Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

NOVOLETNE POČITNICE NA MAURITIUSU

ODHOD: 25. december 2018 | 10 dni | letalo | ŠIFRA: NM1279

Otok v Indijskem oceanu, obdan s koralnim grebenom, se ponaša z belimi peščenimi plažami, ki jih ponekod popestrijo črne kamnine. Mavricij je zelo zelen, ima narodne parke in botanične vrtove. Zaradi široke palete naravnih in umetnih privlačnosti, tropskega podnebja, toplega morja, čudovitih belih peščenih plaž, tropske flore in favne v kombinaciji z multietničnim prebivalstvom se uvršča med najbolj prestižne turistične destinacije sveta. Pustite se zapeljati v sanjske počitnice z nami!

1. dan: Zbor potnikov na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana v jutranjih urah in polet proti ISTANBULA. Ogled mesta na dveh celinah s slikovitimi ulicami, Velikim bazarjem, Modro mošejo, Hagio Sofijo. Po ogledu mesta večerja in povratek na letališče.

2. dan: Polet in pristanek na Mavriciju predvidoma v opoldanskih urah. Organiziran prevoz do hotela. Nastanitev.

3. dan: Prost dan za oddih na plaži ali ob bazenu.

4. dan: Prosti dan za samostojno odkrivanje okolice. Proti doplačilu celodnevni izlet do glavnega mesta PORT LOUIS in njegovih glavnih znamenitosti. Sledi ogled starega sladkornega mlina, ki so ga spremenili v sodoben muzej. Degustacija sladkorja in ruma. Nato vožnja do botaničnega vrta PAMPLEMOUSSES. Park je najbolj obiskana turistična znamenitost in slovi po svojih ogromnih vodnih magnolijah, katerih list se razširi v premer velikosti treh metrov. Prav tako slovi po Talipotu, ki cveti le enkrat na vsakih 30 do 100 let in po čudovitih mahagoni drevesih ter orjaških želvah. Vrnitev v hotel in nočitev.

5. dan: Prost dan za kopanje in sončenje ali po želji (za doplačilo) izlet »Barvni čudež otoka« Vožnja do vasice CHAMARELA in ogled njenih naravnih čudes: veličasten slap Chameral in Seven Coloured Earth (sedmero obarvana zemlja). Nato boste obisk destilarne ruma La Rhumerie de Chamarel. Sledi kosilo in nadaljevanje vožnje do plaže Le Morne beach in Filc en Flac. Plaži slovita kot eni najlepših plaž na otoku s svojim kristalno čistim morjem in belim peskom. Vrnitev v hotel.

6. dan: Prosto za razvajanje v hotelu ali za doplačilo celodnevna mistična turi po jugu otoka: vožnja do mesteca CUREPIPE, ki je poznano po luksuzni aristokratski palači, sodobnih stavbah ter čudoviti mestni hiši poimenovani Hotel de Ville. Sledi vožnja do najvišje točke mesteca – do kraterja spečega vulkana TROU-AUX CERFS. Nadaljevanje poti proti svetemu jezeru GANGA TALAO, ki se nahaja v osrčju Mavricija na višini 548 m nadmorske višine. Kraj velja za najbolj sveti Hindujski prostor na Mavriciju. Popoldan vožnja v naravni rezervat LA VANILLE CROCODILE PARK s čudovitimi palmami, bananovci in bambusi. V parku živi preko 2000 krokodilov, orjaške želve Aldabra in očarljivi metulji. Vrnitev v hotel in nočitev.

7. dan: Prost dan za poležavanje na plaži ali celodnevni izlet z ladjo na OTOK ILE AUX CERF (za doplačilo): Otok je eden večjih otokov in je znan po bogati naravi in veličastni pokrajini. Na otoku boste imeli žar kosilo (vključena pijača) na plaži kot iz razglednice. Prosti čas za kopanje, potapljanje, raziskovanje otoka. Za zaključek dneva  obisk enega najbolj znanih slapov, slap Gran River South beach. Njegova bogata flora in favna omogočata opazovanje netopirjev in opic v njihovem naravnem okolju. Vožnja do hotela in priprava na najdaljšo noč v letu.

