Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

 

NOVOLETNI SEJŠELI - rajski otok

ODHOD: 29. december 2019 | 9 dni | letalo | šifra: NS1378

NIŽJA CENA KOT V KATALOGU ZA ENAKO VSEBINO + dodatni popusti za hitre rezervacije do 10.12.2019!

SEJŠELI
veljajo za tropski raj - otok s sanjskimi plažami z belim peskom, ki jih brez pretiravanja lahko uvrstimo med najlepše na svetu. Otok z neokrnjenim bujnim tropskim rastlinjem, s številnimi živalskim vrstami (predvsem živobarvnimi pticami in orjaškimi želvami), s čistim morjem, kjer ima voda prijetnih 25 stopinj in bogatim podvodnim svetom, ki je raj za potapljače. Razlogov za obisk Sejšelov je še veliko več. Vabimo vas, da vstop v Novo leto 2020, dočakate na tem rajskem otoku!

1. dan: Organiziran transfer iz Slovenije (Maribora, Celja oz. Ljubljane) do letališča Marco Polo v Benetkah. Polet s Qatar Airways ob 16.00 proti Dohi. Polnočni pristanek v Katarju na letališču v Dohi. Prestop na drugo letalo.

2. dan: Nadaljevalni polet ob 02.30 proti Sejšelom. Pristanek na SEJŠELIH na osrednjem otoku MAHE ob 09.10 dopoldan po lokalnem času. Organiziran transfer na severni del otoka do čudovitega zaliva BEAU VALLON do hotela Berjaya Beau Vallon Bay Resort**** (ali Coral Strand****). Čas za prvo spoznavanje hotela in okolice, namestitev, prvo kopanje ... Nočitev.

3. dan: Po zajtrku organiziran dopoldanski izlet z našim vodnikom (prevoz z lokalnimi avtobusi) v otoško prestolnico VICTORIA. Ogled središča mesta z mestno hišo, urnim stolpom, anglikansko in katoliško cerkvijo ter hindujskim templjem. Nekaj prostega časa v vrvežu na tamkajšnji tržnici oz. za manjše nakupe. Nato peš do urejenega botaničnega vrta z rastlinami, značilnimi za ta del sveta. Posebnost so kokosove palme Coco de Mer in orjaške želve. Vrnitev v hotel, prosto popoldne za kopanje ter priprava na najdaljšo noč. Zvečer bogata SILVESTRSKA VEČERJA v hotelski restavraciji (in na plaži ob hotelu) z glasbo in zabavnim programom. Srečno 2020! Zabava do zgodnjih ur!

4. dan: Kasnejši zajtrk. Prost dan za kopanje, sončenje na plaži, sprehod ob zalivu Beau Vallon, različne aktivnosti po želji. Nočitev v hotelu.

5. dan: Zajtrk. Sledi celodnevni krožni izlet po otoku MAHE s postanki na najlepših otoških plažah in ogled nekaterih večjih otoških znamenitosti. Krajša avtobusna panorama prestolnice Victoria, nato po slikoviti hribovski poti preko nacionalnega parka Morne do najviščje razgledne točke. Spust na zahodno obalo in v nadaljevanju obisk trgovine z lokalnimi ročnimi izdelki, foto postanek pri plantaži čaja in vstop v naravni rezervat Cap Lazare. Kosilo v lokalni restavraciji, možnost krajšega kopanja na eni izmed čudovitih peščenih plaž ... Vrnitev v Beau Vallon. Nočitev v hotelu.

6. dan: Zajtrk. Prost dan v hotelu in v letoviškem kraju za kopanje, sončenje, oz. različne aktivnosti po želji. Nočitev v hotelu.

7. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji zelo atraktiven celodnevni izlet s hitrimi ladjami-katamarani na otoka PRASLIN in LA DIGUE (vožnja v pristanišče in plovba na otok Praslin, znan po čudovitih plažah in narodnem parku Valle de Mai z več tisoč kokosovimi palmami; nato plovba na otok La Dique, kjer še vedno živijo na tradicionalni način, brez avtomobilov; vsi ogledi in kosilo vključeno). Nočitev v hotelu.

