Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

UMBRIJA

ODHOD: 1. maj 2020 | 3 dni | avtobus | šifra: UMB352

 1. dan: Odhod iz Maribora ob 4.00 zjutraj. Pobiranje potnikov preko Celja in Ljubljane. Vožnja proti Sežani in naprej na relaciji Benetke–Bologna–Cesena. Potovanje čez Apenine in v zgodnjih popoldanskih urah prihod v “zeleno” UMBRIJO, ki velja tudi za najbolj mistično med italijanskimi pokrajinami. Ogledali si bomo mesto GUBBIO, ki ga krasijo hiše z oranžnimi opekami: cerkev sv. Frančiška, Loggia dei Tiratori, glavni trg ... Sledi vožnja proti Perugii, nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: Zajtrk in ogled srednjeveškega jedra PERUGIE: katedrala, mestna hiša, vodnjak Maggiore ... Mesto je znano tudi po čokoladi. V nadaljevanju obisk mesta ASSISI, mesto sv. Frančiška in eno najpomembnejših verskih središč v Italiji. Ogled bazilike, mestne hiše, cerkve sv. Klare. V kasnejših popoldanskih urah bomo obiskali še SPOLETO, najlepše umbrijsko mesto. Ogled mogočnega mostu in akvedukta ter cerkve sv. Evfemije. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

3. dan: Po zajtrku vožnja v TODI, ki ga odlikuje izjemna lega na hribu nad reko Tibero. Nato nadaljevanje v ORVIETO, mesto na skali, za ogled eno najlepših gotskih katedral v Italiji. Sledi povratek po “sončni avtocesti” preko Toskane proti Bologni, Benetkam ... Prihod v Slovenijo v kasnejših večernih urah. 

 

CENA: 220 EUR pri najmanj 40 potnikih

           245 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 2 x polpenzion v hotelu***, vse oglede po programu, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine in vstopne takse, slovensko vodenje in organizacijo. 

MOŽNA DOPLAČILA:  za sobo  1/1 = 40 EUR, za eventuelne vstopnine v muzeje na licu mesta po dogovoru z vodnikom.

POPUST: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da 
  Morebitne dodatne želje

top