Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

NIZOZEMSKA IN BELGIJA  

ODHOD: 28. april 2020 | 5 dni | letalo | šifra: NB1396

1. dan: Zbor potnikov na letališču Ljubljana ob 7.00 zjutraj. Ob 9.05 polet iz Ljubljane z nizkocenovno družbo Transavia v Amsterdam, kjer bo predviden pristanek ob 11.00. Vkrcanje na avtobus in vožnja v muzejsko vasico ZAANSE SCHAANS (tipična arhitektura, mlini na veter, coklarna, sirarna...). Sledi postanek v tipičnem ribiškem mestecu VOLENDAM, v kasnejših popoldanskih urah pa prihod v AMSTERDAM - največje nizozemsko mesto in prestolnico. Krajša panoramska vožnja in prosto v živahnem starem jedru mesta.  Nastanitev v hotelu nekje v širši okolici Amsterdama in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Takojšen odhod v AALSMEER in obisk največje borze cvetja na svetu. Nato povratek v AMSTERDAM in ogledi: žel. postaja, Damrak, trg Dam, Rokin, Rembrandtova hiša, hiša Ane Frank (zunanji ogledi) ... Sledi obisk brusilnice diamantov, nato nekaj prostega časa za nakupe ali za obisk katerega izmed znamenitih muzejev po izbiri (Rijsk muzej, muzej Van Gogh, ipd.)... Še možnost vožnje z ladjico po kanalih in po želji večerni sprehod skozi znamenito »rdečo ulico«. Vrnitev v hotel in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prost dan (predvidoma v Amsterdamu) za samostojne oglede ali celodnevni avtobusni izlet »nizozemska tura«. Najprej do tulipanovih polj v KEUKENHOFU. Občudovanje razstavnih polj tulipanov ter ostalega cvetja. Nato vožnja v DELFT za obisk tovarne znanega sinjega porcelana (demonstracija izdelave in možnost nakupa). Postanek v HAAGU: panoramski ogled ter sprehod skozi center mimo parlamenta. Postanek pri mirovni palači in krajši obisk bližnjega letoviškega mesteca SCHEVENINGEN ob Severnem morju. Vrnitev v hotel in nočitev.

4. dan: Zajtrk. Najprej panoramska vožnja skozi ROTTERDAM– največje evropsko pristanišče. Postanek v mestnem jedru za krajši ogled (ulica Coolsingel z mestno hišo, pomorski muzej, hiša Erazma Rotterdamskega...). Sledi prestop meje v Belgijo in vožnja mimo Antwerpna v BRUGGE eno najlepših mest v Evropi- znano po bogati arhitekturi in ustvarjanju umetnikov; mesto prepredajo kanali ... Sprehod skozi staro mestno jedro (uvrščeno tudi na seznam Unesca). Nastanitev v hotelu v okolici Bruslja. Nočitev.

5. dan: Zajtrk. Vožnja v belgijsko prestolnico BRUSELJ. Krožni ogled s panoramskimi postanki: Atomium, bazilika Sacre Couer, botanični vrt, kraljevska palača, evropske inštitucije, sodišče, katedrala sv. Mihaela, ... Sprehod preko znamenitega trga Grand Place (Unesco) do mestne simbolike Maneken Pis-a. Nekaj prostega v mestnem jedru, sledi transfer na letališče Charleroi (50 km južno od Bruslja) in ob 19.20 polet na Treviso  z nizkocenovno družbo Ryanair, kjer bo pristanek predvidoma ob 20.55. Prevoz do Ljubljane in do letališča Brnik.

 

CENA: 590 EUR pri najmanj 30 potnikih

             635 EUR pri najmanj 20 potnikih

CENA VKLJUČUJE: polet z nizkocenovnima družbama Transavia in Ryanair na relacijah Ljubljana–Amsterdam in Charleroi–Treviso, vse letališke takse, vključen 1 kos ročne prtljage do 10 kg (v dimenzijah 55 x 40 x 25 cm), 4 x nočitve z zajtrkom v hotelih*** v sobah 1/2 TWC, vse oglede  po programu, vse prevoze in transferje po programu, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključena vstopnina: za borzo cvetja Aalsmeer.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 120 EUR,
- celodnevni izlet »nizozemska tura« (vključena vstopnina v Keukenhof), min. 20 oseb = 70 EUR,
- za velik kos prtljage za oddajo na letalih od cca. 50 EUR dalje (po trenutnem ceniku prevoznika).
- povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja do letališča Ljubljana = 35 EUR.

 

MOŽNA DOPLAČILA na licu mesta:

- večerje = cca. 25 EUR,

- vožnja z ladjico po kanalih = cca. 15 EUR.

Možna je prerazporeditev ogledov po dnevih.

OPOMBA: Potniki, ki bodo za 3. dan izbrali prost dan, si bodo morali plačati stroške javnega prevoza (vlak ali avtobus) do centra Amsterdama in nazaj.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top