Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

 

GARDALAND - največji zabaviščni park v Italiji

ODHOD: 26. april 2020 (DNEVNI), 25. junij, 25. julij in 31. oktober 2020 (DNEVNO-NOČNI) | 1 dan | avtobus | šifra: GRD332

Odhod avtobusa iz Maribora (izpred TC City) ob 2. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici (pred trgovino Spar) ob 2.30, v Celju (pred dvorano Zlatorog) ob 3.00, v Ljubljani (parkirišče Dolgi most) ob 4.15 uri. Nočna vožnja proti Italiji, mimo Benetk in Verone do GARDALANDA. Celodnevno uživanje v parku, kjer je poskrbljeno za številne atrakcije in vsak lahko najde nekaj zase. Številni tematski parki, kjer bodo na svoj račun prišli tako najmlajši (Fantasy Kingdom), kot tudi ljubitelji pustolovščin in adrenalinskih doživetij, kjer boste lahko preizkusili prvi vlak smrti s prostim padom v Italiji ali poleteli z adrenalinskim vlakcem smrti v virtualno resničnost. Prav vse atrakcije zagotavljajo super doživetje in zabavo za vse generacije. V kasnejših popoldanskih urah (za odhod 26.4.) oz. v kasnejših večernih urah (predvidoma ob 23.15 za ostale odhode) se odpravimo nazaj proti Sloveniji, kamor prispemo v poznih nočnih urah ali v zgodnjih jutranjih urah naslednjega dne. 

 

CENA: 63 EUR

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom na opisani relaciji, vstopnico za Gardaland, nezgodno zavarovanje potnikov na avtobusu, cestne takse, spremstvo in organizacijo izleta.

POPUSTI: za otroke do 1 m velikosti 30 EUR.

OPOMBA: nekatere atrakcije so zaradi vremenskih razmer lahko tudi zaprte.

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. Dežurna telefonska številka v času odhoda: 02 80 51 807.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top