8. dan: Zajtrk. Prosto dopoldne za kopanje oz. zadnje opravke v letoviškem kraju. V zgodnejših popoldanskih urah slovo od hotela in transfer na letališče. Polet letala družbe Qatar Airways ob 18.10 proti Dohi, kjer bo pristanek predvidoma ob 22.45 po lokalnem času. Sledi namestitev v hotelu v Dohi (transfer vključen).

9. dan: V zgodnjih jutranjih urah transfer nazaj na letališče in ob 08.00 polet letala proti Evropi. Pristanek na letališču v Benetkah ob 12.35 po lokalnem času. Sledi še organiziran transfer nazaj v Slovenijo do Ljubljane, Celja oz. Maribora.

Hotel BERJAYA BEAU VALLON BAY RESORT**** leži na odlični lokaciji ob čudoviti beli peščeni plaži v zalivu Beav Vallon na severnem delu otoka, cca 30 minut vožnje do letališča. Standardne sobe so klimatizirane, s SAT TV, telefonom, sefom, minibarom. V hotelu je več restavracij (mednarodna, italijanska, indijska in azijska kulinarika), več barov, casino, menjalnica, trgovina s spominki, zunanji bazen. Poskrbljeno je za dnevno animacijo z različnimi aktivnostmi. Možnost raznih vodnih športov, potapljanja, ribolova, panoramskih poletov s helikopterjem, najema avtomobila ipd. Nedaleč od hotela (cca 10 – 15 minut peš) je več restavracij in manjših trgovin.

CENA: 2.290 EUR pri najmanj 20 potnikih 

          2.450 EUR pri najmanj 15 potnikih

POSEBNA AKCIJA: -100 EUR popusta na sobo. Velja za rezervacije do 10.12.2019.

CENA VKLJUČUJE: letalske polete Benetke-Doha-Sejšeli in nazaj, vse letališke takse, 6 x nočitev v zajtrkom v hotelu Berjaya Beau Vallon Bay Resort**** v standard sobah 1/2 TWC, svečano silvestrsko večerjo v hotelu, 1 x nočitev v hotelu**** v Dohi, organiziran transfer z letališča do hotela in nazaj na Sejšelih, ogled prestolnice Victoria z našim vodnikom (vključena vstopnina za botanični vrt), celodnevni izlet po otoku Mahe (kosilo vključeno), organiziran transfer v Dohi do hotela in nazaj, organiziran transfer iz Maribora, Celja in Ljubljane do letališča Benetke in nazaj, spremstvo slovenskega vodnika ves čas potovanja, celotna organizacija.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za polpenzion v hotelu = 180 EUR/os. (5 večerij),
- za enoposteljno sobo = 420 EUR/osebo,
- za celodnevni kombiniran izlet s hitrimi ladjami na znamenita otoka Praislin in La Dique (vključeno kosilo) = 225 EUR,
- za bivanje v hotel Coral Strand**** v sobi 1/2 TWC pogled na morje/balkon = 435 EUR/osebo(doplačilo za 1/1 sobo pogled na morje/bakon v hotelu Coral Strand = 595 EUR/osebo).

POPUSTI: (sobe proti potrditvi, popusti veljajo skupaj z 2 odraslima)
- za enega otroka do 6. leta starosti brez ležišča = 50% popusta,
- za 1 ali 2 otroka do 12. let = 30% popusta,
- za prvega otroka 12.–15. let = 10% popusta, za drugega otroka 12.–15. let = 20% popusta,
- za tretjo odraslo osebo v sobi na dod. ležišču = 5% popusta.

 

Bivanje je (proti doplačilu in potrditvi s strani hotelirja) možno tudi v priljubljenem hotelu:

CORAL STRAND****, ki leži tik ob beli peščeni plaži Beau Vallon na najboljši lokaciji in v neposredni bližini manjšega kraja. Sobe so klimatizirane, z LCD televizorji, s telefonom, sefom in z balkonom. Naša ponudba vključuje sobe s pogledom na morje. V hotelu je več restavracij (mednarodna, indijska in azijska kulinarika), coctail bar, trgovina s spominki, zunanji bazen. Dnevna hotelska animacija z različnimi aktivnostmi (pohodi v okolico, telovadba, odbojka na plaži, poslikave obraza ...).  Ostala ponudba je enaka kot v hotelu Berjaya (vodni športi, izleti, itd...).

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top