Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

NOVOLETNA AZURNA OBALA (mini križarjenje)

ODHOD: 30. december 2019 | 4 dni | avtobus, ladja | ŠIFRA: NA1394

1. dan: ponedeljek, 30.12.2019: Odhod iz Maribora predvidoma ob 5. uri. Pobiranje potnikov preko Slov. Bistrice, Celja in Ljubljane. Prestop meje na Fernetičih in vožnja po Italiji mimo Benetk, Verone in Brescie z vmesnimi postanki. Zgodnji popoldanski postanek v mestu CREMONA, ki je svetovno znano po izdelovanju glasbil. Krajši ogled starega jedra (katedrala, zvonik, krstilnica, mestna hiša ...). Nadaljevanje vožnje mimo Piacenze in Genove v pristanišče SAVONA in vkrcanje na moderno ladjo – trajekt MEGA SMERALDA. Nastanitev v kabinah, večerja strežena v ladijski restavraciji in večerna zabava na ladji. Nočitev na ladji v kabinah in plovba proti Azurni obali.

2. dan: torek, 31.12.2019: Zajtrk na ladji in jutranji pristanek v pristanišču v NICI. Izkrcanje in celodnevni avtobusni ogled nekaterih največjih znamenitosti AZURNE OBALE. Najprej vzpon na obalno panoramsko cesto in obisk ene izmed znanih parfumerij v vasici EZE. Nato prihod v kneževino MONACO, sprehod mimo oceanografskega muzeja, katedrale v kateri je pokopana tudi monaška princesa Grace Kelly, palače Grimaldijevih in sestop do marine. Še peš v Monte Carlo do znane igralnice ... Sledi vožnja v CANNES - mondeno letoviško mesto, tudi prizorišče znanih filmskih festivalov. Sprehod po osrednji promenadi (Boulevard Croisette) do festivalne palače in marine. Prosto za kosilo, nato prihod v mesto ANTIBES za ogled atraktivnega srednjeveškega mestnega jedra. Vrnitev ob obali nazaj v NICO in panoramska vožnja po znameniti Angleški promenadi ... Povratek na ladjo, ki bo ta večer zasidrana v pristanišču. Priprava na najdaljšo noč. Predvidoma ob 20.30 zbor v osrednji restavraciji na ladji in začetek bogate SILVESTRSKE VEČERJE ob plesni glasbi ladijskega ansambla. Skupaj bomo nazdravili novemu letu 2020 in se zabavali do zgodnjih ur.   

3. dan: sreda, 1.1.2020: Po nekoliko kasnejšem zajtrku izhod iz ladje in peš ogled centra NICE: pristanišče, stari del mesta (katedrala, opera, mestna hiša ...), osrednji trg Massena s promenado in parkom, možnost vzpona na grad ... Vrnitev na ladjo in izplutje predvidoma ob 12.30 uri. Plovba nazaj proti Italiji, kosilo v self-service restavraciji na ladji. Pristanek v pristanišču Savona okoli 17. ure. Izkrcanje in takojšnja avtobusna vožnja v GENOVO. Vožnja mimo pristanišča in večerni ogled starega mestnega jedra: hiša Krištofa Kolumba, katedrala San Lorenzo, doževa palača, opera Carlo Felice ... Sledi nastanitev v hotelu nekje v mestu ali okolici in nočitev.  

4. dan: četrtek, 2.1.2020:Zajtrk v hotelu, nato vožnja nazaj po avtocesti mimo Piacenze in Brescie. Opoldanski prihod do Gardskega jezera in sprostitveni postanek za krajši ogled in čas za kosilo na polotoku SIRMIONE. Popoldansko nadaljevanje poti po avtocesti mimo Vicenze, Benetk in Trsta proti domu. Vrnitev v Slovenijo enkrat v večernih urah.

 

MEGA SMERALDA je moderna ladja–trajekt, dolga 170 m, ki sprejme okoli 2000 potnikov. Tem so na voljo bar, kafeterija, self service restavracija, osrednja restavracija, trgovina, igralnica za otroke, konferenčna soba, diskoteka, recepcija … Nastanitev je možna v notranjih kabinah (tip Holiday) in zunanjih kabinah (tip Cruise). Velikost kabin je cca. 12 m2. Vse kabine so opremljene s tušem in straniščem. 3. in 4. ležišče sta nad osnovnima ležiščema. Te so na voljo proti doplačilu in ob potrditvi ladjarja. Tudi avtobus se vkrca na ladjo; izleti se tako izvajajo z našim prevozom. 

 


CENA: 499 EUR pri najmanj 45 potnikih
            545 EUR pri najmanj 35 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 2 nočitvi v notranjih kabinah 1/2 TWC Holiday na ladji, 2 zajtrka + 1 kosilo v self service – restavraciji na ladji, 2 streženi večerji v ladijski restavraciji na ladji (vključno s silvestrsko gala večerjo, pri obeh večerjah vključeno 1/2 l vina na osebo, pri silv. večerji tudi kozarec polnočne penine), živo glasbo in animacijo na ladji, plovba na relaciji Savona–Nica–Savona, 1 x nočitev z zajtrkom v sobah TWC v hotelu**** v Genovi ali okolici, vse oglede po programu, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, slovensko vodenje, organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za zunanjo kabino 1/2 = 40 EUR/osebo,
- za notranjo kabino 1/1 in sobo 1/1 v hotelu = 165 EUR/osebo,
- za zunanjo kabino 1/1 in sobo 1/1 v hotelu = 225 EUR/osebo,
- 3. oz. 4. odrasla oseba v kabini plača fiksno ceno 455 EUR/osebo, za vse tipe kabin
- otroci do 14. leta (če so 3. oziroma 4. oseba v kabini) plačajo fiksno ceno v višini 395 EUR, ne glede na izbran tip kabine.

Nastanitev v hotelu (tretjo noč) za odrasle bo vedno v dvo in v tro-posteljnih sobah, za otroke pa v tro oz. štiriposteljnih sobah (oz. po dogovoru).

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top