Prijavite se na e-novice!

 

MALTATAL IN GMÜND

ODHOD: 12 avgust 2017 | 1 dan | avtobus | šifra: MIG407

Odhod iz Maribora ob 5. uri zjutraj (TPC City). Pobiranje potnikov: ob 5.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 6.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 7.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja na avstrijsko Koroško, mimo Beljaka in Spittala. Vstop v dolino reke MALTA – dolino padajočih voda. Vzpon na 1933 m po 14 km dolgi slikoviti gorski cesti. Občudovanje lepot narave, razgled s terase Bella vista s pogledom na impozanten jez Kölnbrein, ogled zbirke mineralov. Možnost ogleda filma v projekciji 4D (doplačilo). Čas za napitek ali kosilo v restavraciji gorskega hotela in odkrivanje bližnje okolice ali voden ogled notranjosti jezu (doplačilo). 

Ob vrnitvi iz MALTATALA še ogled slikovitega mesteca GMÜND. Sprehod po mestnih ulicah do trga z mestno hišo in s srednjeveškim sramotilnim stebrom. Ogled meščanskih hiš, poslikanih z grafiti. Po želji še obisk muzeja PORSCHE Helmuta Pfeifhoferja ter ogled tekmovalnih avtomobilov in filma (v slovenščini). Na poti domov še postanek ob slikovitem BAŠKEM JEZERU. Prihod domov v zgodnejših večernih urah. 

 

CENA: 41 EUR iz Celja, Sl. Bistrice in Maribora
           35 EUR
iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, oglede po programu, cestnine in parkirnine, vodenje in organizacijo.
Vključena vstopnina: za gorsko cesto Maltatal vključno z zbirko mineralov.

POPUSTI: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

MOŽNA DOPLAČILA: za voden ogled notranjosti jezu Kölnbrein = cca. 7 EUR, ogled 4D-filma = cca 3 EUR,  za Porschejev muzej v Gmündu = cca 7 EUR.   

OPOMBA: Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. Na dan odhoda vam je (v nujnih primerih) na voljo dežurna tel. številka 02 80 51 807.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.


* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top