Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

NOVA ZELANDIJA IN FIJI

ODHOD: 27. februar 2020 | 15 dni | letalo | šifra NZF689

1. dan: Organiziran prevoz potnikov iz Ljubljane, Celja in Maribora do enega bližnjih letališč ter polet preko vmesnega letališča proti Novi Zelandiji.

2. dan: Nadaljevalni polet z vmesnim prestopanjem proti Novi Zelandiji. Obroki na letalu.

3. dan: Predvidoma popoldanski ali večerni pristanek na Južnem otoku v mestu CHRISTCHURCH. Nastanitev v hotelu, počitek in nočitev.

4. dan: Zajtrk. Dopoldanski ogled mesta CHRISTCHURCH - prestolnice južnega otoka: krajši krožni ogled mesta s katedralo, botaničnim vrtom … Popoldanski odhod z avtobusom iz Christchurcha proti osrednjemu delu otoka. Nastanitev nekje na poti. Večerja in nočitev. 

5. dan: Zajtrk. Nadaljevanje poti pod vznožje najvišje novozelandske gore MT. COOK. Sledi vožnja do QUEENSTOWNA, turistične prestolnice južnega otoka in krajši ogled mesta. Popoldan nadaljevanje poti do mesta TE ANAU. Nočitev v hotelu, večerja in nočitev.   

6. dan: Zajtrk. Vožnja do enega najlepših fjordov MILFORD SOUNDA. Panoramska plovba in občudovanje narave fjorda, ki ga obkrožajo novozelandske Alpe. Kosilo na ladji. Vrnitev v Te Anau. Nočitev v hotelu.   

7. dan: Po zajtrku vožnja do letališča Queenstown in polet na Severni otok do prestolnice WELLINGTON. Panorama novozelandskega glavnega mesta: parlament, katedrala, stara lesena palača, mimo muzeja Te Papa ... Nastanitev v hotelu in nočitev.   

8. dan: Zajtrk. Odhod iz Wellingtona in vožnja preko NP Tongariro ter mimo vulkana Ruapehu, prizorišč snemanja Gospodarja prstanov. Postanek ob jezeru TAUPO, ogled geotermalne elektrarne WAIRAKEI. Postanek na geotermalnem območju v DOLINI MESEČEVIH KRATERJEV. Proti večeru prihod v Rotoruo, nastanitev, večerja in nočitev v hotelu.  

9. dan: Po zajtrku ogled ROTORUE: gejziri, maorski kulturni center ter obisk kmetije Agrodome za spoznavanje pasem novozelandskih ovac. Nekaj prostega časa v mestu. Zvečer možnost večerje z atraktivnim programom v Maorski vasi. Nočitev v hotelu. 

10. dan: Zajtrk. Vožnja do votline WAITOMO s svetlečimi črvi in ogled. Popoldanski prihod v AUCKLAND, mesto dveh morij ter krožni ogled glavnih znamenitosti. Vzpon na znameniti Skytower in nastanitev v hotelu. Nočitev.  

11. dan: Po zajtrku še prosto v centru mesta za zadnje opravke in nakupe. Sledi transfer na letališče in polet iz Aucklanda v Nadi na otok FIJI. Popoldanski pristanek in transfer do enega izmed letoviških hotelov ob obali. Prvo kopanje, večerja in nočitev.

12. dan: Zajtrk. Prosto dopoldne za kopanje. Sledi poldnevni izlet v notranjost otoka, ogled nekaterih naravnih znamenitosti in obisk lokalne vasi. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev. 

13. dan: Zajtrk. Prost dan za kopanje, lenarjenje ob plaži, aktivnosti po želji. Večerja in nočitev.

14. dan: Zajtrk in transfer na letališče Nadi in polet proti domu (preko Aucklanda ali Sydneya ali pd). Prestop na drugo letalo in polet nazaj proti Evropi po eni izmed možnih poti. Obroki na letalu.

15. dan: Pristanek na vmesnem letališču, nato nadaljevalni polet proti enemu bližnjih letališč. Sledi še transfer v Slovenijo do Maribora, Celja in Ljubljane.

 

CENA: 4.790 EURpri najmanj 25 potnikih 

             5.090 EUR pri najmanj 15 potnikih

             5.490 EUR pri najmanj 10 potnikih

CENA VKLJUČUJE: vse polete kot navedeno v programu (interkontinentalni polet iz bližnjega letališča do Christchurcha in iz Aucklanda ali Sydneya nazaj do bližnjega letališča; polete Queenstown-Wellington, Auckland-Fiji-Auckland/Sydney) vse letališke takse (v višini cca. 830 EUR), 11 x nočitev v hotelih turistične kategorije v sobah 1/2 TWC z zajtrki, 7 obrokov po programu (kosila ali večerje), vse prevoze s klimatiziranimi avtobusi na celotni poti, avtobusni transfer iz Ljubljane, Celja in Maribora do bližnjega letališča in nazaj (če gre za polet iz Benetk, Dunaja ali pd.), odlično slovensko spremstvo in celotno organizacijo.

Vključene vstopnine: izlet z ladjico po Milford Fjordu, maorski kulturni center ter prikaz striženja ovac v Rotorui, ogled jame Waitomo, Sky Tower v Aucklandu, izlet po otoku Fiji ... (vseh vključenih  vstopnin je cca. 230 EUR/osebo).

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 530 EUR, za maorsko večerjo v Rotorui, za dodatne izlete na otoku Fiji (cene na licu mesta).


NASTANITEV
na Novi Zelandiji v hotelih/motelih*** je preverjena, dokaj kakovostna in čista (ne pa luksuzna). Nastanitev na otoku Fiji bo v hotelu****.


OPOMBE:

- Pridržujemo si pravico do spremembe vrstnega reda ogledov in zamenjave planiranih obrokov (kosilo namesto večerje ali obratno). Ob zasedenosti hotelov v navedenih krajih (ponekod je število nočitvenih zmogljivosti omejeno), lahko pride tudi do manjše prerazporeditve krajev za nočitve, kar pa ne bo vplivalo na vsebino programa.

- V času objave programa vsi letalski poleti še niso bili potrjeni, zato so v tej zvezi možne manjše spremembe (npr. zamik datuma odhoda za kak dan ali dva). Posledično se lahko nekoliko prerazporedi program.

- Vsak potnik ob prijavi odda kopijo svojega potnega lista (z veljavnostjo 6 mesecev od dneva zaključka potovanja).

- V primeru poleta iz Ljubljane, Zagreba, Trsta ali Gradca, transfer do letališča ni vključen v ceni (doplačilo po želji v tem primeru = 35 EUR za povratni transfer).

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top