Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

KOLIŠČARJI NA LJUBLJANSKEM BARJU

ODHOD: 21. september 2019 | 1 dan | avtobus | šifra: KL1352

Odhod iz Maribora ob 6. uri zjutraj (TPC City). Pobiranje potnikov ob 6.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 7.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 8.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Najprej ogled »Plečnikove« cerkve sv. Mihaela v Črni vasi na Barju. Na Igu ogled RAZSTAVE KOLIŠČARJEV z bogatimi informacijami o življenju in razmerah v teh krajih nekoč in danes. Nadaljevanje mimo Borovnice in Bistre na Vrhniko. V kulturnem centru obisk doživljajskega središča Moja Ljubljanica ter ogled sodobnega interaktivnega muzeja, spoznavanje boste vrhniških zgodb preteklosti in sedanjosti. V lokalu kulturnega centra čas za »Cankarjevo skodelico kave«. Kosilo v bližini. Popoldne obisk POLHOVEGA GRADCA, slikovitega mesteca ob vznožju Polhograjskih dolomitov z Blagayevim gradom in Kalvarijo. Ogled prenovljenega Muzeja pošte in telekomunikacij. Nazadnje še ogled znane poznogotske cerkve sv. Petra v bližnjem Dvoru. Večerni povratek domov.

 

CENA: 54 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja 

             49 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, kosilo, cestnine in pristojbine, vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: za razstavo koliščarjev, doživljajsko središče moja Ljubljanica ter Muzej pošte in telekomunikacij.

POPUSTI: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. Dežurna telefonska številka (za nujne primere) v času odhoda: 02 80 51 807.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top