ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

Veselo MARTINOVANJE v Posavju

11. november | 1 dan | avtobus

Sevnica, topla malica, Kostanjek - izletniška turistična kmetija Dular, VESELO MARTINOVANJE - večerja, krst mošta, živa glasba in zabava

Več tukaj...

ribbon

Benetke

28. oktober | 1 dan | avtobus

Plovba z ladjico po beneški laguni v Benetke: Trg Sv. Marka, Bazilika, Doževa Palača, Most Vzdihljajev, Most Rialto, Kanal Grande…

Več tukaj...

ribbon

Silvestrovanje v Dalmaciji - NOVO!

30. december | 3 dni | avtobus

FIRST MINUTE DO 30.10.: Trogir, Split, otok Čiovo: hotel Sveti Križ****, 2x POL; svečana silvestrska večerja s polnočim šampanjcem, živa glasba na Silvestrovo...

Več tukaj...

Prijavite se na e-novice!

 

ISLANDIJA

ODHOD: 28. april, 12. oktober 2017 | 4 dni | letalo | šifra: ISL216

1. dan: Zbor potnikov na letališču v Ljubljani predvidoma v jutranjih urah in čarterski polet v Keflavik na Islandiji. Avtobusna vožnja v REYKJAVIK, najsevernejšo prestolnico na svetu, kjer živi več kot polovica vseh Islandcev. Ogled starega in novega mestnega dela, pristanišča, veličastne Hallgrimurjeve cerkve, Perlana (Bisera), po želji obisk muzeja skulptur Asmundur Svensson in Narodnega muzeja. Nastanitev v hotelu in nočitev.

2. dan: Po zajtrku celodnevni izlet na južno obalo. Vožnja skozi slikovito pokrajino po islandskem podeželju do slapa SELJALANDSFOSS, ki se spušča 60 m globoko, nato še do največjega slapu SKÓGAFOSS. Še postanek v vasici VIK za sprehod po črnem pesku. Če bo vreme dopuščalo, še skok do Solheimajokulla, ki je jezik znanega ledenika Myrdalsjokulla. Vrnitev v Reykjavik in nočitev.

3. dan: Po zajtrku celodnevni izlet po t.i. »Zlatem trikotniku«: narodni park THINGVELLIR, kjer je leta 930 v času sicer fevdalne Evrope začel delovati prvi islandski parlament. Nato do termalnih vrelcev GEYSIR, po katerih so vsi gejzirji dobili ime, in gejzirja STROKKUR, ki izbruhne vsakih nekaj minut. Še ogled slapa GULLFOSS, po mnenju mnogih najlepšega na otoku, ogled cerkve Skalholt. Vrnitev v Reykjavik in nočitev.

4. dan: Po zajtrku možnost izleta v MODRO LAGUNO in kopanje v geotermalni vodi ali prosto za samostojne oglede ali nakupe. Transfer na letališče in predvidoma popoldanski ali večerni polet v Ljubljano. Večerni pristanek na Brniku. Po želji še transfer proti Mariboru.

 

CENA:  939 EUR

CENA VKLJUČUJE: čarterski polet na relaciji Ljubljana–Keflavik–Ljubljana, vse letališke pristojbine, 3 x nočitev z zajtrkom v sobah 1/2 TWC v hotelu***, vse avtobusne prevoze in oglede po programu na Islandiji, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključeno: krožni ogled Reykjavika in dva celodnevna izleta (na južno obalo in po »Zlatem trikotniku«). 

Cena brez vseh ogledov in izletov se lahko zniža za 130 EUR/osebo.

POPUSTI:
-10% popusta za otroka do 12. let na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima,
-5% popusta za tretjo odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču.

Troposteljne sobe proti potrditvi!

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 165 EUR, za vstopnine v narodni muzej in v muzej skulptur v Reykjaviku = cca. 15 EUR/osebo, za izlet-kopanje v Modri laguni = 75 EUR (plačilo obvezno ob rezervaciji), večerja cca 55 EUR/dan, za transfer iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja na letališče in nazaj = 30 EUR.

OPOMBE: Pridržujemo si pravico do obrnjenega ali delno prerazporejena programa, če bi temu narekovale spremembe v voznem redu letalskega prevoznika.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

NASTANITEV V BUNGALOVIH - SUPERIOR!
NOVALJA, GAJAC, STARA NOVALJA, PAG, MANDRE, LUN IN OSTALA MESTA NA OTOKU PAGU!
NAJVEČJI VODNI PARK NA OBALI!
DOBRA LOKACIJA: SAMO 50 METROV OD PLAŽE!
Otrok do 12 let brezplačno (v sobah premium).
top