Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

POČITNICE NA OTOKU TENERIFE

ODHOD: 27. januar 2020 | 6 dni | letalo | šifra: PT1231

1. dan: Nočni transfer iz Slovenije (iz Ljubljane, Celja, Maribora ...). Vožnja proti Šentilju, prestop v Avstrijo in naprej mimo  Gradca do dunajskega letališča. Polet letala nizkocenovne družbe ob 06.15 direktno proti Kanarskim otokom. Pristanek na otoku TENERIFE predvidoma ob 10.25 po lokalnem času. Avtobusni transfer in nastanitev v Blue Sea Callao Garden***. Čas za prvo spoznavanje kraja, prvo kopanje, ipd. Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode v okolico in razne aktivnosti. Po želji celodnevni izlet po otoku (klifi Los Gigantes, vasica Erjos, razgledna točka El Tanque, vasica Garachico, najstarejše drevo na svetu ….). Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Prost dan za uživanje, kopanje, itd. Po želji izlet na vulkansko goro Teide, ki je najvišji vrh Španije in eden izmed redkih še aktivnih vulkanov v Evropi. Tudi možnost obiska katerega izmed tematskih parkov. Večerja in nočitev v hotelu.

4. in 5. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje in različne aktivnosti po dogovoru. Večerja in nočitev v hotelu.  

6. dan: Po zajtrku transfer na letališče. Polet ob 11.10 nazaj proti Avstriji in pristanek na Dunaju predvidoma ob 17.05 po lokalnem času. Sledi še organiziran transfer nazaj v Slovenijo do Maribora, Celja in Ljubljane, kamor bo povratek v kasnejših večernih urah.

BLUE SEA CALLAO GARDEN***: apartmajski kompleks Blue Sea Apartamentos Callao Garden se nahaja na jugozahoduTenerifov, v kraju Callao Salvaje. Vseh 219 apartmajev ima balkon oz. teraso, dnevni predel z raztegljivim kavčem, majhno kuhinjo in kopalnico s sušilcem za lase. Satelitska televizija in sef sta na voljo z doplačilom. V objektu so 3 zunanji bazen ter igrišče za tenis, skvoš in mini golf. Do Playa de las Americas je približno 13 km. Do tja je možno priti z javnim prevozom.

 

 

CENA: 645 EUR pri najmanj 20 potnikih  

CENA VKLJUČUJE: direktne polete z nizkocenovno letalsko družbo na relaciji Dunaj–Tenerife-jug–Dunaj, vse letališke takse (cca. 90 €/osebo), 1 kos ročne prtljage v dimenzijah 55 x 40 x 20 cm do teže 10 kg + še 1 manjši kos prtljage (40 x 20 x 25 cm), 5 x polpenzion v Blue Sea Callao Garden*** v sobah 1/2 TWC (samopostrežna zajtrk in večerja), avtobusni transfer iz letališča Tenerife-jug do hotela in nazaj, organiziran transfer iz Ljubljane do letališča Dunaj in nazaj s cestninami in parkirninami, spremstvo slovenskega vodnika, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: 
- za sobo 1/1 = 95 EUR;
- za celodnevni izlet po otoku Tenerife = 39 EUR (fiksna cena ob plačilu vnaprej v agenciji, na licu mesta je cena lahko višja, izlet bo izveden samostojno pri najmanj 15 udeležencih, drugače pa v kombinaciji z ostalimi turisti),
- za poldnevni izlet na vulkansko goro Teide, za obisk atraktivnega Loro Parka in ostalih tematskih parkov na otoku, dodatni izleti po dogovoru (cene za te izlete naknadno - odvisno od števila potnikov),
- za kos velike prtljage za oddajo (od cca. 60 EUR dalje, trenutna cena, ki se lahko spremeni).

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top