Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

POTEPANJE PO SLOV. GORICAH, PREKMURJU IN PRLEKIJI (program aktivnih počitnic)  

ODHOD: 27. avgust 2020 | 4 dni | avtobus 

 1.dan: SLOVENSKE GORICE, GORNJA RADGONA

Odhod iz Ljubljane ob 7. uri, pobiranje potnikov proti Mariboru. Vožnja v osrčje Slovenskih Goric do Sv. Jurija ob Ščavnici. Na STARI GORI postanek za ogled mlina na  veter. Mlin je replika preproste vaške kulturne dediščine, ki danes spet melje moko, seveda le v turistične namene. Sledi obisk Oljarne Kocbek. Najprej predstavitev in ogled oljarne, nato pokušina hladno stiskanega bučnega olja in drugih olj, namazov, čokolade in salame z bučnimi semeni. Možnost nakupa. Priljubljena izletniška točka je tudi ob BLAGUŠKEM JEZERU, kjer je predviden naslednji (krajši) postanek. Vožnja do GORNJE RADGONE in ogled: aleja velikih, spominski park, kip zeliščarke Apolonije ... Prosto za kosilo. V nadaljevanju kratka vožnja do bližnje vasi MELE, kjer sledi še ogled muzeja starega orodja. Popoldanski prihod MORAVSKE TOPLICE in namestitev v hotelu v Termah Vivat. Čas za kopanje, večerja in nočitev.

2.dan: KOPANJE ali TROPSKI VRT in LENDAVSKE GORICE 

Zajtrk. Prost dan za kopanje v termalnih bazenih in možnost najema koles ter druge aktivnosti. Možnost poldnevnega izleta v Tropski vrt in Lendavske gorice (doplačilo). Večerja in nočitev v hotelu.

3.dan: KOPANJE ali PREKMURSKE RAVNICE

Zajtrk v hotelu. Prost dan za kopanje v zunanjih in notranjih termalnih bazenih, obisk sveta savn, obisk fitnesa. možnost najema koles ter druge aktivnosti. Možnost izleta po Prekmurskih ravnicah /Lipovci, Otok ljubezni, Murska Sobota in Expana / (doplačilo). Večerja in nočitev v hotelu.

4.dan: PRLEKIJA, SLOVENSKE GORICE

Zajtrk. Prosto dopoldne za zadnje kopanje. Opoldansko slovo od hotela. Vožnja preko Mure do Veržeja in postanek pri BABIČEVEM MLINU. Ogled in možnost nakupa moke. Sledi ogled LJUTOMERA: sprehod preko Glavnega trga do župnijske cerkve sv. Janeza Krstnika. Obisk lončarja Žumana, prikaz izdelave lončenih izdelkov in ogled lončarske razstave.Vožnja po v Slovenske Gorice po znani vinski cesti, za ogled romarske cerkve Žalostne matere božje, ki so jo zaznamovali križarji in kraj poimenovali JERUZALEM. Povratek domov zvečer.

 

Hotel Terme Vivat**** se nahaja sredi prekmurske ravnice v osrčju Moravskih Toplic. Ima 161 udobnih sob (klima, telefon, trezor, kad/prha, wc, LCD TV in minibar). Bazenski kompleks z 2000 m² vodnih površin, 2 whirpoola, svet savn Vivat.  Gostom je na voljo brezplačen WiFi, neomejeno kopanje v vseh bazenih, nočno kopanje ob petkih in sobotah do 22. ure, brisače in kopalni plašč, vadba in jutranja gimnastika, pitje mineralne vode …


Možnost koriščenja TURISTIČNEGA BONA (za nočitev z zajtrkom)!

CENA: 315 EUR (ali bon v višini 165 EUR + 150 EUR) pri najmanj 30 udeležencih,        

             355 EUR (ali bon v višini 165 EUR + 190 EUR) pri najmanj 20 udeležencih,      

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, 3 x polpenzion v hotelu Terme Vivat**** v sobah 1/2 TWC, vse oglede po programu, vse cestnine in parkirnine, slovensko vodenje-spremstvo in celotno organizacijo.

Vključene vstopnine: mlin na Stari gori, obisk oljarne s pokušnjo, Babičev mlin in obisk lončarja.

*Ogled muzeja starega orodja v Meleh je brezplačen. Zaželjen prostovoljni prispevek.

 

MOŽNA DOPLAČILA:
- za 1/1 sobo 45 EUR.
- za poldnevni izlet v Tropski vrt in Lendavske gorice (vključen prevoz, vodenje in vstopnini za tropski vrt z orhidejami in vzpon na stolp Vinarium) = 39 EUR*,
- za poldnevni izlet po prekmurskih ravnicah: Lipovci-izdelki iz slame, Ižakovci – otok ljubezni, Velika Polana-rojstni kraj Miška Kranjca … (vključen prevoz, vodenje in vse vstopnine) = 29 EUR*,
- za prevoz iz Kopra ali Nove Gorice = 25 EUR/osebo (min. 4 potniki),

* ponujeni poldnevni izleti bodo izvedeni ob udeležbi najmanj 6 oseb.

 

 Celoten program bo v času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 izveden v skladu s priporočili NIJZ. Vsi udeleženci bodo prejeli podrobnejša navodila oz. priporočila v tej zvezi.

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top