Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

ZADAR - aktivne počitnice v severni Dalmaciji

ODHOD: 24. avgust 2019 | 8 dni (7 nočitev) | avtobus

1. dan: Jutranji odhod iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško in z vmesnimi postanki proti Dalmaciji. V zgodnjih popoldanskih urah prihod v ZADAR in namestitev v hotelu Zadar****. Po namestitvi prosto za prvo spoznavanje okolice, čas za prvo kopanje ... Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Dopoldanski odhod v center ZADRA in peš ogled starega mestnega jedra:  trg petih fontan, knežja palača, mestna hiša, cerkev sv. Donata, katedrala sv. Anastazija, znamenite "morske orgle" ...). Nekaj prostega za samostojne oglede, obisk tržnice ... Vrnitev v hotel in prosto popoldne za kopanje. Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Prosto za kopanje in različne aktivnosti po želji. Večerja in nočitev v hotelu.

4. dan: Po zajtrku sledi avtobusni izlet na OTOK PAG. Najprej postanek v mestu PAG za sprehod do mestnega obzidja, glavnega trga s cerkvijo, obalne promenade ... Nadaljujemo v NOVALJO, kjer bo nekaj prostega v času kosila. Še postanek ob znani plaži ZRČE, nato povratek nazaj v Zadar v hotel. Večerja in nočitev v hotelu.

5.-7. dan: Prosti dnevi za kopanje, polpenzioni v hotelu. Možne različne aktivnosti po želji, samostojne oglede v Zadru ali okolici ... (po želji in dogovoru z vodnikom se bodo organizirali tudi dodatni izleti v okolico: npr. izlet v Starigrad in nacionalni park Paklenica, izlet v Šibenik in na slapove Krke, izlet z ladjico na Kornate, izlet s trajektom na otok Ugljan v mesto Preko ... ).

8. dan: Zajtrk in predvidoma dopoldanski odhod avtobusa iz Zadra. Sledi povratek na avtocesto in vožnja proti Bosiljevu z vrnitvijo v Slovenijo v zgodnejših večernih urah v Ljubljano, Celje, Slov. Bistrico in Maribor.

HOTEL ZADAR**** je nov manjši družinski hotel s cca. 30 sobami, manjšim fitnesom in savno, zunanjim bazenom, restavracijo in barom. Prostorne sobe imajo: klimo, sat-tv, telefon, hladilnik, prho, wc, sušilnik za lase, deloma balkon. Do najbližje plaže in obmorskega sprehajališča je cca 500 - 600 m, do centra mesta Zadar cca. 1.500 m.  

 

CENA440 EUR pri najmanj 40 potnikih

              485 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 7 x polpenzion v sobi 1/2 TWC, tur. takso, organiziran avtobusni prevoz iz Slovenije do Zadra in nazaj, ogled mestnega jedra v Zadru, celodnevni izlet na otok Pag, slovenskega spremljevalca-predstavnika agencije, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
-
za sobo 1/1 = 110 EUR,
- za sobo z balkonom 50 EUR/sobo za 7 nočitev,
- za dodatne izlete (z ladjico na Kornate, v Šibenik in na slapove Krke, v NP Paklenica, za izlet s trajektom na otok Ugljan, ipd ...) se bo program in cena izletov formirala naknadno ...
- na izletu po otoku Pag je možno tudi doplačilo za obisk sirarne s paškim sirom,

POPUSTI: za otroke (v isti sobi z dvema odraslima): do 7 let - 50% popusta, od 7.-14 let - 30% popusta. Odrasli na tretjem ležišču imajo 10% popusta.

  

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

 

 

top