Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

 

GARDALAND - noč čarovnic

ODHOD: 31. oktober 2019 | 1 dan | avtobus

Gardaland je največji zabaviščni park v Italiji, nahaja pa se blizu Verone ob Gardskem jezeru. Širi se na 46 hektarjih zelene površine in nudi velikansko izbiro atrakcij in tematskih "parkov".  Doživite nepozaben – čarovniški dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku, ki ga zaznamujejo svetovno znane atrakcije. Za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu, imenovanem Fantasy Kingdom, kjer lahko raziskujete drevesno hišo zmaja Peteršiljčka ali se zabavate z ostalimi igrali in maskotami parka.

Odhod avtobusa iz Maribora (izpred TC City) ob 02. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici (pred trgovino Spar) ob 02.30, v Celju (pred dvorano Zlatorog) ob 03.00, v Ljubljani (parkirišče Dolgi most) ob 04.00 uri. Vožnja proti Italiji, mimo Benetk in Verone do GARDALANDA. Celodnevno uživanje v parku, kjer je poskrbljeno za številne atrakcije in vsak lahko najde nekaj zase. Številni tematski parki, kjer bodo na svoj račun prišli tako najmlajši (Fantasy Kingdom), kot tudi ljubitelji pustolovščin in adrenalinskih doživetij, kjer boste lahko preizkusili prvi vlak smrti s prostim padom v Italiji ali poleteli z adrenalinskim vlakcem smrti v virtualno resničnost. Zabaviščni park se bo v času norčij za NOČ ČAROVNIC preoblekel v drugačno podobo. Zmajček Peteršiljček in njegova družba, si bodo nadeli maske, organizirali mrtvaški ples, se igrali z ognjem, izvajale se bodo različne čarovniške predstave ... Doživetje Gardalanda bo imelo tega dne tudi pravo čarovniško vsebino.

Zbor potnikov takoj po polnoči (predvidoma ob 00.15) in vrnitev nazaj proti Sloveniji, kamor bo prihod v zgodnejših jutranjih urah naslednjega dne. 

CENA: 63 EUR/osebo  

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom na opisani relaciji, vstopnico za Gardaland, nezgodno zavarovanje potnikov na avtobusu, cestne takse, spremstvo in organizacijo izleta.

DOPLAČILA PO ŽELJI: SEA LIFE - v neposredni bližini (300m od vhoda) se nahaja akvarij Sea Life, ki na izredno zanimiv in poučen način prikaže podvodno življenje. Za ogled Sea Life-a se cena aranžmaja poveča za 5,00 EUR na osebo (ob prijavi), zavarovanje rizika odpovedi 6 EUR, zdravstveno zavarov. z asistenco v tujini 5,12 EUR/osebo ali 10,24 EUR /družinska (2 odrasla, 2 otroka do 26 let).

POPUSTI: otrok do 1 m velikosti 30 €, otrok 3-16 let 4 €.

Nekatere atrakcije so zaradi vremenskih razmer lahko tudi zaprte.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top