ribbon

Iskalnik počitnic:

iskalnik
ribbon

 

MALTA - ugodno!

Odhod: 29. april | 4 dni | letalo

Mdina, Rabat, St. Julian's/Sliema, modra jama, Hagar Qim, Mosta, otok Gozo, Fungus, modro okno, La Valetta, Malta Experience...

Več tukaj...

ribbon

Gala večer v Benetkah - NOVO!

17. marec | 1 dan | avtobus

Ekskluzivno! Pridružite se nam v gledališču AVANSPETTACOLO na gala allinclusive večerji in na eni najbolj ekskluzivnih zabav v Benetkah. Namesto ogleda prestave je možen tudi prost večer v Benetkah...

Več tukaj...

ribbon

Križarjenje: Menorca, Sardinija, Malta
SUPER CENA DO 28.2.!

27. oktober 2018 | 8 dni | avtobus, ladja

MSC OPERA: jesensko križarjenje s slovenskim spremljevalcem. V super ceno sta že vključena 2 vodena peš ogleda: Cagliarija in Neaplja! Pohitite!

Več tukaj...

Prijavite se na e-novice!

 

AVSTRALIJA in NOVA ZELANDIJA

ODHODA: 14. februar 2018 | 21 dni | letalo | šifra AVN447

IŠČEMO SOPOTNIKA ZA POTOVANJE PO AVSTRALIJI IN NOVI ZELANDIJI!

1. dan: Organiziran prevoz potnikov iz Ljubljane, Celja in Maribora do letališča Zagreb ter polet proti Avstraliji (predvidoma preko enega evropskih letališč, lahko tudi preko Dubaja).

2. dan: Vmesni postanek in nadaljevalni polet proti Avstraliji. Obroki na letalu.

3. dan: Jutranji pristanek v Sydneyu ali Melbournu in še polet proti Cairnsu s pristankom v opoldanskih urah po lokalnem času. Osvežitev v hotelu. Sledi sproščujoč izlet z gondolo Skyrail skozi deževni gozd do mesta KURANDA in vrnitev z avtobusom v Cairns. Vožnja v hotel in nočitev.

4. dan: Zajtrk. Izlet na VELIKI KORALNI GREBEN z ladjo. Opazovanje koral, možnost potapljanja. Kosilo vključeno. Vrnitev v hotel. Možnost ogleda aboriginskega programa. Nočitev v hotelu.

5. dan: Zgodnji zajtrk, transfer na letališče in polet iz Cairnsa proti AYERS ROCKU. Ogled nenavadnih gora OLGAS. Nastanitev, nato opazovanje sončnega zahoda pred aboriginsko sveto goro ULURU. Večerja in nočitev.  

6. dan: Zgodnje vstajanje in sončni vzhod pod goro ULURU. Gotovo eden izmed vrhuncev potovanja! Ogled aboriginskega kulturnega centra,  odhod iz Yulare in popoldanski prihod v ALICE SPRINGS − prestolnico Rdečega centra. Ogled mesta z obiskom  telegrafske postaje centra “letečih zdravnikov”. Nastanitev, večerja in nočitev. 

7. dan: Zajtrk. Transfer na letališče in polet v MELBOURNE. Popoldanski pristanek, krajša panorama milijonskega mesta. Večerja pri slovenskem društvu in druženje s tamkajšnjimi Slovenci. Nastanitev in nočitev v hotelu. 

8. dan: Zajtrk. Celodnevni izlet po VELIKI OCEANSKI CESTI. Ogled naravnih znamenitosti: Loch Ard, Twelve Apostols, London Bridge ... Kosilo na poti. Večerna vrnitev v Melbourne in nočitev.  

9. dan: Zajtrk. Ogled Melbourna: parlament, katedrala sv. Patricka, Cookova koliba, botanični vrt ... Transfer na letališče in polet v prestolnico CANBERRO. Večerja pri slovenskem društvu, nastanitev v hotelu in nočitev. 

10. dan: Zajtrk in ogled: sodišče, stari in novi parlament, Anzac Hill, Memorial ... Avtobusna vožnja proti SYDNEYU. Postanek na plaži Bondi, večerni prihod in prva panorama centra: The Rocks, Harbour Bridge, … Nastanitev in nočitev. 

11. dan: Zajtrk. Celodnevni ogled Sydneya: predel Rocks, katedrala, znamenita opera – notranji ogled, vzpon na stolp AMP, obisk akvarija v Darling Harbourju. Nočitev. 

12. dan: Zajtrk in transfer na letališče. Polet na južni otok NOVE ZELANDIJE, popoldanski pristanek. Transfer v CHRISTCHURCH, krajši krožni ogled mesta s katedralo, botaničnim vrtom … Nastanitev in nočitev.

13. dan: Zajtrk. Vožnja preko prelaza Arthur na zahodno obalo. Kosilo na poti. Postanek v kraju HOKITIKA (možen nakup izdelkov iz žada) nato vožnja pod vznožje najvišje novozelandske gore MT. COOK, do LEDENIKA FRANCA JOŽEFA. Nastanitev v hotelu.

14. dan: Po zajtrku jutranji sprehod do vznožja ledenika, nato vožnja po ledeniškem področju mimo ledenika Fox in preko prelaza Haast. Kosilo na poti. Slikovita panoramska vožnja po gorski pokrajini, sprostitveni postanek v kraju WANAKA ob jezeru. Večerni prihod v turistično središče QUEENSTOWN. Nastanitev v hotelu in nočitev.

15. dan: Zajtrk. Krajši ogled mesta ob jezeru Wakatipu, transfer do letališča Queenstown in polet na Severni otok v WELLINGTON. Panorama novozelandskega glavnega mesta: parlament, katedrala, lesena palača, mimo muzeja Te Papa ... Nastanitev in nočitev.  

