! VKLJUČEN TUDI LETALSKI PREVOZ IZ ZAGREBA TER OGLED MIAMIJA!
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE za bivanje v terminu 16.6.-8.9.2018 -15% ob rezervaciji do 31.3.2018 za BGW 1/2+1 (b ...
SKUPINSKI ODHOD! IZJEMNO UGODNO - FIRST MINUTE DO 30.11.! V CENI ŽE VKLJUČEN POVRATNI TRANSFER DO HAMBURGA!
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE - 20% ob rezervaciji do 28.2.2018 za termin 24.6.-2.9.2018 - 15% o ...
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 28.2.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -10% ob rezervaciji do 28.2.2018 za bivanje v terminu do 6.7. in od 25.8.2018 za biv ...
SKUPINSKI ODHOD S HRVAŠKO GOVOREČIM VODNIKOM
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 28.2.2018
SPREMSTVO SLOVENSKEGA VODNIKA! VKLJUČEN TUDI LETALSKI PREVOZ IZ ZAGREBA TER OGLED MIAMIJA!
OTROK DO 12 LET BREZPLAČNO!
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -5 €/os/dan ob rezervaciji do 31.3.2018 za termine do 11.8.2018 -4 €/os/dan ob rezer ...
top