Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

LINZ IN ARS ELECTRONICA   

ODHOD: 7. september 2019 | 1 dan | avtobus | šifra: LA1349

Odhod iz Ljubljane (Dolgi most) ob 4. uri. Pobiranje potnikov ob 5.00 v Celju (dvorana Zlatorog), ob 5.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC) in ob 6.00 še v Mariboru (pred TC City). Vožnja preko Šentilja ter po Pyhrnski avtocesti mimo Gradca v Gornjo Avstrijo. Prihod v gornjeavstrijsko prestolnico LINZ, ki je bila leta 2009 ena izmed evropskih prestolnic kulture. Krajša panoramska vožnja proti mestnemu jedru, donavska promenada, Brucknerhaus, Galerija Lentos ... Osrednji del dneva pa ogled razstav v »CENTRU ARS ELEKTRONIKA«, muzeju prihodnosti, kjer se prepletajo različne umetnosti, znanosti in tehnologije (biotehnologija, genski inženiring, robotika … Voden ogled in ogled 3D-animacije Deep space 8K. Nato ogled starega jedra: Glavni trg, Deželna cesta, kužno znamenje, stara in nova stolnica, stara mestna hiša, Mozartova hiša, grad, deželno gledališče … Prosto za samostojno raziskovanje mesta, prigrizek, nakupe … Po želji vožnja z nostalgičnim tramvajem »Pöstlingbergbahn« na razgledni Pöstlingberg do romarske bazilike (doplačilo). Večerna vrnitev domov po isti poti in pozen večerni prihod v Slovenijo.

 

CENA: 57 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja 

            65 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, vse oglede po programu, cestnine in parkirnine in dajatve, slov. vodenje in organizacijo.

Vključena vstopnica za Ars electroniko vključno z deep space in vodenjem.  

MOŽNO DOPLAČILO: za vožnjo s tramvajem na Pöstlingberg = cca 7 EUR.

POPUSTI: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. Dežurna telefonska številka (za nujne primere) v času odhoda: 02 80 51 807.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top