Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

 Obvestilo o ukrepih glede koronavirusa

 

Slov. Bistrica, 26.3.2020

 

VSEM NAŠIM STRANKAM!

Aktualne informacije in ukrepi v zvezi s širitvijo KORONAVIRUSA

- vsled izrednih ukrepov zaradi razglasitve epidemije, bodo vse naše poslovalnice do nadaljnjega ZAPRTE. Poslovalnice bomo spet odprli takoj, ko bodo to dovoljevale razmere.

- za stranke smo dosegljivi vsak delovni dan med 09. – 16. uro na naši dežurni telefonski številki: (02) 80 51 807

- na vaša vprašanja odgovarjamo tudi na e-mailu:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

- trenutno so zaradi izrednih razmer vsa organizirana potovanja, izleti in križarjenja v organizaciji TA SAJKO z datumi odhoda vse do 3.5.2020 PRESTAVLJENA.

Vsem prijavljenim potnikom-strankam smo obvestilo o odpovedi/prestavitvi odhoda na kasnejši termin že poslali po pošti (v kolikor naše pošte za te odhode ne boste prejeli do konca marca, nas prosimo kontaktirajte). Vsa vplačana sredstva bo možno v celoti izkoristiti za nov aranžman v enem izmed kasnejših terminov.

- za vse individualne rezervacije v času do 3.5.2020 (krajše počitnice v hotelih na Jadranu, rezervacije v zdraviliščih, letalske vozovnice) in za vse rezervacije, preko drugih organizatorjev, bomo stranke obveščali posamič, glede na informacije in dogovore s hotelirji oz. organizatorji, ko jih prejmemo. V tej zvezi prosimo še za nekaj potrpljenja.

- odločitev o morebitnih odpovedih organiziranih potovanj in izletov v naši organizaciji, ki jih načrtujemo za mesec maj, bo sprejeta nekoliko kasneje, ko bodo datumi odhoda bližje, vendar najkasneje 20 dni pred odhodom.

 

Vaša turistična agencija SAJKO

 

Preberite si še POZIV POTNIKOM

top