Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

NARODNI PARK BRIONI (PULJ, ROVINJ IN MOTOVUN)

ODHOD: 26. september 2020 | 2 dni | avtobus | šifra: NPB904

1. dan: Odhod iz Maribora v jutranjih urah. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani. Vožnja v smeri Kopra in Dragonje na Hrvaško. Nadaljevanje poti skozi osrednji del Istre do Fažane. Vkrcanje na ladjo in plovba do Brionov. Obisk NARODNEGA PARKA BRIONI. Po otoku se boste popeljali z vlakcem, si ogledali safari park, bizantinski kastrum, razvaline rimske residence. Še ogled muzeja in razstave Tito na Brionih ... Po vrnitvi na kopno še vožnja do PULJA in  krajši  ogled mesta: arena, slavolok Sergijevcev, Avgustov hram, Forum, … Nastanitev v hotelu v Pulju ali okolici. Večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku sledi ogled mesta ROVINJ. Peš v staro mestno jedro in vzpon do cerkve Sv. Evfemije. Prosto za samostojno odkrivanje mesta, nakup spominka … Nato še vožnja v dolino reke Mirne. Obisk mesteca MOTOVUN, znanega po vsakoletnem filmskem festivalu. Vzpon v mesto z lokalnim avtobusom. Ogled srednjeveškega jedra: mestna vrata, lapidarij in glavni trg s cerkvijo sv. Štefana, zgrajene po načrtih beneškega arhitekta Andrea Palladija. Čas za obisk trgovinic z lokalnimi proizvodi, kosilo … Povratek v večernih urah.

 

CENA: 134 EUR pri najmanj 40 potnikih

             149 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 1 x polpenzion v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, lokalno vodenje (kjer je obvezno), slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: za obisk narodnega parka Brioni vključno z vožnjo z vlakcem in ogledom muzeja, vožnja z lokalnim avtobusom v Motovunu.

POPUST: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

MOŽNO DOPLAČILO: za sobo 1/1 = 20 EUR.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da 
  Morebitne dodatne želje

top