Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

PRVOMAJSKE POČITNICE NA BALEARSKIH OTOKIH (Ibiza, Mallorca, Menorca) 

ODHOD: 27. april 2019 | 8 dni | letalo | šifra: BO1295

1. dan: Organiziran popoldanski transfer iz Maribora, Slovenske Bistrice, Celja in Ljubljane na letališče Treviso pri Benetkah. Polet letala nizkocenovne družbe Ryanair ob 21.00. Pristanek na OTOKU IBIZA. Transfer do hotela Mare Nostrum*** in nočitev.

2. dan: Po zajtrku prosto v hotelu in na plaži. Možnost samostojnega odhoda in pohajkovanja po mesto Ibiza oz. po želji celodnevni izlet po otoku (vasica San Jose, zaliv in letovišče San Antonio, geografsko središče Santa Gertrudis, tipična vasica Sant Miguel, mestece Santa Eulalia, ki ga radi obiskujejo umetniki, ogled starega dela mesta Ibiza ...). Večerja in nočitev v hotelu Mare Nostrum***.

3. dan: Po zajtrku prost dan v hotelu in na plaži. Po želji izlet na sosednji otok Formentera (povratna vožnja s trajektom, vasica San Francisco, svetilnik La Mola z razgledom na ves otok, rt Cap de Barberia in Es Pujolsa, popoldanska vrnitev na Ibizo). Transfer v pristanišče in večerno vkrcanje na trajekt ter plovba proti OTOKU MALLORCA. Nočni transfer v hotel Amic Gala***. Nočitev.

4. dan–6. dan: Nastanitev v istem hotelu s polpenzioni (zajtrki in večerje). Trije prosti dnevi v letoviškem kraju ob morju za sončenje, sprehode, eventuelno prvo kopanje, izlete v okolico. Možnost poldnevnega ograniziranega ogleda otoške prestolnice Palma (z znamenito katedralo, mestno hišo, pokrito tržnico), celodnevnega izleta po severozahodnem delu otoka (vasica Inca, pristanišče Porto Pollensa, polotok Formentor, mestece Soller, Valdemosa ...) oz. poldnevnega izleta na vzhodni del otoka (Porto Cristo, oglede Zmajeve jame, obisk tovarne biserov v kraju Manacor ...).

7. dan: Zajtrk. Prost dopoldan za samostojne oglede oz. aktivnosti po izbiri. Nato organiziran transfer do pristanišča Alcudia in plovba na sosednji OTOK MENORCA. Transfer do hotela Cala Blanca****. Večerja in nočitev.

8. dan: Po zajtrku prost dan ob obali. Možnost samostojnega odhoda v bližnje mesto Ciutadella za raziskovanje po svoje. Po želji celodnevni izlet po otoku (obisk Ciutadelle, čudovite plaže, majhni zalivi, najstarejša zgradba Es Tudons, Cova d'en Xoroi, mesto Mahon). Večerni transfer na letališče. Polet letala ob 22.20 in pristanek na letališču v Benetkah ob 23.55. Transfer v Slovenijo, kamor bo prihod v zgodnjih jutranjih urah naslednjega dne.

 
PROMOCIJSKA CENA: 675 EUR/osebo pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 7 x nočitev z zajtrkom v navedenih hotelih v sobah 1/2 TWC, 5 večerij kot v ponudbi, polet z družbo Ryanair na relaciji Treviso–Ibiza, ter polet z družbo Easy Jet na relaciji Menorca–Benetke, 1 kos ročne prtljage do 10 kg dimenzij 55x40x20 cm, vse letališke takse, vse avtobusne transferje po otokih (iz letališča do hotela in obratno, iz hotela do pristanišča in obratno), vse trajektne povezave po programu (Ibiza-Mallorca in Mallorca-Menorca), povratni transfer iz Maribora do letališča Treviso in nazaj iz letališča Benetke do Maribora, slovenskega spremljevalca-vodnika, celotno organizacijo.

POPUSTI: -10% popusta za otroka do 12. let na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima, -5% popusta za tretjo odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 195 EUR,
- za veliko prtljago za oddajo po trenutnem ceniku (od 55 EUR za 1 kos do 20 kg).
- za paket 6 izletov = 220 EUR = POMEMBNO: znižana akcijska cena za paket izletov velja samo, če se paket rezervira ob prijavi (otroci do 12. leta plačajo 160 EUR).

Cena paketa ob kasnejši rezervaciji znaša 260 EUR (otroci do 12. leta plačajo 190 EUR).

Paket 6 izletov vključuje:
- celodnevni izlet po otoku Ibiza (45 EUR),
- izlet iz Ibize na otok Formentera (65 EUR),
- poldnevni ogled prestolnice Palma na Mallorci, vključno z ogledom katedrale (30 EUR),
- celodnevni izlet po SZ delu Mallorce (60 EUR),
- poldnevni izlet na V del Mallorce vključno z ogledom Zmajeve jame (40 EUR),
- celodnevni krožni izlet po otoku Menorca (45 EUR).

Možno se je odločiti tudi za posamezne izlete po izbiri (v tem primeru za posamezen izlet veljajo cene navedene v oklepajih).

 

OPOMBE: - del ogledov na izletih po otokih se lahko izvede tudi z javnim prevozom oz. v sodelovanju z lokalnimi ponudniki izletov, kjer so lahko na izletih tudi tuji udeleženci. Ogledi po dnevih se lahko še prerazporedijo, glede na možnosti trajektnih povezav. 

- priporočamo, da se potniki takoj ob prijavi odločijo ali želijo bolj počitniško varianto brez vkjučenih ogledov (v tem primeru lahko počivajo v hotelih in na plaži ali pa otoke raziskujejo po svoje) ali pa želijo spoznati večino glavnih otoških znamenitosti na organiziranih izletih skupaj z našim vodnikom.

- nastanitev je predvidena v sledečih hotelih:

a) Mare Nostrum*** na Ibizi (300m od plaže, cca 3 km od središča mesta Ibiza),
b) Amic Gala*** na Mallorci (250m od plaže, cca 8 km od središča mesta Palma),
c) Cala Blanca**** na Menorci (350m od plaže, cca 5 km od središča mesta Ciutadella).

 

Za potovalni program z vključenimi izleti KLIKNITE TUKAJ!


 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top