16. dan: Zajtrk. Vožnja preko NP Tongariro, mimo vulkana Ruapehu, prizorišča snemanja Gospodarja prstanov. Prihod ob jezero Taupo in ogled geotermalne elektrarne WAIRAKEI. Postanek na geotermalnem območju v DOLINI MESEČEVIH KRATERJEV. Prihod v ROTORUO, nastanitev in nočitev. Možnost večerje s programom v Maorski vasi.

17. dan: Po zajtrku ogledi v Rotorui: gejziri, maorski kulturni center ter obisk kmetije Agrodome za spoznavanje pasem ovac. Odhod v smeri Aucklanda. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

18. dan: Zajtrk. Vožnja skozi AUCKLAND, mesto dveh morij in naprej proti skrajnemu severu, ki ga nekateri opevajo kot najlepši predel Nove Zelandije. Prihod na območje slikovitega zaliva BAY OF ISLANDS v obmorsko turistično mestece PAIHIA in možnost izleta z ladjico po slikovitem zalivu. Nastanitev, večerja in nočitev.

19. dan: Po zajtrku vožnja v WAITANGI in ogled kraja, kjer so Angleži in Maori podpisali zgodovinski mirovni sporazum. Vrnitev z avtobusom proti jugu. Kosilo na poti in popoldanski povratek v AUCKLAND. Krožni ogled mesta in obisk slovitega akvarija Kelly Tarlton. Nočitev v hotelu.

20. dan: Po zajtrku še prosto dopoldne v centru mesta (možnost vzpona na Sky Tower) za zadnje opravke in nakupe. Opoldanski transfer na letališče in polet iz Aucklanda preko Sydneya/Melbourna ali Dubaja proti Evropi. Obroki na letalu.

21. dan: Jutranji pristanek na vmesnem letališču, nato nadaljevalni polet in pristanek na letališču Zagreb. Sledi še organiziran transfer v Slovenijo do Maribora, Celja in Ljubljane.


IŠČEMO SOPOTNIKA ZA POTOVANJE PO AVSTRALIJI IN NOVI ZELANDIJI!


CENA:
5.990 EUR pri najmanj 25 potnikih 

          6.250 EUR pri najmanj 15 potnikih

          6.550 EUR pri najmanj 10 potnikih


CENA VKLJUČUJE
: vse polete kot navedeno v programu, vse letališke takse (v višini cca. 895 €), 17 x nočitev v hotelih turistične kategorije v sobah 1/2 TWC z zajtrki, 11 obrokov po programu (kosil ali večerij), vse prevoze s klimatiziranimi avtobusi na celotni poti, avtobusni transfer iz Ljubljane, Celja in Maribora do bližnjega letališča in nazaj, urejanje avstralskega vizuma (35 €), odličnega slovenskega vodnika in organizacijo.

Vključene vstopnine: višinska gondola v Kurando, izlet z ladjo na koralni greben, NP Uluru, telegrafska postaja in center »letečih zdravnikov« v Alice Springsu, stolp AMP, opera in akvarij v Sydneyu, maorski center ter prikaz striženja ovac v Rotorui, obisk centra Waitanga, akvarij v Aucklandu ... (vseh vključenih  vstopnin je cca. 380 EUR/osebo).

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 590 €, za maorsko večerjo v Rotorui oz. za vožnjo z ladjico po Bay of Islands (cene na licu mesta).

NASTANITEV v hotelih/motelih*** je preverjena, dokaj kakovostna in čista (ne luksuzna).

Potniki morajo ob prijavi (zaradi ureditve vizuma) oddati kopijo potnega lista in navesti podatke o svojem poklicu in mestu zaposlitve.

 

OPOMBE:

- pridržujemo si pravico do spremembe vrstnega reda ogledov in zamenjave planiranih obrokov (kosilo namesto večerje ali obratno). Ob zasedenosti hotelov v navedenih krajih (ponekod je število nočitvenih zmogljivosti omejeno), lahko pride tudi do manjše prerazporeditve krajev za nočitve, kar pa ne bo vplivalo na vsebino programa.

- izračun cene za to potovanje je bil napravljen 7.9.2017. V primeru sprememb v tečajnem razmerju med eurom in avstralskim dolarjem (toleranca je 3%), se lahko cena še spremeni.

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -15% ob rezervaciji do 31.3.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -10% ob rezervaciji do 31.3.2018
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE 15% ob rezervaciji do 31.3.2018 za termin 24.6.-2.9.2018
POPUSTI ZA ZGODNJE REZERVACIJE veljajo za bivanje v terminu 6.5.-31.10.2018 -15% ob rezervaciji do 15.2.2018, -10 ...
SKUPINSKI ODHOD! IZJEMNO UGODNO - FIRST MINUTE DO 28.2.! V CENI ŽE VKLJUČEN POVRATNI TRANSFER DO HAMBURGA!
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE za bivanje v terminu 16.6.-8.9.2018 -10% ob rezervaciji do 31.3.2018 za BGW 1/2+1 (beli ...
SKUPINSKI ODHOD! IZJEMNO UGODNO - FIRST MINUTE DO 28.2.2018!
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -10% ob rezervaciji do 31.3.2018 za bivanje do 8.6. in od 8.9. za bivanje min. 3 dni
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE - 20% ob rezervaciji do 31.12.2017 - 15% ob rezervaciji do 28.2.2018 - 10% ob rez ...
POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE -6 €/os/dan ob rezervaciji do 14.3.2018
599 € - 10% ob rezervaciji do 31.3.2018 = 539,10 € Avtobusni prevoz, poldnevni izlet v Rimini!
Hotel La Mer je prestižen in moderen hotel, ki ga priporočamo parom, starejšim gostom in mladoporočencem.
top