8. dan: Prost dan. Po želji (proti doplačilu) ježa konjev po južni strani otoka na dolgi peščeni plaži Pomponnette. Odločite se lahko za 1 ali 2 - urno ježo, ježo ob sončnem zahodu ali ob mesečini. Lahko pa se od otoka poslovite z izletom srečanje z delfini (za doplačilo): poldnevni izlet s hitro ladjo vam ponuja edinstveno izkušnjo plavanja z delfini v njihovem naravnem okolju. Vrnitev v hotel in nočitev.

9. dan: Prosto za zadnje užitke na nebeškem otoku. Transfer na letališče in polet proti Istanbulu. Nadaljevalni polet.

10. dan: Pristanek na letališču Jožeta Pučnika v jutranjih urah.

 

CENA: 2.299 EUR pri najmanj 15 potnikih 

CENA VKLJUČUJE: polet Ljubljana–Mavricij–Ljubljana, letališke takse, povratni transfer z letališča na Mavriciju do hotela, nastanitev v hotelu Coin de Mire Attitude *** v sobah 1/2 TWC na bazi polpenziona, posebno silvestrsko večerjo, ogled Istanbula z večerjo, slovenskega spremljevalca (pri minimalno 15 prijavljenih  potnikih), organizacijo potovanja.

MOŽNA DOPLAČILA: za enoposteljno sobo = 450 EUR, za paket all inclusive = 235 EUR, za hotele višje kategorije 4* proti potrditvi (doplačilo od 600 EUR/osebo dalje), za povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja do letališča 30 EUR.

Pavšalna cena za otroka: otrok do 6. leta na dodatnem ležišču z 2 odraslima osebama: 1.099 EUR, otrok od 7. - 12. leta na dodatnem ležišču z 2 odraslima osebama: 1.299 EUR

DOPLAČILA za izlete po želji:
- Glavno mesto Port Louis, tovarna sladkorja in botanični vrt: 110 EUR,
- Mistična tura po jugu otoka: 120 EUR,
- Barvni čudež otoka, vključ. kosilo: 140 EUR,
- Izlet z ladjo na Ile aux Cerf (vključ. kosilo: žar s pijačo) 130 EUR,
- Ježa konjev na plaži: 110 EUR,
- Srečanje z delfini: 100 EUR.

OPOMBA: program se zaradi prilagajanja letalskim prevozom lahko spremeni, ob prijavi potrebujemo kopijo potnega lista z veljavnostjo še vsaj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja.

 

HOTEL COIN DE MIRE ATTITUDE 3* SUPERIOR 

Storitev: polpenzion in gala silvestrska večerja v novo prenovljenem butičnem hotelu.

Hotelska ponudba: Recepcija s sprejemnico, 2 restavraciji in 2 bara, SPA Attitude in dva bazena, fitnes, večerni program z animacijo.

Nastanitev: Soba DELUXE: 35 m2, spalni prostor z veliko posteljo, klima, mini bar, TV, telefon, sef, prostor za pripravo čaja/kave, terasa ali balkon s pogledom na vrt. Možnost dodatnega ležišča za otroka do 17 let.

Lega in okolica: Hotel se nahaja na severni obali Mauriciusa, čez lokalno cesto se nahaja javna plaža Bain Boeuf. Nekaj kilometrov od hotela se nahaja Grand Baie, kjer lahko obiščete številne trgovinice, restavracije in barčke ali pa se sprehodite do slikovite vasice Cap Malheureux.

 

PO ŽELJI IN PROTI DOPLAČILU TUDI MOŽNOST BIVANJA V NEKATERIH HOTELIH 4*.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top