ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

Predbožični Nürnberg in Rothenburg

9. december | 2 dni | avtobus

Ogled Nürnberga in obisk predbožičnega sejma, nočitev z zajtrkom v hotelu Käferstein***, obisk slikovitega srednjeveškega mesta Rothenburg kjer je služboval Primož Trubar...

Več tukaj...

ribbon

Zimska pravljica na Tirolskem in Bavarskem

16. december | 2 dni | avtobus

Kitzbühel, Wilder Kaiser (Gorski zdravnik), Going, Ellmau, Garmisch-Partenkirchen, 1x polpenzion v hotelu Forsthaus***, Oberau, Oberammergau, Ettal, Bad Tölz...

Več tukaj...

ribbon

Avstralija in Nova Zelandija

14. februar 2018 | 21 dni | letalo

Polet iz Zagreba: Kuranda, veliki koralni greben, Ayers Rock, Olgas, Uluru, Alice Springs, Melbourne, Sydney, Christchurch, Hokitika, Mt. Cook, Queenstown, Wellington, Auckland, Wairakei, Rotoura...

Več tukaj...

Prijavite se na e-novice!

 

ŠRILANKA IN MALDIVI

ODHOD: 27. oktober 2017 | 12 dni | letalo | šifra: SLM554

Šrilanka, eden najlepših otokov na svetu, »solza v Indijskem oceanu«, ima prijazne domačine, bogate nasade čaja, starodavno kulturo in mogočne templje. Naša pot vodi od severa s starimi prestolnicami, preko Kandyja, ki velja za kulturno središče otoka, v hribovito osrčje čajne dežele, do največjega narodnega parka Yala. Za konec še nekaj sanjskih dni na Maldivih, kjer se prepustimo toplim vodam Indijskega oceana.

1. dan: Zbor potnikov na letališču Zagreb  (možnost organiziranega prevoza iz Maribora ali Ljubljane). Polet preko Dubaja v Kolombo.

2. dan: Pristanek v KOLOMBU. Vožnja do ribiške vasice Negombo in nato v osrčje južnega dela otoka v idilično mesto DAMBULA sredi tropskega gozda. V templjih v skalnih votlinah ogled številnih kipov Bude, o  zgodovini Šrilanke pa govorijo tudi preko 2000 let stare stenske poslikave. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

3. dan: Po zajtrku vožnja po čudoviti pokrajini do POLONNARUWE, ene od nekdanjih prestolnic singhalskega kraljestva. Domačini najbolj častijo tempelj Gal Vihara, vrhunec tedanje umetnosti klesanja v skalo. Vožnja do SIGIRIYE in vzpon na znameniti osamelec z nekoč mogočno utrdbo. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

4. dan: Po zajtrku vožnja proti jugu do vasi MATALE in ogled vrta začimb: dreves kave, popra, vanilije, kokosa ter številnih drugih začimb in dreves; prvo srečanje z ajurvedsko medicino. Pozno popoldne prihod v KANDY, kolonialno prestolnico Šrilanke. Osrednja znamenitost je veliki tempelj Budovega zoba, ki ga je v 4. stoletju na Šrilanko prinesla princesa v laseh. Mesto velja za kulturno in akademsko prestolnico Šrilanke, prebivalci pa za zadnje šrilanške aristokrate. Nastanitev hotelu, večerja in nočitev.

5. dan: Po zajtrku ogled botaničnih vrtov v Paradeniji, nato obisk zavetišča in bolnišnice za slone v PINNAWELI. Nato vzpon po slikoviti poti v kraljestvo čaja. Ceylon Tea je eden glavnih simbolov otoka in paradni izdelek otoka. Spoznavanje postopka predelave čaja in pokušnja. Namestitev v hotelu v NUWARA ELIYI, večerja in nočitev.

6.dan: Po zajtrku spust z osrednjega višavja in slovo od plantaž čaja. Prihod v narodni park YALA, ki je največji narodni park na Šrilanki. Safari s terenskimi vozili. V parku živijo sloni, krokodili, več kot 130 vrst ptic, leopardi. Po safariju večerja in nočitev v hotelu.

7. dan: Vožnja ob slikoviti cejlonski obali. Na poti ogled mesta GALE, ki je bilo nekdaj vodilno pristanišče in mimo utrdbe Gale Fort. Popoldanski prihod v KOLOMBO in ogled znamenitosti šrilanške prestolnice. Prevoz na letališče in večerni let proti MALEJU, glavnemu mestu MALDIVOV. Prevoz do otoka. Nočitev.

8. in 9. dan: Prosta dneva s polpenzionom. Dneva namenjena razvajanju na rajskih Maldivih, sončenju in lenarjenju.

10. dan: Po zajtrku prevoz na letališče Male in polet proti Dubaju. Po pristanku v DUBAJU prevoz do hotela in nočitev.

11. dan: Zajtrk. Proti doplačilo možen ogled mesta, ki se je v nekaj desetletij razvil iz pristaniškega mesteca v poslovno in komercialno središče arabskega polotoka. Nočitev v hotelu.

12. dan: Zajtrk in prevoz do letališča. Let v Zagreb. Po pristanku možnost organiziranega prevoza do Maribora ali Ljubljane.

 

ZNIŽANA CENA: 2295 2.050 EUR pri najmanj 25 potnikih

                                 2460 2.210 EUR pri najmanj 15 potnikih

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz iz Zagreba preko Dubaja v Colombo in iz Maleja preko Dubaja v Zagreb, vse letališke pristojbine, nočitve v hotelih 3-5* v sobah 1/2 TWC, vse obroke po programu, vse lokalne prevoze in oglede po programu, prevoz s hitrim čolnom ali letalom letališče Male-otok-letališče Male, lokalne vodnike, stroške urejanje vizuma (cca. 40 EUR),  slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene so vse vstopnine po programu.

POPUSTI:
-25% popusta za otroka do 12. let na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima,

-5% popusta za tretjo odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču.
Troposteljne sobe proti potrditvi!

 

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 490 EUR,
- za priporočljive napitnine lokalnim vodnikom, šoferjem ... = cca. 50 EUR (vodniku na poti),
- za all inclusive za 3 dni na Maldivih = 195 EUR,
- za povratni transfer iz Maribora ali Ljubljane do letališča Zagreb = 30 EUR.

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da 
  Morebitne dodatne želje

POPUSTI ZA ZGODNJE REZERVACIJE veljajo za bivanje v terminu 6.5.-31.10.2018 -15% ob rezervaciji do 15.2.2018 -10% ...
SKUPINSKI ODHOD! IZJEMNO UGODNO - FIRST MINUTE DO 30.11.! V CENI ŽE VKLJUČEN POVRATNI TRANSFER DO HAMBURGA!
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE - 20% ob rezervaciji do 28.2.2018 za termin 24.6.-2.9.2018 - 15% o ...
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE za bivanje v terminu 16.6.-8.9.2018 -15% ob rezervaciji do 31.3.2018 za BGW 1/2+1 (b ...
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -20% ob rezervaciji do 31.12.2017 -15% ob rezervaciji do 10.3.2018 za bivanje od 3.4 ...
NOTRANJI IN ZUNANJI BAZEN Z MORSKO VODO
ZIMA 2017-2018 (MOŽNA REZERVACIJA: NOČITEV Z ZAJTRKOM ALI POLPENZION)
NOTRANJI BAZEN S SLADKO VODO!
top