Prijavite se na e-novice!

 

FESTIVAL ČOKOLADE V OPATIJI IN ADVENT NA REKI

ODHOD: 2. december | 2 dni | avtobus | šifra: FC1125

1. dan, sobota, 2. december 2017
Odhod iz Maribora ob 6.00 uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju in Ljubljani. Vožnja na relaciji Postojna–Ilirska Bistrica. Prestop meje in vožnja do OPATIJE. Krajši ogled mesta: korzo, cerkev Marijinega oznanjenja, park in Villa Angiolina. Sledil bo čas za obisk tradicionalnega festivala čokolade na letnem odru, v kristalni dvorani hotela Kvarner in na številnih drugih prizoriščih, kjer boste lahko občudovali in okusili kreacije številnih razstavljavcev.  Čokoladne sanje bodo postale resničnost. Številne kavarne, hoteli in restavracije bodo nudile čokoladne bombone, praline, vročo čokolado, sadje v čokoladi in druge izdelke po promocijskih cenah. Popoldanska namestitev v GH Adriatic II***, čas za krajši počitek, osvežitev ali za sprehod po obalnem sprehajališču cesarja Franca Jožefa. Večerja v hotelu in nočitev.

2.dan, nedelja, 3. december 2017
Zajtrk. Slovo od Opatije in vožnja do REKE. Najprej bomo obiskali Trsat. Krajši ogled  romarske cerkve »Gospe trsatske« in frančiškanskega samostana. Še sprehod do srednjeveške utrdbe »Trsatske gradine« nad kanjonom reke Rječine. Sledi ogled mestnih znamenitosti v starem mestnem jedru: katedrala sv. Vida, mestni stolp, rimski slavolok, mestna hiša, tržnica … Nato pa čas za obisk stojnic adventnega sejma na Korzu. Prepustili se bomo živahnemu utripu na mestnih ulicah, čas za nakup daril, okrepčilo… Ob dogovorjeni uri se ponovno zberemo. Povratek proti Sloveniji, kamor prispemo v večernih urah.

 

CENA: 89 EUR pri najmanj 40 potnikih 

             99 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 1 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v GH Adriatic II***, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, vse oglede po programu, parkirnine in dajatve, vodenje in organizacijo.

POPUSTI: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

MOŽNO DOPLAČILO: 1/1 soba 15 EUR.

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da
  Morebitne dodatne želje

top