Prijavite se na e-novice!

 

GUSARSKA FEŠTA V KANJONU CETINE (TROGIR in OMIŠ)

ODHOD: 13. oktober 2017 | 3 dni | avtobus | šifra: GF1112

1. dan: Odhod iz Maribora ob 5.00 zjutraj in pobiranje potnikov proti Ljubljani. Vožnja na relaciji Ivančna Gorica–Žužemberk–Vinica. Prestop meje in vožnja po avtocesti proti Dalmaciji do TROGIRJA. Ogled mestnega jedra na otočku pod UNESCOVO zaščito: kopna vrata, morska vrata, katedrala, palača Cipiko, mestna loža. Prosto za samostojno raziskovanje mesta, obisk tržnice. Nadaljevanje vožnje vzdolž Kaštelanske riviere in mimo Splita. Popoldne namestitev hotelu Brzet*** v Omišu. Po krajšem počitku večerja z živo glasbo. Nočitev.

2. dan: Poznejši zajtrk. Vkrcanje na ladjo in plovba proti otoku Braču. Pristanek v Supetarju. Krajši ogled mesta in nekaj prostega časa za samostojno odkrivanje mesta, nato ribji piknik na ladji. Popoldne vrnitev v OMIŠ. Krajši ogled mesta. Večerja v hotelu in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Čas za sprehod po mestu, nato zbor ob omiškem mostu in vkrcanje na ladjice. Plovba po KANJONU REKE CETINE in srečanje z omiškimi gusarji. Spoznavanje bogate gusarske zgodovine skozi stoletja, ko so Omišu vladali knezi Kačića. Sledi bogato kosilo z animacijskim programom ter glasbo v restavraciji Kaštel Slanica na otočku, kjer je nekoč bila gusarska postojanka. Popoldne vrnitev po isti poti v Slovenijo. Prihod v večernih urah.

 

CENA: 189 EUR pri najmanj 40 potnikih

          210 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 2 x polpenzion v hotelu Brzet*** v sobah 1/2 TWC, 1 x živa glasba v hotelu, izlet z ladjo na otok Brač in ribji piknik na ladji, program gusarska zabava (vožnja z ladjicami, kosilo, animacijski program in glasba), ogledi po programu, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, pristojbine in dajatve, vodenje in organizacijo.

POPUSTI: za otroka do 12 let 25% na dodatnem ležišču (v sobi z dvema odraslima osebama).

MOŽNO DOPLAČILO: za sobo 1/1 = 30 EUR.

Pogoj za izvedbo gusarske fešte je min. 40 oseb.

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top